Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétköznapi Hősök

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszámolónkat olvashatjátok nyárvégi családlátogatásainkról. Nagylelkűségeteknek hála voltunk Annáéknál, Rikárdóéknál és Mónikáéknál, Nikolett szabálysértési ügyét pedig sikerült elintézni így együtt maradhat a család. A számlák ebben a mappában tekinthetők meg: Album   Annáéknál a szanaszét…..
Újra Békés megyében járhattunk, ahol adományaitoknak köszönhetően négy családnak tudtunk örömet szerezni.  Mivel olyan segítséget igyekszünk nyújtani, ami a leginkább aktuális, a fűtési szezon elmúltával megkérdeztük a tűzifára gyűjtő családokat, hogy maradjunk -e a tüzelőnél, két családnál így…..
Hétköznapi Hősök Ritáék 2016.05.05 14:05:40
Ritáék sikeres gyűjtéséről is beszámolunk végre. Az általatok összeadott adományokból 50.000 értékben vásároltunk parkettát, sarokelemeket és párafékező fóliát. Ez nem foglalta magába az összes parkettázáshoz szükséges anyagot, viszont örömünkre felvette velünk a kapcsolatot a Carglass Magyarország…..
A beérkező adományoknak köszönhetően a Hétköznapi Hősök Program hat Békés megyei családjának jött össze a gyűjtés az elmúlt időszakban, ezért újra felkerekedtünk kisbuszunkkal, hogy a megvásárolt tűzifát, mosógépeket, tartós élelmiszert és egyebeket kivigyük.  (a számlákat tartalmazó album :…..
Kedves adományozók, adományaitoknak köszönhetően Violáéknak és Ibolyáéknak is megvehettük a tárgyakat,amiket kértek. Violáéknak bojlerre gyűjtöttünk ,de szerencsére a megfelelő bojler megvásárlása után még maradt pénz az 50.000 Ft-ból, úgyhogy egy zuhanytálcát és egy zuhanyrózsát is vettünk. Viola…..
Kedves adományozók!Köszönjük szépen elképesztően gyors segítségeteket - egy nap alatt beérkezett az 50.000 Ft, amivel hozzájárultatok Tünde C-vitamin rákterápiájához. Mi is köszönjük, illetve hadd tolmácsoljuk Tünde férje, Tamás hálás köszönetét is. (számla : itt)...
Júliáék albérlethez gyűjtöttek kaucióra, a gyűjtés sikeres is lett. Megbeszéltük, hogy várunk, hátha sikerül találniuk egy lakást, de sajnos egyre inkább úgy tűnt, hogy ez jelenleg nem reális. Azt beszéltük meg, hogy az összegyűlt pénzből élelmiszert, ruhaneműt veszünk.Júlia férje, Attila most épült…..
Szokásunkhoz híven beszámolnánk támogatóink által összeadott támogatásokból vásárolt tárgyak átadásáról.  A karácsony előtti időszakban hála Istennek a szokásoshoz képest is fokozódott a támogatási kedv, így tizenhárom családnak vihettünk ki adományokat. Az program új résztvevő családjainak gyűjtése…..
Kedves Barátaink!Adományozóink segítségével Hétköznapi Hősök programunk májusi indulása óta 26 szegénységben élő család napjait tehettük vidámabbá : gyűjtöttünk tűzifára, mosógépre, autizmussal élő gyermek fejlesztésére, tanszerekre, szemüvegre, és sok más olyan…..
Pénteken Hétköznapi Hősök Programunk hat résztvevő családjának vittük ki az összegyűlt pénzből megvásárolt tárgyi adományokat. Adományozóink nagylelkűségének hála, három Toldi kályhát, hozzá tartozó szűkítőt, 3,3 tonna aprított akác tűzifát, egy emeletes ágyat,…..
Hétköznapi Hősök Készülődés 2015.11.25 14:32:25
Kedves közösségünk!   Csak egy röpke helyzetjelentés, hogy mivel foglalatoskodunk mostanában:   A Békés megyei hét családnak megrendeltük a tűzifát, keressük a megfelelő ágyat Jánosék családjának, a kályhákat holnap vesszük át, intézzük a villanybekötést. December…..
Hétköznapi Hősök A programról 2015.10.21 13:28:09
Régóta húzódó mulasztásunk volt blogunk elindítása, ezennel szeretnénk ezt is bepótolni. Facebook oldalunk mellett itt szeretnénk elhelyezni képes beszámolóinkat a megvalósult gyűjtésekről.   Pár szóval a programról: 2015 májusában indítottuk el Hétköznapi Hősök…..
Kedves Érdeklődők! Nem sokára elindítjuk blogunkat, melyen folyamatosan dokumentálni fogjuk a Hétköznapi Hősök eredményeit és legújabb eseményeit.   Üdvözlettel, A Hétköznapi Hősök csapata  ..