Regisztráció Blogot indítok
Adatok
péklapát2

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Miközben nagy nyomás alatt épül a déli határon lévő kerítés, Orbán Viktor irritáló beszédet tartott a bevándorlásról” − így kezdődik a német konzervatív-liberális Die Welt cikke a magyar kormányfő idei tusványosi beszédéről. Ezt a cikket osztotta meg nemrég az…..
péklapát2 2015.07.29 01:36:09
A rockzenészek sokszor írnak, énekelnek szörnyű dolgokról, ez egy ilyen műfaj, de a legtöbb esetben itt meg is állnak, nem lépnek - hála istennek - a tettek mezejére, néhány kivételtől eltekintve. Máskor pedig a totális önpusztítás az - ami szintén kéz a kézben jár a…..
Manapság sokan azért nem jutnak el az első randiig, mert túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Hiszen sokan úgy élik meg, hogy csak akkor találkoznak valakivel, ha a lehetséges randipartner tökéletesen megfelel az elvárásaiknak, és a randit biztosan követni fogja egy második, harmadik, sokadik…..
péklapát2 2015.07.06 10:54:55
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
Az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntésének indoklása megnyitja az utat a poligámia törvényesítése előtt – állítja a Politico magazin. A többségi álláspontot megfogalmazó bírák szerint a "kormányzatnak el kell ismernie a magánszemélyek egymás iránti szeretetét,…..
Nagy dilemma. Amikor megemlítettem a törzsolvasóim körében, hogy készülne egy ilyen poszt. Az egyik tábor szerint erről nem kellene beszélni, mert a világ összes pénzét el tudná költeni egy csaj, akin nincs „zabla”. A másik tábor mondhatni, üdvrivalgással fogadta, hogy végre…..
Úgy tűnik, nem csupán a szalonnamutyi múlt ki a héten, hanem az atommutyinak is harangoztak. Orbán Viktor kormánya most szembesül igazán azzal a ténnyel, hogy az Európai Unió nem egy kupleráj, hanem egy világos elvek szerint működő szövetségi rendszer, melyben előbb-utóbb…..
péklapát2 2015.03.14 23:01:12
@Bambano:

Számodra. Meg a tartótiszted számára. Nekünk magyaroknak még nincs vége, lógni fognak a gazdáid, mint 56-ban.
péklapát2 2015.03.15 04:35:19
@Bambano:

Jó, akkor magaddal ne vitatkozzál.
péklapát2 2015.03.15 04:37:00
@kvadrillio:

Nagyon helyes, a nem magyar Orbán elvtárs öntömjénezéséhez ne használjanak fel biodíszletként magyar gyerekeket!
A Szegedi Kattintósnak ezúttal olyan jeles személyiség a vendégszerzője, akinek el sem merjük árulni a nevét. Ezúttal játékra hívjuk olvasóinkat, találják ki ők, kitől származik az alábbi részlet. Érdemes többször elolvasni ezt a pár soros leírást, csak azután szavazni…..
Az Óriás a fenti feldolgozással úgy odabaszott most az Ossian- és trve heavy metal rajongóknak, hogy csak úgy csattant. Van a magyar metáltörténelemnek egy olyan szűk órája, amit legszívesebben minden igaz hívő elfelejtene, kitörölne a kollektív emlékezetből. 2000-ben történt,…..
péklapát2 2015.02.14 20:30:19
1945. október 9-én a Louise névre keresztelt, nagy erejű tájfun elérte Okinavát, miután váratlanul irányt változtatott az óceán felett, nem hagyva időt az ott állomásozó amerikai csapatoknak a felkészülésre. 44 hajó elsüllyedt vagy súlyosan megrongálódott, továbbá megsemmisült az épületek négyötöde…..
péklapát2 2015.02.14 14:42:09
@Hiryu2,01:

