Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeMK

210 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszakécske Blog Törésteszt 2013.06.14 00:12:35
Sörösüveget tört szét vitapartnere fején egy 26 éves férfi péntek este egy tiszakécskei sörözőben - írja a BAON.hu megyei hírportál. Kecskeméti Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette L. Zoltán 26 éves…..
Alább kommentár nélkül közöljük szó szerint Zsábéki Dóra jegyzetét a szombati Petőfi Népéből. Az írás eredetileg "A csend lesz a dalunk?" címmel jelent meg a megyei napilap 2013. május 11-i számában. (LXVIII. évf, 109. szám) Kis híján csendre intették a tiszakécskei…..
Tiszakécske Blog Ünnep 2013.03.14 17:29:20
Jöhet eső vagy hó, a tiszakécskei megemlékezést nem zavarhatja meg március 15-én, hiszen azt hagyományosan zárt helyen, az Arany János Művelődési Központ színháztermében tartják majd. Ünnepi beszédet Cs. Némethné Balla Gabriella, a Móricz Zsigmond Általános Iskola…..
Nemrég jelentette be a tiszainokai polgármester, hogy lemond fizetéséről, így próbálja segíteni szűkös költségvetésű települését - írja a Szoljon.hu hírportál.– Januári döntésem nem csak a családomat, hanem a képviselőtestületet is meglepte – meséli Szendreiné Kiss…..
Néhány napja elbontották a Szent Imre téren álló, sokáig papír-írószer üzletként funkcionáló épületet. A közel száz éves ház egy éve már üresen állt. De hogy mi lesz a helyén? Volt-nincs. Kattintással nagyítható. (Fotó: Tiszakécske Blog/H.D.) A telekre egy…..
Egy 81 éves, tiszakécskei asszony az elmúlt hónapokban románok számára adat ki albérletbe házának melléképületét. Furcsa módon ezzel egy időben alkalomszerűen tűntek el értékei is. A kécskei néni ingatlanából lába kélt dolgok között háztartási gépek, szerszámok,…..
A mai napon lezárult a Tiszakécskén, december végén történt, vonatgázolásos öngyilkosságot elkövető hölgy azonosítása - tájékoztatta a Tiszakécske Blogot Mihályné Bornemissza Eleónora a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A Kecskeméti…..
HeMK 2013.01.16 15:04:19
@szurtieperke: egy ilyen kisvárosban, mint Tiszakécske, roppant kényes egy ilyen ügyről írni. Szerkesztőségünk igyekezett tényszerűen tájékoztatni. Éppen ezért kerestük meg a hölgy munkahelyének vezetőjét is, aki megerősítette információnkat - mint azt olvashatod is a cikkünkben.

Véleményünk szerint a tragédia áldozata közszereplőnek minősül, ezért írtunk róla. Mindazonáltal helyt adva észrevételednek eszközöltünk néhány változást az íráson.

