Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy lábas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem hagyták még el annyian Magyarországot, mint a tavalyi évben. A hivatalos elvándorlók száma 33 ezer körül van, ami olyan, mintha egy megyeszékhelyünk, például Salgótarján teljesen kiürült volna. A statisztikák ráadásul csak azokat mérik, akik jelezték kiköltözési…..
egy lábas 2016.04.30 23:23:52
@BircaHang Média szerkesztősége: nevedet nem hazudtolod meg. Birka vagy, mi mást is bégethetnél. fujjjj
egy lábas 2016.04.30 23:26:40
@lehet más a handa-banda: ez csak neked jelent megoldhatatlan problémát. Tudod, ez abból adódik, hogy a lengyelek sokkal többen vannak. Tehát a lengyel 30 % sokkal több embert jelent, mint a magyar 30 %. Noooo, értesz már valamit?
egy lábas 2016.04.30 23:35:42
@ebella: ezeknek a bér-íróknak felesleges bármit is mondanod. Itt olyan barmok vannak, mint ez a birka, meg a bélóg, meg ez a poétikus nevű gigaburs. Ezek mind fizetést kapnak azért, hogy ide ficcentsék az otromba 2bites tahóságaikat. Ez van.
  Egy szülőnek nem okoz nagy meglepetést, ha azt mondom: gyermekeink a rosszra való hajlam leküzdhetetlen képességével jönnek a világra. Kicsi babánk pici szíve már a születés előtt is a bűnre és az önzésre programozottan dobog. A romlottságra való hajlam olyan nagy,…..
egy lábas 2016.04.14 23:25:02
@Zsuzsi65: attól hülyültél meg, idióta. Hogy merészeltek gyermekek megrontói lenni? Köpp köpp
Jean-Claude Juncker kijózanító taslija óta tudjuk, hogy a közhiedelemmel ellentétben Orbán Viktort nem „csókkirálynak” hívják a háta mögött az Európai Unió politikusai, hanem diktátornak. A magyar miniszterelnök nem sértődött meg a dolgon, és még a sallert is egészen jól…..
Te menj a hugyosokhoz, én majd ágyazok a lábasoknak. Mi ketten voltunk a lábasok az öreg harcossal. A prosztatások a hugyosok. Érdekesek a sorsfordító események. A legtöbbször nem is tudjuk, hogy az az esemény ami most éppen megtörténik velünk, az sorsfordító. Megyünk valamerre,…..
egy lábas 2015.02.06 17:12:22
@benta: Kedves Benta, köszönöm. Kurt Vonnegut ötvöződik bennem Joseph Hellerrel, Karinthyval és Ken Kesey-vel. Persze csak ilyen amatőr szinten :)
egy lábas 2015.02.06 17:16:47
@mariemyname: Kedves Marye, igazán zavarban vagyok. AZ imént egy másik epizódot tettem fel. De tulajdonképpen ezzel vége is a repertoáromnak. A két említett regény igen közel áll hozzám. Kiegészíteném az Isten tudja-val, a Macskabölcsővel,meg a Védett férfiakkal.
Köszönöm, hogy elolvasta. :)
egy lábas 2015.04.06 06:16:35
@Suttogva olvasó: Ön igazán nagyon kedves. Tudja, nem az volt a szándékom, hogy irodalmi művet alkossak. Hanem az, hogy elmondjam: él az ember, teszi anapi dolgait, alkot is talán valamit, és akkor egyszer csak bekopogtat az ISZONYAT. Tudom, persze, egy orvosnak ez nem újdonság. Azért némely arcoskodónak elárulpk valamit: nem az addig, amíg nem nála kopog be :)))) Célom az volt, hogy kibeszéljem magamból a rettegést.Valaki itt javasolta, hogy menjek elme osztályra. Milyen igaza volt! De ugye az élet .... már megint az élet szólt közbe. Jó is lenne csendben elmélkedni, gyógyulgatni. De hát meg kell élni, tehát irány a munka. A fájdalmak meg majd csendesednek.Köszönöm az empátiával felém forduló kommenteket. Akinek meg nem tetszik, minek olvassa? :D