Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haen Coaching

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös találkozásom volt szűk egy hete. Találkoztam a Pártalálóval. Hallottam róla már több forrásból, de inkább amolyan városi legendának képzeltem el, inkább a társkeresés deluxe verziójának, mint egy olyan embernek, akinek egy szóval lehet jellemezni a filozófiáját:…..
Szeretnéd a Tükörszerelem könyvet ajándékba kapni? Igen! Ingyen! Most ez lehetséges! A könyv eredeti ára 2500 forint, de most AJÁNDÉKBA ADOM NEKED! Hogyan kaphatod meg AJÁDNÉKBA EZT A KÖNYVET? Kétféle opció létezik: 1. Ha budapesti vagy, akkor egy személyes átvétel…..
Két gondolat fut párhuzamosan a fejemben. Az első: vajon kit hívhatunk ma Magyarországon motivátornak? A második: valójában fontos ez? Hiszen ha megnézzük a sort, bizonyára mind tudnak valamit adni, mondani, mutatni a világnak vagy a nagyközönségnek. Saját pályájukon sikeres…..
Pszichológusok és gaz materialisták bizonyára már a címet olvasva letakarták a monitort vagy jó mélyen zsebre vágták az okostelefont, hiszen az Ikerláng-téma mostanában mind gyakrabban visszaköszön úton-útfélen, bulvárban és ezoterikusban, tévében és persze Facebookon, de ott…..
Nem ébredtem ma túl vidáman: a szomszédban éjszaka buliztak ráadásnak pedig álmomban valami szupervihar közeledett egy halálos vírussal megspekelve. Persze, tudom, tavasz van, süt a nap, mindenki csicsereg meg virágzik, de akkor sem! Aztán egyszer csak elnevettem magam... Mert Karma…..
A napokban az átlagosnál többször jöttek velem szembe a felelősségvállalás és az önigazoló személyiség fogalmak, ezért egyrészt megvizsgáltam saját szerepem ezen szavak keresztmetszetében, másrészt kicsit elmélkedtem,  vajon mi is lehet a kifogások gyökere, alfája és…..
Annak idején a pestlőrinci kertes házban volt egy kedvenc fotelem. Már általános iskolás koromtól ebbe kucorodtam be ha olvastam, itt színleltem sokszor tanulást és sok esetben a délutáni sziesztát is itt töltöttem, csendesen és láblógatva szundikálva egy órácskát. Aztán a…..
Ülsz az ágy szélén, fogalmad sincs mitévő legyél, mert úgy érzed elvesztetted. Talán sosem volt a tied, de mégis annak érezted, a saját utadnak, úgy gondoltad kellő belső motivációval rendelkezel ahhoz, hogy végigcsináld, bármeddig is tart, bármi is az ára. Aztán rájössz,…..
Annak idején sokat jártam különböző gasztronómiai fesztiválokra: Borfesztivál, Pálinkafesztivál, Mangalica-mókakör, ilyesmik. Valahol itt szikrázott be először az agyam a „tudatos-embereket” figyelvén, akik szimpla hétköznapjaikon folyton az update-kódokat lesték, ezen…..
Talán most olyasvalamire számítasz, hogy majd megmondod neked mit vágj fel vagy honnan ugorj, hogy ne fájjon és tuti ne legyen már olyan következménye, amiről te még tudhatsz. Valóban ilyen tanácsokra vágysz? Sokan mondják, hogy az öngyilkosság a lehető leggyávább módja a…..
Mi valahogy mindig séta közben oldottuk meg a nagy családi problémákat. Kiskölyök korom óta, amikor valami nagy kérdés kezdett körvonalazódni a családban - és hidd el volt néhány, tekintve a számos költözést negyedikes koromig - sétálni indultunk... A séta mentén nem…..
Mindig is rettegtem attól, hogy beleszürküljek a munkámba. Sőt, az egész életembe. Igyekeztem mindig olyan dolgot csinálni, ami változatos. Értsd ezt úgy, hogy képtelen vagyok háromnál több alkalommal uyganazon az útvonalon közlekedni vagy akár minden héten ugyanabba a pubba…..
Az úgy kezdődött, hogy elköltöztünk...még kisgyerekként...aztán újra....újra....meg újra....aztán úgy döntöttem, nem számolom. Aztán már nem is kellett, mert megállapodtunk. Kertes házikó, virágzó akácfák az utcában, fűnyíró és kutyaugatás csendes remixe keveredik a…..
Íme hát, itt vagyunk, Valentinnek napján, ahol minden csupa-csupa rózsa(szín) és plüss, na meg térdigmackó, ahogy kell. Szerelem, gyötrelem, társnélküliség és műanyag pár-imádat. Kinek-kinek a saját maga pokla vagy könnyező vigyora burjánzik túl ezen a napon. Te hogy…..
Ma reggel a kezembe akadt Oravecz Nóra egyik friss bejegyzése az otthonról, annak milyenségéről és arról hogyan fordíthatod meg az életed néhány változtatással...   Eltekintve a vaskos reklám üzenettől, Nóri sorai olyan tippeket adtak, melyek hasznosak lehetnek ha szeretnéd…..