Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BilliGéc

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeva Gabesz, ez a Matyi gyerek jól lefináncoligarcházta a Csányit, nem kéne ezt kicsit turbózni nálatok? Dehogynem, Árpád, válaszolt az ember, aki ugyan írni nem tud, de nyalonc főszerkesztőnek tökéletes. Nem is kellett sokat várni, lett szép interjú a Heti Válaszban, melyből…..
                 Ismét kormányellenes tüntetés volt Budapesten. Mondjuk ez nem lep meg, mivel 1989 óta, ha jól csal az emlékezetem, nem volt olyan kormány, amelyik ellen ne tüntettek volna tömegek. Amit egy kicsit visszásnak érzek az az, hogy…..
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
Tegnap volt a nőkkel szembeni erőszak ellen vívott küzdelem világnapja, amit Sziló, a Tv2 Összeesküvők című műsorának egyik vőlegényjelöltje stílszerűen azzal ünnepelt meg, hogy kétszer szájba vágta rezidenciabeli csaját, Renikét (esküszöm, nem mi találjuk ki ezeket a…..
 Az xnews.hu egy közérzeti bulvárlap lesz. Már nem csak a környezetünkön, hanem a saját bőrünkön is egyre jobban érezzük, hogy közös dolgaink nem igazán mennek a legjobb irányba. Lassan lassan már kérdezni is bűn lesz és akin nincs narancssárga blúz az másodrangú…..
BilliGéc 2011.10.07 12:04:07
Hehh, van itt egy cikk a devizatartalékról: index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/07/nagyobb_lett_a_devizatartalekunk/ Nos ez csak úgy történhetett, hogy az MNB eurót vásárolt ezzel gyengítve szándékosan a forintot ami az utóbbi egy hónapban 10%-al gyengült. Gratulálunk, leszarják a devizahiteleseket akik nem tudnak törleszteni (kb 90%). Irány kapikommunizmus! Élje a királyunk!
hogyvolt VV4 - 4X62 2011.02.15 14:15:00
Remélem, mindenkinek a retinájába égett az általános iskola negyedik osztályos farsangi báljára sziú indiánlánynak öltözött Lilu a piros kis balerinájában, azt vártam, mikor ütögeti össze a sarkát és rikkantja el magát, hipp-hopp, ott vagyok, ahol akarok. Andy Warhol elmehet…..
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
A jelenlegi gazdaságpolitika mellett Magyarország az adósságspirálból nem tud kitörni. A Bajnai-kormány sok kemény intézkedést hozott, de csak elodázta a csődöt. Akkor mi szükség volt rá? (Fotó: MeH) Az Európai Bizottság lehúzta a magyar konvergenciaprogramot.…..
BilliGéc 2010.03.25 15:38:20
BilliGéc 2010.03.25 15:37:34
@énis: te amit akarsz az kommunizmus, a figyeszeddel együtt. a cocializmusban nem volt hitel. ja te neéltél még akkor. akkor meg minek pofázol? aki n akrt nem adósodott el. vagy kellett a lóvé a simonra?
Paranoid Android 42 2010.02.28 15:18:07
   A mi vallásunkon lévőknek sokat jelent ez a szám, de momentán arról van szó, hogy már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni. Persze…..
BilliGéc 2010.02.28 21:25:21
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..