Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messziroljott

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vallomással kezdem: azóta szeretnék babtáblát, amióta egy kollégámnál láttam egyet kábé fél éve, de mindig lusta voltam megrendelni. Aztán kaptam egy emailt a Babtábla.hu-tól, hogy tesztenénk-e, mert kölcsönadnak egy-két babtáblát. Igent mondtam, az egyiket én vittem…..
"Gőzerővel" építik az M7-es autópálya legújabb szakaszát Balatonkeresztúr és Nagykanizsa között. A 36 km-es szakaszt 43,7  milliárd forintért építi a Porr-Viadom-Terrag-Asdag osztrák–magyar konzorcium.Előbb a kép:(fotó: blikk.hu)Aztán a pofátlanság:A…..
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Ez tényleg egy dinnyedudájú szuperbuksza, amint a balinólmos-műlegyes készség összeállítását magyarázza a kéjesen vigyorgó alelnöknek? A fotó azóta járja a világ postaládáit, hogy egy blogger egy hivatalos fehér házi fotón, a Cheneyről szóló képek között, az…..
Hóbelevanc Gombos Edina vérdíja 2008.04.08 16:05:00
Itt van megint egy példa, hogy sztárok miként értékelik túl a társadalomban betöltött szerepüket. Jelen esetben Combos Gombos Edina szolgáltatja azt a hírt, ami megmutatja, jócskán elveti a sulykot valaki, amikor a vele kapcsolatos híreket értékeli. A hír röviden: Gombos Edina…..
messziroljott 2008.04.08 23:15:18
Zuschlag János fél éve ül előzetesben, de kapja havonta a 95 ezer forint tiszteletdíját, mivel nem mondott le sem a a kiskunhalasi önkormányzati, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben viselt mandátumáról. Azt hiszem, ez a hét legpofátlanabb híre... Az átlagembert kurvára…..
Bármennyire is jól hangzik a "Six Degrees of Seperation"-elmélet, mely szerint a Föld minden lakója legalább hatodszintű ismerőse egymásnak, nehéz hinni benne. Az intuíciónk nem egyértelmű az elmélettel kapcsolatban. Mert bár könnyedén el tudjuk fogadni, hogy minél…..
alterglob Bankot falaz a Greenpeace 2008.03.07 12:11:00
Csütörtök reggel óta falazzák a Greenpeace aktivistái - köztük két magyar -, a Bécs centrumában található Erste Bank főbejáratát. Ezzel tüntetnek az ellen, hogy az Erste szerepet vállal a szlovákiai Mohiban megépíteni tervezett két „új” nukleáris reaktor …..
Eredetileg karácsonyra akartam megírni ezt a posztot, valami olyan címmel, hogy miért utálom a magyarokat, de aztán rájöttem, hogy ez azért túlzás, legyen hát inkább Valentin-nap. Mert az biztos, hogy a legtahóbb népek közé tartozunk, már amennyire ennek van értelme. (Hogy ugye…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..