Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angus Yang

71 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anthony Kiedis egy kanadai tv műsorban nyilatkozott állapotáról, egy kicsit az életfilozófiájáról, meg arról, hogy miért is került kórházba. A Chili énekese többek között elmondta, hogy jobban van, nem érzi tökéletesen magát, de javul az állapota. " Fájdalmas dolog volt, nem szeretek koncerteket…..
Elég ütős  trükköt talált ki Axl Rose, hogy megerősítse a tegnapi hírt, miszerint ő fog énekelni az AC/DC elhalasztott, hátralévő amerikai koncerjein. Tegnap a Coachella fesztiválon, ahol a GNR volt az egyik headliner, a banda koncertje alatt egyszer csak megjelent a színpadon Angus Young, jó öreg…..
A Metallica mindig is a Lemezboltok Napjának- Record Store Day - elkötelezett támogatója volt. Az idei eseményre egy meglepetéssel készültek, ma éjfél után 1-kor érdemes netközelben lenni.  A zenekar már túl van a beálláson, úgyhogy magyar idő szerint hajnal 1-kor indulhat a buli, amelyet néhány…..
Az úgy kezdődött, hogy pénteken New Yorkban a Rock and Roll Hall of Fame évi beiktató gáláján  a mindenható döntőbizottság az N.W.A. nevű hip-hop formációt beválasztotta a rock n roll örökös hírességeinek csarnokába. Hova máshova. Az esemény alaposan kiverte a biztosítékot Gene Simmons-nál, a Kiss…..
Péntek este bekövetkezett, ami már eddig is nyilvánvaló volt, csak az időpont változott. A Guns N Roses alaposan meglepte rajongóit.   Axl Rose és Slash elérkezettnek látták az időt, hogy kicsit felrázzák a hétvégén már nehezen ébredező Los Angelesieket és a tegnapi nap folyamán bejelentették,…..
Slash és bandája, a The Conspirators a Las Vegas-i House of Blues-ban adott koncerttel búcsúztatta az óévet. Miután lejátszották a szokásos setlistet és levonultak a színpadról, következett a ráadás. Ezt a koncertet azonban nem valamelyik bevált Guns 'N Roses számmal…..
Zakk Wylde aki köztudottan nagy Black Sabbath rajongó, cover zenakarával a Zakk Sabbath-tal a kaliforniai Fullertonban lépett fel a múlt héten. Az esetről videó is készült.  Még tavaly év végén mutatkozott be a formáció a híres-hírhedt Roxy-ban. A mostani felállásban Rob…..
Az énekesnő nemrég a CR Fashion Book's című divatlapban egy fotósorozaton Iron Maiden pólóban feszített, pár nap múlva pedig meg is indokolta a választást. A hír a Maiden frontemberéhez is eljutott, aki reagált is a 'megkeresésre'. Lady Gaga a képek megjelenése után egy…..
A dolog szépsége, hogy nem érezzük magunkat kínosan, miközben Plantet hallgatjuk, ahogy a Whole Lotte Love-ot énekli, sőt. A 67 éves énekes, aki zenekarával a hatvanas évek végén műfajt teremtett, mára lehetne akár egy elhízott, kopaszodó, piás, megkopott hangú rocker, aki…..
Jimi Hendrix 1970 szeptember 6-án adta utolsó koncertjét a németországi Fehrmarn szigeten a Love and Piece fesztiválon.  A koncert a Cry of Love turné egyik európai állmása volt. Billy Cox basszusgitárossal és Mitch Mitchell dobossal 6 nap alatt hat helyszínen játszottak, köztük…..
150 szerencsés Maiden fanatikus elmondhatja magáról, hogy túl van élete egyik legnagyobb élményén. A zenekar új albuma szeptember 4-én jelenik meg. Ebből az alkalomból néhány kiválasztott rajongó egészen kivételes élményben részesülhetett.  Augusztus 26-án 150 szerencsés…..
A Pink Floyd gitáros-énekese negyedik szólólemezét jelenteti meg szeptemberben. A címadó dalt itt meg is hallgathatod és mutatunk még egy érdekes dolgot.  A tavaly megjelent The River című album után a zenekar rajongói szinte kényeztetve érezhetik magukat, hiszen mindjárt itt…..
Steven Tyler nem véletlenül jelentet meg szólóabumot, egy másik, szívéhez közel álló műfajban szeretné kipróbálni magát. Nézd meg a videót, szerintünk nagyon jó. Az amerikai Jaggernek is elkönyvelt rocker rövidesen megjelenő lemeze az Aersomith-től megszokott hard rock…..
Összeszedtük 20 műfajteremtő hard rock/heavy metal zenekar első lemezét. Szerinted melyik banda első korongja ütötte a legnagyobbat?                             Válaszd ki, melyik banda első albuma sikerült a legjobban. Voksolás az albumlista alatt. ..
