Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bicsko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti képsorozat folytatása következik, újabb harminc kép New York elmúlt évszázadából a NY Times archívumából. Ígérem, hogy ezek még a múlt hetinél is érdekesebbek lesznek! 1961. Egy hirtelen zajtól megriadt és a vízbe esett rendőrló kiemelése az East Riverből..
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
Bicsko 2018.07.27 08:38:06
@okoshka: Az lehet kimaradt a cikkből, de az eredetiben benne van a Spíler oldalán, hogy a fizetős online tartalmukra csak a szerződött szolgáltatókon keresztül lehet majd előfizetni. Azaz aki Digi előfizető, vagy nincs semilyen kábeltévéje, az továbrra is megszívta.
Csodálatos év áll mögöttünk a darts tekintetében és reméljük, hogy Nektek, Olvasóknak is remek évetek volt. Elkezdődött az új esztendő, ami egyben azt is jelenti, hogy véget ért a darts-világbajnokság. Aggodalomra igazából nincs okunk, mert hamarosan kezdetét veszi a Premier Leauge. Pontosan február…..
Van egy olyan erzesem, hogy sokaknak az az erzese alukulhatott ki hogy nem igazan szeretem USAt :) A teny az , hogy probalok objektiv maradni es a varhato rossz dolgokrol is irni. Kijelenthetem jol erzem magam itt! Van e jobb hely? Biztosan! Otthon jobb e!? Jo kerdes, lassuk csak kilora. + A…..
Bicsko 2016.08.24 11:16:42
@Árpibá: Szia Árpibá! Most olvastam el a teljes blogod 2 nap alatt, nagyon érdekes és tanulságos volt, köszönöm az élményt! Várható még bejegyzés? Kíváncsi lennék, hogy alakult az életetek azóta.
A Premier League az egyik legrangosabb sorozat a profi dartsosok között. Az idei negyedik forduló hozta el azt a csodát, amire csak egy kilencnyilas lehetett volna nagyobb válasz. Michael van Gerwen, a világ jelenlegi legjobbja olyat művelt, amilyet ritkán látni. 7-1-re győzte le Michael Smith-t, de…..
Bicsko 2016.02.25 23:02:11
Bicsko 2016.02.26 12:56:45
@Six: Semmi, marha voltam, elsőre úgy értelmeztem, hogy az első kilenc nyíl átlaga volt, közben átlagos első kilenc nyíl. Utóbbit nem nagyon szokták kirakni a statisztikák közé, gondolom most is csak a rekord miatt. Én kérek elnézést!