Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismoszat (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A középkori alkimista kézikönyvek rendszeresen figyelmeztetik olvasóikat, hogy a bennük szereplő tudás titkos, csak az arra érdemesek, a beavatottak számára hozzáférhető. E könyveket olvasva elitista, elzárkózó, ezoterikus tudomány bontakozik ki szemünk előtt, amely ellentmond a…..
Mindenki másképp éli meg a saját problémáját. Én azon munkálkodom, hogyan tudnám teljessé tenni a napjaimat. Sokszor volt, hogy hagytam, hadd sodorjon az élet, de közben rájöttem, hogy saját erőmből is sokat tudok tenni a gyógyulásomhoz. Nagy igazság, hogy az élet a legjobb és legnagyobb…..
Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt,hogy milyen szerencsés családban él. Egy egyszerű falusi család…..
kismoszat (törölt) 2015.02.12 14:43:58
:)
Egy néger kisfiú nézte a léggömbárust a vásárban. Az árus jó üzletember lévén eloldozott egy piros lufit, amely felszállt a magasba, és egy sereg reménybeli fiatal vásárlót vonzott oda. Aztán felengedett egy kéket, majd egy sárgát és végül egy fehéret is. Egymás után…..
kismoszat (törölt) 2015.02.12 14:41:24
<3
Nesze!szer Vidám vasárnap 2014.11.15 21:38:19
      Azt mondják mindenhol, hozzál egy döntést, vállald fel és induljál el. Ám ez nem minden esetben igaz. Sose döntsél úgy, ha mások mondják: döntened kell. Ne halogassál, de ne is döntsél nyomás alatt. Az sose szül jót. Mi lenne, ha ma csak úgy lennél? Nem akarnál…..
kismoszat (törölt) 2015.02.12 11:27:09
Hamarosan Nők tömegei rohanják meg remegő lábakkal a mozikat. Igen, arra a filmre gondolok! A nyakkendős pasira aki előszeretettel kínoz hölgyeket szexuális célból. Mégis vonzó, mégis megbocsájtható módon teszi mindezt.   De Mi most nem ezt a vonalat lovagoljuk meg. Hanem ennek…..
Azt szokták mondani, hogy egy pár együttélése során két dolgon veszekszik rendszeresen: a gyereknevelésen és a pénzen. Erről a témáról kérdeztük Himer Csilla pénzügyi coach-t, aki szerint, megoldás- mint mindig - most is van. Minden robbanáshoz, így a veszekedések…..
Zenesziget blog Mennyi az élet 2015.02.10 11:02:49
Talán nincs örömtelibb és egyben izgalmasabb érzés, mint amikor egy élet keletkezik. Gondoltam én, a világ másként reagálja le.Mindenféle ördögi eszközökkel pusztítja környezetét. Válogatott módszerekkel golyós,kazettás foszforbombák és taposó aknák, megannyi gyilkoló…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
kismoszat (törölt) 2015.02.10 15:46:58
Nathalie a gazdája azt mondja,ha megismered ő egy édes aranyos kis bolyhos cica,de a szemével belelát a lelkedbe. (képek by:boredpanda) ..
kismoszat (törölt) 2015.02.10 15:40:01
Ez a 17 gyönyörű kis kölyök kutya igen csak hasonlítanak egy édes kis mackóhoz, a boredpandán ezért készűlt is egy válogatás, 17 kiskutya, melyek a legjobban hasonlítanak egy macira. :)1.Újfullandi2.Alaszkai Malamut3.Chow Chow4.Uszkár5.Teacup pomeranian6.Németjuhász /Akita/ Corgi…..
kismoszat (törölt) 2015.02.10 15:35:42
ilovemom A szerelem 14 napja... 2015.02.10 13:37:21
A TEZENIS sem mehet el szó nélkül a Valentin nap mellett, ezért február 1-jétől a hivatalos weboldalán elindítja “A szerelem 14 napja”, vagyis “14 days of love” című projektjét.   A cég a Valentin napot a szerelem 14 képeslapjából álló kalendáriumával ünnepli,…..
Sokan kérdezgetik, mi a sikeres fogyás titka? Sok helyes válasz lehetséges, talán minden válasz együttes alkalmazása, de az első és elengedhetetlen első lépés a sütemények, csokik, édességek elhagyása. Most biztos sokan mondják, hogy egy kis bűnözés belefér. Nem, nem fér…..
kismoszat (törölt) 2015.02.10 15:07:44
Sokan vagyunk a világon, akiket nem érdekel a vékony és karcsúság megléte. Nem érdekel minket, ha nem a magazinok címlapjáról köszönjön vissza a testünk, de amikor már az egészségünk a tét, akkor teljesen mindegy, hogy mit akarunk, mert az életünk forog kockán. Pontosabban a…..
A só-liszt gyurma az egyik legnagyszerűbb találmány a világon! Rengeteg módon használható, fillérekből és rendkívül rövid idő alatt elkészíthető. Igaz, hogy ez is maszatolós játék, de könnyen takarítható is, és szerintem gyerek még nem unatkozott mellette. Több só-liszt…..
      Bármilyen fura is, mindannyian valahogy így kezdtük.  Christian Berthelot fotós a babák születése utáni első másodpercekben fotózta a csöppségeket. Saját fia világrajötte után érezte azt, szeretné megörökíteni ezeket a kis jövevényeket. És már mennyi…..
kismoszat (törölt) 2015.02.09 21:42:32
Kedves Olvasóim! Az elmúlt fél évben néha elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e hetente rászánni azt a néhány órát az újabb és újabb posztokra. Viszont az eddigi ötvenezer oldalletöltés meggyőzött arról, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki a keresztény értékeket próbálja…..
Sokszor túlbonyolítjuk a teendőinket, ebből sokszor káosz alakulhat ki. Nem csak a feladatainkat bonyolítjuk túl, hanem egész életritmusunkat, nem tudjuk mit mikor csináljunk.  Most is egy könyvet ajánlok figyelmedbe, ami egyszerűbbé teheti életedet. Az író: Leo Babauta, a könyv címe: A kevesebb…..
A tudatlanság az egyik legkárosabb „szenvedélyünk”, amely jóvátehetetlen károkat okoz életünkben. Ennek a problémának a forrása az önámításban és az őszintétlenségben rejtőzik. Hisszük, hogy mi többet tudunk a másiknál, hogy különlegesebbek, tévedhetetlenek vagyunk, a…..