Itt is, újra részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak, barátoknak, ismerősöknek. Blogunk nem szándékozott megsérteni sem őket, sem az elhunyt emlékét.
Néma a FM 102.2 a tiszakécskei éterben. Az Aktív Rádió adása néhány órája nem szól a Tiszakécskén, és körzetében fogható frekvencián. A szolnoki frekvencia és az internetes adás zavartalan. A szolnoki székhelyű kereskedelmi rádió Kécskét érintő frekvenciáján már…..
Ünnepélyes szertartás keretében szentelte meg szombaton a Tiszát Kocsis Fülöp görögkatolikus megyéspüspök Szegeden, a  szentelési szertartás alatt a hívek és az érdeklődők a Tisza partján nézték, míg a püspök a TiszaDokk mólóján a papokkal és kíséretével együtt…..
Halálra gázolt egy embert Tiszakécske határában a Szolnokról Kecskemét felé tartó személyvonat - közölte a Mávinform az MTI-vel. A gázolás miatt délután nem közlekedtek a vonatok a vasútvonal Tószeg és Tiszakécske közötti szakaszán. Feltehetően öngyilkossági…..
Karácsony első napján Tiszakécskén méri a közlekedők sebességét a rendőrség. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közléséből kiderül: a december 25-i ellenőrzés keretében a város kül- és belterületén, illetve az átvezető főutakon egyaránt számíthattok…..
Szánkódombnak szerették volna használni a helybeliek az egykori szeméttelepet, de erre sajnos nincs lehetőség – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyen beszámoltak a telep sikeres rekultivációjáról - írja a BAON.hu portál. Májusban kezdődött és ősszel fejezték be az…..
Kinevezték a 2013. januárjában induló járási rendszer vezetőit. A Tiszakécskei Járási Hivatal vezetője Szeidl József lett. Megbízatását korlátlan időre kapta. A Tiszakécskei járáshoz Lakitelek, Szentkirály, Tiszaalpár, Tiszaug és természetesen Tiszakécske tartozik majd.…..
Zsidókérdés, polgármesteri lemondás, meg nem épült gyár, önkormányzati választás és számos helyreigazítás - megnéztük, miről írtak az utolsó negyedévben a kécskei sajtótermékek 5, 10 és 20 éve. Van egy bónuszunk is, egy 93 évvel ezelőtti cikk szövegét olvasónk…..
Folyik a nyomozás a palacsintasütővel leütött nő ügyében. Mint arról korábban már beszámoltunk, egy kécskei nő a kegyeibe férkőzött, barátságával hitegette, majd több ízben pénzt kért kölcsön egy gyomaendrődi hölgytől, amit a mai napig nem adott vissza. Aranyékszereit…..
Befejeződött a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése Tiszakécskén. Mint arról korábban már beszámoltunk, mára 3700 ingatlantulajdonosnak van arra lehetősége, hogy rákössön a csatornahálózatra. Egy néhány napja tartott sajtótájékoztatón azonban új részletek is kiderültek:…..
A kegyeibe férkőzött, barátsággal hitegette, majd több ízben pénzt kért kölcsön egy kécskei asszony egy gyomaendrődi hölgytől, amit a mai napig nem adott vissza. Aranyékszereit is vele vetette ki a zaciból. "Hálából" egyszer egy palacsintasütővel ütötte le a kécskei nő a…..
Táncolás közben összeesett egy idősebb férfi a Dióban (MOL kút melletti kocsma) szombaton éjszaka. A férfit többen próbálták újraéleszteni az orvosi segítség megérkezéséig. Negyed kettő után kiáltott be valaki a pultos lányoknak - mi a mentők száma? Majd felgyulladt a…..
Tiszakécske Blog Megy a közösbe 2012.11.15 13:04:08
Tiszakécskén a 80-as évek elején épült meg a szennyvíztisztító telep és a település kisebb részét lefedő nyomott rendszerű csatornahálózat. A nyomás alatti hálózat nem teljesítette az üzemeltetés elvárt feltételét, melynek következményeként az önkormányzat…..
Zoboki Balázs, a The Voice kécskei versenyezője volt a szerda reggeli Super Mokka vendége. A srác most is büszkén mesélt arról, hogy honnan származik. A beszélgetés során szóba került magánélete, családjához fűződő viszonya valamint a szakácskodás is. (Balázzsal készített…..
Tiszakécskei versenyzője is van a The Voice - Magyarország hangja c. tehetségkutató műsornak. A TV2 tegnap esti adásában láthatta és hallhatta a nagyérdemű Zoboki Balázst, aki bemutatkozó kisfilmjében kiemelte: Tiszakécskéről érkezett a vetélkedőbe. Megkérdeztük Balázst, hogy…..
Két autó ütközött egymásnak ma nyolc óra után Tiszakécskén a Béke utca és a Szolnoki utca kereszteződésénél lévő körforgalomban. Egy kislányt kórházba kellett szállítani - írja a BAON.Gyermekeit szállította óvodába és iskolába egy 32 éves tiszakécskei anyuka, aki egy…..
Tucatnyi férfi „használt" egy 16 és egy 14 éves lányt Tiszakécskén. Fajtalankodtak velük, szexuális kapcsolatot létesítettek a lányokkal, és előfordult az is, hogy videofelvételeken rögzítették az orgiákat. A 12 férfi között a legfiatalabb 23 éves, a legtöbben 50-60 év…..
Kitüntették Bagó Imrét, aki 1956. október 27-én a tiszakécskei sortűz áldozatait mentette és kórházba szállította - olvasható a Kecskeméti TV honlapján. A Történelmi Igazságtétel Bizottság és az 56. Magyar nemzetőrség Bács-Kiskun Megyei szervezetének ünnepi…..
Holnap 18 órakor indul el Kecskemétről Tiszakécskére az a busz, melyen két egyenruhás rendőr is utazik majd. Céljuk nem a büntetés vagy az utasok ellenőrzése, hanem hogy felhívják a járművön ülök figyelmét a helyes gyalogos közlekedési magatartásra - értesült az Objektív…..