Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hujcilopokli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
   Ebben a postban kicsit boncolgatni szeretném az alvás működését, mert a közhiedelemmel ellentétben nem olyan egyszerű dolog az, mint amilyennek látszik. Magát a folyamatot két fő részre lehet osztani: REM (Rapid Eye Movement) és NREM (Non Rapid Eye Movement) szakaszra, és az utóbbi további három…..
   Körülbelül úgy, mint Sylar ezen a videón. Azok, akik jobban ismernek - például élőben is -  szerintem észre fogják venni az utalásokat. Gondoltam azokra is, akik nem tudnak angolul: ez a "Heroes" 11. részéből van, magyarul "Felismerés" néven adták le. Fent van a neten is,…..
Hujcilopokli 2015.02.08 00:37:22
Kedves @King of Shadows:! Ma találtam rá a blogodra, az elmúlt kb.2 órámat az olvasgatásával töltöttem. Persze mindent nem tudtam még elolvasni, így lehet olyat is kérdezek, amit már leírtál ezért előre is elnézést kérek. Rengeteg kérdésem merült fel egy-egy poszt olvasása közben, amiket most egyben nem hiszem, hogy feltennék, mert akkor egy hétig írogathatnád a válaszokat :) Ami miatt most mégis kommentelek az az, hogy feltűnt az aktivitás csökkenése. Mi ennek az oka? A fent említett zárkózottság fokozódása? A másik kérdésem az lenne, hogy ha vennéd a bátorságot (akár az blogot rendszeresen olvasók közül valakinek) és színt vallanál személyesen (akár az alterek bemutatásával együtt) az elképzelhetetlen számodra? Felmerült már ez valaha?
Teljesen más irányú kérdésem is lenne. Van olyan, hogy eltérő neműek az alterek? Na jó abbahagyom :) Látod erről beszéltem :)