Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Princi

5 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bon voyage Bermuda június 2008.06.13 20:37:27
Hát júniusban kérdés nem maradhat megválaszolatlan uh lássuk az elmaradásokat:Igen, visszaköltöztünk a szobába,így most vagyunk páran, az orosz, az azbeszt és én első körben, néha kiegészülve Johnnal és az orosz sri-lankai pasijával.Pont ma derült ki hogy a szoba amire 4…..
Princi 2008.06.16 14:35:44
Dr DJ Q tanácsát nem követtem, ezért le is cseszett, de mondtam neki, hogy különbözöek vagyunk és kész. Lehet hogy ö arra vágyik hogy vki 3 hétig csak szivassa, mert ő ettöl pörög fel. Nem vártunk 3 hétiig, 2ik randin csokoloztunk és együtt aludtunk, majd még 2szer aludtunk együtt, és az 5ik randin kekszeltünk... :) Félénkek voltunk mindketten asszem... vicces hogy 2 felnött emberben milyen gátlások vannak.. De jó volt nagyon, aggodtam, nehogy legyen egy kis problémája, de nincs neki. :) Szoval minden szempontból tökéletes, szombaton elvitt egy partner cégnek a családi hétvégéjére, ez volt az első helyzet ahol 'párként' jelentünk meg, jó volt nagyon, de persze kettesben beszélgettünk sokat... Akkor probáltalak felhivni, hogy elujságoljam, szerelmes vagyok, de vmiért nem voltál kapcsolható, ezért küldtem sms-t. Azért hozzá tenném nem voltam józan... :) Amugy képzeld dohányzik ha iszik, innentöl kezdve egyáltalán nem zavarja a dohányzás, és bár tudom Pussy K nem örül ennek, de nekem mindenképpen felüdülés tudjukki után. :) Nem cseszeget, hanem szimplán szeret. Néha olyanokat mond, hogy magam sem hiszem el, ez tényleg megtörténik velük igy 31 illetve 34 évesen. Fekszünk egymás mellett és mindkettönknek annyira dobog a szive, hogy majd kiugrik. Én még sosem éreztem ilyet... És ö sem. Hozzátenném még a keksz kérdésre, hogy azt is csináltam, és nem találtam egyáltalán undoritónak, ami megint azért furcsa mert eddig csak Tamásnál éreztem ilyet. Mi lesz ebböl... ? :)
Chloé, azt irtad nem vagy vmi jól, mi a baj? Pussy K-töl tudom, hogy isiászod van? Fájdalmaid vannak?
Meddig terveztek maradni? október?
bon voyage hírek 2008.06.12 08:48:00
pálinkás jó reggelt mindenkinek,az aktív eszmecsere elvette a figyelmem, úgyhogy most már több feltett-és nem feltett kérdésre is várnám a választ, Chloe.mi újság a szobáddal? visszaköltöztél már? megszűnt az azbeszt? összeköltöztetek Johnnal? az hogy hiányzik Nyúl, azért…..
bon voyage cork 2008.05.16 11:09:00
túl vagyunk írországi kalandunkon. csodás kis miniszünidő volt. természetesen minden gyönyörű és hihetetlenül zöld, dús pázsit kamillavirágokkal és sárga kankalinokkal. ami a legjobb volt viszont írországban, azok az írek. örökre szívembe zártam őket. érdek nélkül…..
