Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kevanist

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
kevanist 2015.02.06 17:49:34
Nem hittem el, míg ma közölte egy, egyébként kedves üfsz-hölgy, hogy sajna a 29-es körzetben nem lehet regisztrálni a WiFree-re. Erre fizetek 5900-t/hó. Ez tényleg botrányos. A Telekom nem tud jönni: szerdán közölték 20Kbit-es megrendelésem almás: nem tudják bevezetni, mert a területenten lévő hálózat zárt, nem építhető kia z üvegszálas, a zrézkábelen meg zárva vagyon a forgalmazás. 2015. EU tagország, vmint az információ szabad áramlása, hogy a versenysemlegességről már ne is essen szó: közbotrány, hogy ezt lehet. A médiahatóságnak, a versenyhivatalnak stb. hivatalból, kellene ezt az ''ügyet" vizsgálnia.
Más: érdekes, hogy főként hétvégén ''megy el" a Net: hétköznap jó a router, péntektől hétfőig nem: kb félóránként lehet újraindítani. A bejövő modem segít csak néha. Reakciójuk: nem találnak mérési eltérést, a router a hibás. Vicc. Idézem az Üf. válaszát: Megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy az Internet kapcsolatot a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk és az átadási pontig hibát nem találtunk. Modeme megfelelő jelszintekkel és működési értékekkel csatlakozik a hálózatra.

Az Ön által leírt bontások/szakadások nem a modem oldaláról történtek, hanem a rákötött berendezés bontotta le a kapcsolatot.

Javasoljuk, hogy tesztelje a kapcsolatot egy számítógéppel, ami kábellel csatlakozik a modemre közvetlenül, amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a hiba fennállásakor.

Mivel az Ön által említett hibát, nem a modem, hanem a rákötött berendezés okozta, így panaszának nem tudunk helyt adni.
Ennyi. 2363 Felsőpakony