Angus Yang 2015.07.03 00:15:44
@HoldViola: Köszi az építő jellegű kritikát, annak ellenére mondom ezt, hogy a narcizmus nem áll távol tőlem. A leggagyibb, de hangzatos posztjaim kerülnek ki az Indexre, talán innen a modorosság és elismerem, hogy a te írásaid komolyabbak, de mégis elolvastad pár posztomat, szóval működik :-) 5 perc alatt összedobott sorok a főoldalon, félnapos munkák eredményei viszont a 'süllyesztőben', ez van, a szerkesztő az Isten, máshogy tekint a posztokra. Ha nem is ebből élek, azért jó ha sokan klikkelnek, még akkor is, ha alkotói szabadságom erősen korlátozva van. A szavazásról azt gondolom, hogy mindenki életében volt egy LEMEZ , ami mindent vitt, arra lettem volna kíváncsi, kinek mi volt az. P Lost postot nem ígérek, az tényleg modoros lenne, ha olyasmiről írnék, amiben nem érzem magam teljesen otthonosan. Akkor akár újságírónak is elmehetnék.
A rapper a hétvégi fellépésén a Glastonbury fesztiválon a legnagyobb élő rocksztárnak nevezte magát és egy Queen számot is elénekelt, de Freddie-nek nem igazán jött be a dolog.  Kanye West hétvégén előadott Bohemian Rhapsody feldolgozása rendesen megosztotta a rajongókat.…..
.. akkor legalább nézz bele Lemmy-ék tegnap előtti koncertjébe. A banda a Glastonbury fesztivál nagyszínpadán játszott és a BBC volt olyan kedves, hogy a teljes bulit feltöltötte a netre.    Története során először lépett fel a Motörhead  Glastonbury-ben és nem lehet…..
Mostanra már egész jó minőségű amatőr felvételek kerültek fel a netre a zenekar két héttel ezelőtti Sweden Rock-os fellépéséről, ami a The Final Tour elnevezésű búcsúturné egyik európai állomása. Pár számot megmutatunk, valamint találtunk egy igazi csemegét jóval…..
A rock történetének egyik legjelentősebb dalát minden zenerajongó felfedezi előbb vagy utóbb. Mostanra Madonnának is átjött nóta és két napja kitette a Instagramra, amint a Whole Lotta Love nyitó gitár riffjét játssza egy szobában. Madonnáról a rockrajongók talán nem…..
Ahogy a zenekar ígérte, nem habozott sokat Bruce Dickinson felépülése után és az eddig visszatartott, idén megjelenő album minden részletét nyilvánosságra hozta. Az Iron Maiden hivatalos weboldalán közölte a hírt a mai napon. A szeptember 4-én megjelenő Book of Souls című…..
Szeptemberben kerül a boltokba a Mad Max videó játék, melyhez elkészült az első trailer. És hogy mi köze ennek az AC/DC-hez, mindjárt megtudhatod. Már el is készült a videó játék a nemrég bemutatott és a korábbi Mad Max filmek nyomán, ez eddig nagyon jó hír. A rossz, hogy…..
Lemmy-ék a napokban tették fel az első számot a netre az augusztus végén megjelenő albumukról, itt meghallgathatod. A Motörhead egyszerre két, tőle szokatlan dolgot is elkövet az új lemezen, ezekről is beszámolunk. A zenekar 22. stúdiólemeze a tervek szerint augusztus 28-án…..
Megtudhatod Slash mennyiért árulja Beverly Hills-i kéglijét. Meg is mutatjuk belülről a fényűzően felújított pecót. Képek csak erős idegzetűeknek! Mint minden jónak, nemrég Slash házasságának is vége szakadt, ezért árulja a milliomos rocker az előkelő környéken lévő…..
 A Hewlett-Packard volt elnöke múlt pénteken egy privát rolling Stones koncerttel lepte meg feleségét. Elmondjuk mennyibe került neki a buli és mutatunk pár képet a kint rekedtek rajongókról, valamint bentről, a koncertre bejutott szerencsés meghívottakról.  A volt HP…..
Nehéz lenne olyan zenerajongót találni, aki nem mondja azonnal a megfejtést a Nirvana Nevermind című lemezének borítója láttán. A víz alatt úszó meztelen baba képe mára a rock történelmének részévé vált. A texasi Modern Rock Gallery jóvoltából most eddig nem látott, a…..
A U2 nemrég indult amerikai koncertkörútjának ötödik állomásán pénteken Phoenixben játszott. A 'B' színpadon (kis színpad) épp a 'Sweetest Thing-et' kezdték volna, amikor Bono leállította a zenekart és felhívott egy nézőt a pódiumra. Nézd meg, mi történt…..