Princi 2008.05.26 14:29:48
Hát én azért léptem le a joy partiról, mert teli volt ciaccsinibabákkal, és nem éreztem jól magam, ráadásul Dj Q volt olyan kedves, és bemutatott Gianni-nak, aki rám sem hederitett ezért szakitottam vele!! Örökre!!! Mostmár nem könyörögheti vissza magát soha! :)
Ezért elmentünk gyümölcs nevű lánnyal a chachachaba, ami most nyilt, ott már csak gintonikit voltam képes inni, ami nálam ugye a vég, mert azt csak akkor iszom általában, ha már más nem jut eszembe! Sármör jó fej volt, értemjött hazavitt, készitett nekem szendvicset, megetetett, söt még vizet is traktált belém. Igazi cukifiu, szegény a legrosszabb oldalamt látja de igy is bir, biztos jó vagyok az ágyban. :)
Hétvégén elmentünk Juditta paskojának a borospincéjébe Bátára, és azt kell hogy mondjam, rég szórakoztam ilyen jól!!!! :) Persze előjött bennem a bizonyitási vágy, hogy nehogymár azt gondolják rolam én vagyok a pesti picsa, ezért a kakaspörkölt készitésekor montam, csináljunk vmi nagyon helyit! Erre monták, együnk kakasherét! Igy megettem nyersen egy kakasherét!!! Pfujjjj, persze ezt józanul SOHA nem tenném meg, de emlékemi szerint velő izű volt, na meg szerencsére egy okos srác beleforgatta vegetába igy, jelentem nem hánytam. :) Ez kb délután 5kor volt. Éjfélig birtuk a mulatságot, egy bokorba estem csak be hazafelé menet. :) Persze szegény sármört többször felhivtam telefonon, volt olyan hogy csak kacagtam a telefonba... Ezt az akadályt is jol vette, ezt kell hogy mondjam. :)
bon voyage Bermuda X.hónap 2008.04.30 21:58:00
Először is mindjárt itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse ám!!!Itt a szobatársam éppen orosz népmeséket néz a laptopján, csak úgy üvöltenek a málcsikák, tuti megbolondulok!Bevallom követni sem tudom a rengeteg tervet ki merre mikor kivel utazik,de ha jól veszem ki…..
bon voyage Húsvét 2008.03.23 01:46:00
Szóval itt az a szokás járja hogy Húsvétkor - a megszokott, ámbár Istenbocsá' kevéssé kedvelt népszokás helyett (lásd:Faterom a szódásüveget a  fröccs készítése helyett a takaró alá spriccelésére pazarolja hajnal 10.kor)-a helyi lakosság sárkányt…..
bon voyage Sielés beszámoló... 2008.03.18 16:40:21
Hát elmentünk sielni, nagyon vicces volt, sokat nevettünk. Ott kezdödött hogy eleve 2 kocsival két különböző időpontban indultunk, mi reggel mentünk, Judy, Vikka, Bence és én. Mivel az én kocsimon nincs siléctartó, igy kölcsön kértem ilyen mágneses izét, amit többször…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Princi 2008.03.19 13:31:53
bon voyage tökfej nélkül... 2008.03.03 12:29:52
Hi,Nos tesom adta neki a nevet, nem mondom hogy nem gondolok rá sokat, de remélem ez elmulik... De találónak találom, hiszen ki az a tökfej aki nem velem képzeli el az életét? :)Megprobálok előrefele nézni és nem szomorkodni, egyenlőre megy. Ahogy Vikka Makka mondta, nem érünk rá…..
bon voyage Bermuda első hét 2008.02.21 00:41:41
Kedves Barátok! Nagyon úgy tűnik hogy alig vártátok hogy elhagyjam az országot hogy elkezdhessétek szervezni az utakat!!Semmi baj! Ha találkoztok a PS I lávjus pasikkal írországban, inkább ne tudjak róla!!!Itt szinte minden változatlan, kicsit kevesebb az ember, mert mindenki…..
bon voyage Sajtfondüzés 2008.02.08 08:51:57
Hello,Akkor ma sajtfondüzés Chloénál! Végül mindenki tudja ugye hogy mit visz? Én tudom a sajátom, chips. :-)Pusz:Princi ..
bon voyage Torkos Csütörtök 2008.02.07 10:47:00
Hi Mindenki,Ma este Torkos csütörtöközün a Malomtó Étteremben! Én még sosem voltam ott, de remélem vki hoz fényképezőt, és csinálunk jó képeket amit majd felrakunk ide... 7kor ott tali! :-)Puszi:Princsi ..