Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arte

18 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis!   Ma egy elég érdekes dolgot láttam nálunk a körzeti orvosi rendelőben. Régi háziorvosunk nyugdíjba ment, egy fiatal és nagyon szimpatikus fiatalember került a helyére, de bizonyos dolgok teljesen megváltoztak és nem vagyok benne biztos, hogy előnyükre. Szóval a…..
MyMiniCity Lego Lego Town 2008.03.12 15:46:57
Ismét egy újonnan alapított város, melynek nagyon kell a segítség. 7 lakosával Lego Lego Town jelenleg a 4324. legnagyobb magyar település.A város fejlesztéséhez klikklejetek ide: http://lego-legotown.myminicity.com/..
Igazság szerint nem tudom a képen szereplő objektum valóban ipari létesítmény-e, de ha valahogy megjelenik látható formában az ipar, akkor ez az. Jelenleg 3% munkanélküliséggel is küzd Bloghu városa, de ezt egyetlen új ipari fejlesztés semmissé is fogja tenni.A lakosság…..
MyMiniCity rada-fromhell 2008.03.10 22:27:00
Ma alapított város rada-fromhell, melynek lakossága jelenleg 3 fő.A város fejlesztéséhez klikkelj ide: http://rada-fromhell.myminicity.com/..
MyMiniCity b4ln4-town 2008.03.10 12:45:00
Igen érdekes nevet választott magának legújabb kommentelőnk. Természetesen a b4ln4 nevet városa is megörökölte, ám ez úgy tűnik nem jelent hátrányt a város fejlesztésében, mert rohamléptekben fejlődik b4ln4-town. A város linkje: http://b4ln4-town.myminicity.com/..
Bloghu városa elérte az 50 fős lakosságot, így lehetőség nyílt az ipar fejlesztésére is.Mivel jelenleg még nem épült egyetlen ipari létesítmény se, így a munkanélküliség megugrott és most 2%. Feltehetően egyetlen gyár megépülésével ez a probléma orvosolható.  Az…..
Arte 2008.03.10 12:42:55
MyMiniCity Az első emeletes ház 2008.02.16 21:29:54
Bloghu városában megjelent az első emeletes ház.A város bővüléséhez kérlek kattintsatok ide: http://bloghu.myminicity.com/Lakosság: 26 fő..
MyMiniCity Varhegyi városa 2008.02.27 09:19:45
-Oiler- hívta fel a figyelmet Varhegyi városra. A településről tudni érdemes, hogy 4766 lakosával jelenleg Magyarország 7. legnépesebb települése és már minden területen lehet fejleszteni. Lakosság: http://varhegyi.myminicity.comIpar:…..
MyMiniCity Aszfaltos utca 2008.02.17 08:22:50
Leaszfaltozták Bloghu város egyik utcáját.Lakosság: 27 fő..
MyMiniCity Interpreta városa 2008.02.16 21:27:00
Saci kommentjének nyomán most bemutatjuk Interpreta városát. A település némi meglepetésre Franciaországban található, lakossága jelenleg 59 fő és ezzel az 1040. legnagyobb Francia város.Új lakók bekültözéséhez klikkeljetek ide: http://interpreta.myminicity.com/Az ipar…..
MyMiniCity Az első komolyabb ház 2008.02.15 10:04:48
Megjelentek az első olyan házak a városban, melyeknek van kerítése is.Lakosság: 19 fő..
A képernyő jobb szélén látható a Rangsor. Ez mutatja meg, hogy az általunk választott országban (Bloghu város esetében Magyarországon) hányadik helyen áll városunk.Mint látható jelen pillanatban ez a 2899. helyet jelenti jelenleg...
A játék kezdeti szakaszában, egészen addig míg csak a lakosság számát lehet növelni igen egyszerű a feladatunk.Ebben a szakaszban minden mutatószám tökéletes állapotot mutat, azaz a munkanélküliség (Unemployment), bűnözés (Criminality) és a környezetszennyezés (Pollution)…..
Egy nap alatt 6 fővel bővült a lakosság száma, így átlépte a 10 fős határt és jelenleg 11 lakosa van Bloghu városának!Hajrá! Csak így tovább. Látogassátok meg minden nap a http://bloghu.myminicity.com/ címet, ezzel segítve közös városunk fejlődését! Természetesen…..
Újabb lakók érkeztek a városba, így jelenleg 5 fő a lakosok száma. Mint az a kis városoknál általában jellemző a mezőgazdasági területek dominálnak.Lakosság: 5 fő..
Bloghu MyMiniCity városába megérkezett a második lakó!Lakosság: 2 fő..
A játék előrehaladtával természetesen nem jelentene túl nagy izgalmat ebben a formában, ezért szükségessé válik majd a város iparának, közlekedési hálózatának, biztonságának, környezetvédelmének és üzleti életének fejlesztése. Ezek a lehetőségek a város…..
A MyMiniCity egy online játék, mely igen egyszerűen működik. Nem kell regisztrálni, nem kell semmit letölteni, csak létrehozni egy várost.Minden város kap egy webcímet, melyen elérhető lesz és megtekinthető a fejlődése. Bárki aki meglátogatja ezt a weboldalt, hozzájárul a város…..
Létrejött Bloghu néven a város, mely a magyar Myminicity közösség közös városa. Nézd meg te is, ezzel segítve fejlődését. A várost itt találod: http://bloghu.myminicity.com/Lakosság: 1 fő..