Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adriáno Cselescsávó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes előadásokat hallgattam meg a minap álláskeresés témában. Az előadók mind profi HR-szakemberek voltak. Az első ilyeneket mondott: "...ez afféle mass social broadcast, hogy szabadon fogalmazzak...", meg "...a LinkedIn lehet egy job dating site..." és "...a karrierépítő blog…..
Adriáno Cselescsávó 2016.11.12 04:44:18
@Legelő Őse: Miért nem tudod feldolgozni te semmirekellő, hogy a munkád teljesen felesleges, ami abból áll hogy olyan emberek alkalmazásáról döntesz, akiknek a munkajához lófaszt sem értesz?
Adriáno Cselescsávó 2016.11.12 04:52:57
@Legelő Őse: Egyszer egy jól megszopattam egy magadfajta büfészakos lófaszjóskát, akinek speciel jogászok toborzása volt a feladata egy munkahelyen. Odaadtam neki az önéletrajzomat, és kérdéseket tettem fel neki, hogy szerinte az önéletrajzban feltüntetett eddigi feladatköreim és eredményeim alapján mennyiben fedi egymást a szakmai tapsztalatom és az álláspályázatban megjelölt munkakör. A válaszai alapján kiderült hogy fogalma sincs a szakmához, és nem is érti az önéletrajzomban foglaltakat. Ettől függetlenül ő végzi a Cv-k előszűrését.
Pain: A szex vajon mi? VS Nincs segítség az égből Szó se róla, a 90-es évek futószalagon termelte ki azon hazai popproduktumokat, melyek leginkább Uri Geller és a NASA hatáskörét gazdagították volna. Az évtized vége felé azonban feltűnt egy fiatalember, aki vélhetőleg még…..
Adriáno Cselescsávó 2016.08.13 06:03:06
@teotthátul: te vagy a leggázabb komformormista proli az összes kommentelő közül ezzel az egyrészt-másrészt panel lakótelep bölcsességeddel, kurv@anyádat
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
Adriáno Cselescsávó 2015.07.10 02:00:01
@Schrödinger'sCat: nem tudom hogy más hogy vele, de engem meg a magad fajta zavaros fejű, modoros bölcsészpicsák idegesítenek, akiket a saját leszakított kezeikkel kellene agyonverni.