Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aliz Kiss

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és…..
Ahogy általában, a hosszú távú tervezés a kertápolásban is megtérül – legyen szó új gyep telepítéséről, vagy a már meglévő pázsit karbantartásáról. A megfelelő fűmag vetésével a gyep sokkal sűrűbb, rugalmasabb és a természeti hatásokkal szemben sokkal ellenállóbb…..
Beszélek itt sokszor  a kerti növények gondozásáról, az ültetés rejtelmeiről, egynyáriakról, évelőkről, de az a helyzet, hogy rengeteg olyan kerttulajdonos van, akik nem kívánnak a kertészkedés tudományában elmélyedni, egyszerűen csak egy darabka zöld borítású birtokot…..
Gyerekszoba Üveg cumisüveg 2009.04.23 15:11:00
Nem tudok elszakadni a környezetvédelem témától, de legalább változatosan teszem ezt. Most olyan cumisüvegeket nézhettek meg, amik teljesen környezetbarátak. Üvegből készülnek, rajtuk egy teljesen műanyagmentes sziilikonbugyi van, ami megvédi a töréstől, ha leesne, márpedig…..