Természetesen nem volt bűn, tehát nincs vita. :)
A vasárnapi zárva tartás mindenkire vonatkozik! Kivéve a gyevi bírót! (Orbán Viktor családját és üzletfeleit.) „Gyevit ne tessék keresni a térképen, mert a térképen csak Algyő található, egy macskaugrásnyira Szegedhez. De hát a makfa mondhat, amit akar, a gyevi magyar…..
Miközben a szocialisták a közvélemény-kutatásokban ugyanott állnak, ahol négy évvel ezelőtt, a Jobbik ez idő alatt megduplázta támogatottságát. TÓTH Csaba kollégánk öt olyan érvet szedett össze, amelyek magyarázhatják a Jobbik erősödését. Kapcsolódó…..
Újra és újra összeállítják a történelem valaha élt leggazdagabb embereinek listáját, és mindegyiket Mali 14. században élt királya vezeti. Az 1280 körül született Mūsā császár 1307-ben került a nyugat-afrikai Mali trónjára. Uralkodása 17. évében, 1324-ben…..
péklapát2 2015.02.08 08:32:27
@érthetetlen chris:

Az angolok mindig olyan listákat állítanak össze ahol ők szarták a spanyolviaszt, ha a BBC-t nézed, még Jézus Krisztus is angol volt.
péklapát2 2015.02.08 09:19:51
@Budapesti Szeretkezési Vállalat:

Mit nem értesz azon hogy Xerxes nem Krőzus? Sose volt az, semmilyen átírásban. Xerxes ógörögül: Ξέρξης, Krőzus meg: Κροῖσος. Ez neked azonos?
péklapát2 2015.02.08 17:03:21
@Mr. Maki:

A temetőben. :) A(z amúgy angolok felé elfogult) lista az állami vagyont nem számolja bele (bár a misze-muszánál se hinném hogy külön betétszámlán vezette volna a sajátot meg az államkincstárt, tehát már itt borul a bili). Az viszont tény hogy Amerika felfedezése előtt mi magyarok bányásztuk a legtöbb aranyat, így ha már keverjük a szezont a fazonnal, akkor nekünk is járna dobogós hely bőven. Nem hinném hogy egy normann akárkinek több zsetonja lehetett mint egy (akkoriban még nem szétlopott) magyar királyságnak.
Nagyon örül az egyszerű ember lelke, mikor a nemzeti együttműködés rendszerét nagy atomcsapásként éri a valóság, mégpedig a benne résztvevők közreműködésével. Nincs is annál szebb élmény, mikor az ilyenkor felszínre kerülő keresztény nemzeti konzervatív értékek…..
Tegnap éjjel kiosztották a videojáték-ipar Oscarjaként is emlegetett D.I.C.E. Awardot. Meglehetősen geek dolog ez, hiszen az év játéka kategória mellett díjazták többek között a legjobb játékdizájnt, a hangzásvilágot, vagy éppen a karakterként nyújtott színészi…..
A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, induljon nemzeti konzultáció a megélhetési bevándorlásról – közölte a Fidesz frakcióvezetője budapesti sajtótájékoztatóján, a Mezőkövesdre kihelyezett Fidesz-KDNP-frakcióülés után. Rogán Antal tájékoztatása szerint a mezőkövesdi…..
Miután Frau Angela oly hirtelen eltávozott Budapestről, hogy elköszönni sem tudtam tőle, úgy döntöttem, magamban tartom, mit gondolok röpke, de legalább feszült itt tartózkodásáról. És milyen jól tettem, ugyanis a Mónika-show-t szimbolikusan jobbról előző magyar közpolitika…..
péklapát2 2015.02.07 15:59:22
Az Álmoskönyv szerint ez a két dolog együtt nem sok jóval kecsegtet. A Szegedi Kattintós nemrégiben azt írta, hogy a kormány tüzérei rosszul mérték be az irányt, ezért hullottak a lövedékek a barátinak nevezett Simicska-birodalomra. Akkor jeleztük, hogy ez a következménye annak,…..
péklapát2 2015.02.07 15:36:09
@beszélő majom:

Nyilván tudja hogy orsós elvtárs most vett polóniumot putyin elvtárstól, és nem akar Litvinyenko lenni.
péklapát2 2015.02.07 15:39:37
@beszélő majom:

Tehát beismered hogy nálatok a jobbkomcsi oldalon mindenkit meg lehet venni? Helyes! Mi ezt eddig is tudtuk, örülünk hogy neked is leesett végre.
péklapát2 2015.02.07 15:42:32
@Rudi Kató:

Hitelesebbek mint Hazaáruló Viktor és Mr. Ötker Tóni KISZ titkárok.