Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokiájsz

0 bejegyzést írt és 388 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyvállalatok elképesztő összegeket költenek arra, hogy hatékonyabbá tegyék a működésüket. Folyamatokat optimalizálnak papíron, lean-elnek orrvérzésig, bottleneck-eket keresnek (szűk keresztmetszet, tudjátok, ahol áll a munka), aztán átszerveznek, decentralizálnak,…..
csokiájsz 2014.09.02 11:31:31
@shred: akkor te pont egy olyan ember vagy aki tök feleslegesen van behívva a meetingre. Tipikus példája vagy az alibiző munkatársnak. Sorry
„A ködben csak hallottuk, ahogy gangol valami - brááp-brrááááp-brráááááp-brááááá – aztán hirtelen sistereg a gumi a nedves aszfalton, megláttuk egy pillanatra az EVÓ-t, majd tompa csattanás, utána stadam-badam-bammm, de a ködben teljesen eltűnt a kocsi. Nyílegyenesen…..
csokiájsz 2014.01.08 20:19:21
...az az, hogy bizony érdemes odafigyelni, mikor és hol próbálsz meg átjutni és közben mekkorát lassulsz. Mert ezt bizony már ütközésnek értékeli a gyorsulásérzékelő. Szó sincs semmi hatásvadász túlérzékenységről, ahogy a videó címe állítja. ..
A tábori lelkész letörten lépett be a pasewalki kórház első világháborús sebesültekkel teli kórtermébe. Szomorú hírt kellett közölnie a katonákkal. Németország elvesztette az első világháborút, és csak a győztesek jóindulatában bízhat, ráadásul megszűnt a…..
Ma már senkit nem lep meg, hogy a neten minden és mindenki photosoppolva van. Digitális smirglipapírral darálják le kegyetlenül a szeplőket, a bőrhibákat, a tetoválásokat. Kézlegyintéssel tüntetik el a hájhurkákat, a narancsbőrt. Szempillantás alatt tűnnek el a szarkalábak,…..
A Viasat3 párkeresős reality-jének annyi köze van a szinglis, társkereső oldalakon scrollozó valósághoz, mint a vak komondornak a nyolc napon túl gyógyuló hámsérülésekhez. A Szerelem a láthatáronban négy, alig celeb csaj szeretné meglelni az igazit, de egyelőre csak a Skype…..
Egy újabb túlélőműsornak ad otthont a Discovery Channel, de ennek most semmi köze nincs az embertelen körülmények között (kis csalással) simán túlélő Bear Gryllshez. Neki is lesz két új műsora, de ez most teljesen más. Ed Stafford vállalta magára az önkéntes számkivetett…..
csokiájsz 2013.10.11 10:34:53
Ott ültünk a tévé előtt, majszoltuk a cseresznyét, amit nagypapám fájáról szedtünk. Izgatottak voltunk, hisz alig vártuk, hogy kezdődjön a Tenkes kapitánya. A germersdorfi cseresznye édes volt, Eke Máté nyelve csípős, kardja hegyes, kalandjai pedig felejthetetlenek. Tudod, Taki…..
Maradt bennünk hiányérzet a Budapest Rallye-val kapcsolatban, de nagyon jól éreztük magunkat. A pályák zseniálisnak látszottak már a tréningen is, a versenyautóban ülve pedig minden várakozásunkat felülmúlták. Azt hittük, hibátlan itinert írtunk, de ez messze nem volt…..
Azt ugye korábban már tisztáztuk, hogy az olyan helyiségek az irodában, ahol nem kell dolgozni (pl. vécé, menza, orvosi rendelő) a barátaink. Azt gondolhatnánk, hasonló a helyzet az irodai konyhával is, pedig NEM! Az okok megértéséhez idézzük fel, miért is gyűlölünk a…..
Edward Michael Grylls, 40 éves, angol. Ha így nem is ismerős, Bear Gryllsként mindenki ismeri: az őrült kalandor, aki a száraz teveszarral is jóllakik, megissza saját pisáját, a haját használja gyújtósnak, őserdei hasadékokba kúszik két szem ehető bogyóért. A SAS-kommandós…..
csokiájsz 2013.10.04 10:21:43
Október 3-án startol az angol túlélőkirály, Bear Grylls legújabb tévésorozata, amiben most kivételesen nem ő vág keresztül a sivatagon egy szál késsel és alszik egy döglött teve belei közt. A kiút a pokolból főszereplője ugyanis rendhagyó módon nem az exhibicionista…..
Annyira szép gondolat volt, hogy védjük meg a derék magyart a dohányzás okozta betegségektől, hogy majdnem el lehetett hinni - nem, nem lehetett, de olyan jól hangzik. A rendes jövedéki adó emelésnek számos oka van, elsősorban uniós vállalás, másodsorban pedig hát igen, kell a…..
Tapasztalatom szerint a kettő gyakran együtt jár: a gazdák nagy része nem vágyik agresszív kutyára, de az a tény, hogy a kutyája támadólag lép fel a többiekkel szemben, megrémíti és nem tud megfelelően reagálni a helyzetre. Készülj fel arra, hogy ilyenkor rajtad csattan az ostor…..
Tekerés közben 40 után 2013.05.09 16:32:42
Először azt a címet akartam adni a bejegyzésnek, hogy az öregedés jelei, de aztán elég borzasztónak éreztem leírni ezt a szót, úgyhogy inkább mást választottam.  Viszonylag sokszor eszembe jut ez, az embert ugyanis harminc éves korától kezdve folyamatosan stresszelik azzal, hogy közeledik a midlife…..
Hogy miért indítjuk ezt a blogot? Mert a felújításról meg az építkezésről mindenkinek van egy rémtörténete. Nem volt nagy a fürdőszobánk a hetedik kerületi bérház második emeletén, de az előző lakó ízlése miatt legalább szép sem. Egyhússzor egynegyven, rózsaszín…..
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
Az rd felkérésére amerikai és magyar pilóták meséltek arról, hogy mik azok a dolgok, amikről jobb ha nem tudnak az utasok, illetve mik azok, amikkel viszont nem árt tisztában lenni: * Nincs biztonságos ülőhely. Az egyik balesetnél a hátul ülők halnak meg, a másiknál az…..
csokiájsz 2013.09.13 10:54:49
@Zsuzsikám (the 4th): igen, ez egy érdekes barter
Van ugye a sima falfirka. Szoftosabb verzióban mondjuk mohával, ha keménykedünk, akkor falbavéséssel. A meg nem kötött betonba kéznyomkodás még akár nemzeti sportnak is tekinthető, na de a gerilla-graffitihegesztés? Ilyenről még nem hallottam. Márpedig Balázs, a Vörösfenyő…..