Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Kolumban

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszűnik a Magánszféra című műsor az ATV-n - ez az a műsor, amiben Vona Gábor volt tán az első vendég, és amivel az ATV sikeresen kiverte a biztosítékot a baloldalnál, ahol a mai napig úgy tekintenek a tévére, mint a sajátjukra. A műsor nem azért szűnt meg, mert baj volt a nézettségével, vagy az…..
Csaba Kolumban 2017.01.24 19:37:50
@civil huszár: Hát ebből az jött le, hogy habár Fridi már régóta tudta, hogy milyenek ezek a Némethék, amíg érdeke volt, rendesen kiállt mellettük.Tehát egy gerinctelen. Ja,és az hogy Csányi támogatta a műsorát, aki Viktor jóbarátja?
Izgatottan toporog ma a világ Amerikára kíváncsi része, ahol beiktatnak elnöknek egy milliárdos bohócot. A listás sztárok ugyan nem lesznek, de a C és D ligából azért sikerült műsort szervezni. Sebaj, ebben a buliban nem az a lényeg, hogy Shakirára nyomják a denszet, hanem, hogy a meghívottak valami…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..