Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benedek012

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
asztahűha Jézus arca? 2017.12.12 00:01:00
A Jézus ábrázolások 80 százaléka egy magas, vékony, fehér bőrű, világos szemű, barna hajú fiatal férfit mutatnak. Hm... Elég érdekes személyleírás...
benedek012 2017.12.12 15:34:19
Ugye, hogy sokunk gyerekkorának egyik legmisztikusabb tárgya a gyufakocka? Persze nem mindegy, hogy ki mikor volt gyerek. Ez a szerkezet nem más, mint egy gyufaszálakból, kötőanyag nélkül összeállított kocka. Tekintve, hogy már nincs se időm, se idegrendszerem magamtól kiokoskodni, hogy milyen…..
Az idei utolsó nyárias hétvége sokakat, így engem is kicsalt az egyik, fővároshoz közeli strandra. A Nap búcsúsimogatása igazi áldás, feltölti a hamarosan beköszöntő őszi-téli fényhiányban senyvedő test és lélek energiaraktárait. A medence kék vize kimossa a "holvanmárakéthétszabadság" után ránk…..
benedek012 2017.09.11 16:12:26
@fillérbaszó vadász:
Aztak.rva.
Kihánytam volna a belem.
Ha orosz milliárdost képzel el az ember, akkor hatalmas gyémántokat, elképesztő rongyrázást, viszonylag kevés ízlést gondol el. Biztosan vannak kivételek, ám Alekszej Sapovalov nem tartozik közéjük, megtestesít minden előítéletet. A (most már) feleségéről nem is beszélve...
benedek012 2017.08.18 15:12:30
Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz...
benedek012 2017.06.15 18:16:04
A család fő célja a helyes nemi szerepek átadása. A kényszerítés pedig hasznos nevelési eszköz – állítja az idei pedagógia érettségi mintafeladatsora. Sőt, azonos nemű emberek kapcsolata nem család. A fiait egyedül nevelő apa nem család. Az idős, gyermektelen pár nem család. A család élén a családfő…..
Küzdöttünk, mint disznó azon a bizonyos csúszós jégen, hogy végigszenvedjük ezt a konzervatívnak nevezett, szépségversenybe burkolt bacchanáliát, amivel a közszolgálatinak csúfolt propagandagépezet elkényeztetett egy hűvös, ősziesbe fordult vasárnap estén. A szépség relatív fogalom, meglehetősen…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
A katolikus egyház, szokásaihoz híven, Nagycsütörtökön tartotta az utolsó vacsorára emlékező esti szertartásokat szerte a világon. Ferenc pápa a Castelnuovo di Portó-i menekülttáborban mutatott be szentmisét, amelynek keretében megmosta tizenegy menekült és egy önkéntes munkatárs lábát. A Szentatya…..
benedek012 2016.03.27 12:28:18
Apakanyar Nekem nem kell gyerek! 2016.03.10 18:20:56
És a kimondott szó valósággá vált, nem lett Lucának gyereke. Pedig megtehette volna, hogy szüljön. Akár hármat is. Imádja a kicsiket. Az élete is róluk szól: hetente több alkalommal gyerek tornát és gyerek jógát tart. Ha találkozik kisgyerekesekkel, minden alkalmat megragad arra, hogy néhány percre,…..
Hát nem csodálom, hogy olvasónk szomorú, csalódott és becsapdázva érzi magát. Azt megkérdezhetjük, hogy miért van különbség aközött, ha ő vagy a gyereke töri össze a tabletet, de az biztos, hogy a kötvény lapozgatása nem megúszható, bármilyen rémes feldat is.…..
A következő események vélhetően teljesen egyedülállóak a világ valaha elkövetett sorozatgyilkosságainak dokumentált történetében. Csak néhány morzsa az elképesztő adatsorból: 18 év alatt legalább 162 halott, az eljárás végéig 3 öngyilkosság, 28 elítélt elkövető és 3 kivégzés. Az 1920-as évek…..
Ismeretségi köröm egyes - mások által fiatalnak mondott - szociológiai tenyészete mostanában azzal tesztel, hogy ők leköltöznek vidékre. Mikor elkezdik a Budapest élhetetlen, bezzeg a vidéki friss levegő mantrát, már tudom mivel folytatják. Amidőn pedig udvariasan végighallgatom érvelésüket a…..
Az egyik legjobb befektetés, mégsem mondható kockázatmentesnek a lakás bérbeadása. Legnagyobb buktatója az, ha a bérlő nem fizet. Ennek majdhogynem szükségszerű velejárója sajnos az, amikor a bérlő még nem is hajlandó onnan kiköltözni. Sajnos – egyébként érthetetlen módon – a magyarországi…..
Eljött hát ez a nap is, amikor el kell döntenem (viharos gyorsasággal), hogy szeretnèk-e gyereket vagy sem(35 lettem)  meggyõzõdèsem volt, hogy èn soha nem akarok gyereket mert önzõ vagyok, türelmetlen (a tesòm dadogasát is nehezen viseltem amikor kicsik voltunk) ès amikor a…..
Az origon megjelent ma egy cikk a magyarországi albérletárak emelkedésével kapcsolatban. Innen megtudhatjuk, hogy például Debrecenben a havi átlagjövedelem 68%-át kell albérletre fordítani. Ez valami hihetetlenül magas arány. Sajnos az ország keresettebb részein hasonlóan nyomasztó…..
Nem tudlak apának hívni, igazából megszólítást sem érdemelsz .... mert számomra csak egy donor vagy. Így alakult. Van apám, te meg biztosítod a zsebpénzemet. Ennél több miért kellene az életemből?   Nem tetszik? Azt tervezed, hogy így nem érdemlem meg és nem küldöd a…..
Megdöbbentő tény, de a házasságok és állandó párkapcsolatok több mint 90 százalékában felmerül a megcsalás kérdése, még ha csak vágyak formájában is. Bár hűségesnek maradni leginkább elveken, és saját döntésen alapuló magatartásforma, a kísértést mégsem tudja…..
  Még mindig nem értem eléggé az emberi pszichét. Ha valaki azért ír marhaságokat az interneten, hogy elladhassa a bóvli termékét, azon már meg sem lepődöm (sőt, ez tulajdonképpen teljesen természetes). De amikor úgy írnak bődületes butaságokat, hogy ahhoz a szerzőnek…..
"A jó kávé elengedhetetlenül szükséges egy újabb, megint csak semmittevésbe fulladó nap kezdetén. Az illata csábító, az íze édes, és mégis keserűség és sajnálkozás marad utána. És ebben, vitán felül, csakis a szerelem örömeihez fogható."  - Anthony Capella  A kávét…..
Az internetet és a magazinokat elárasztják az olyan kijelentések, mint: "Annyi idősek vagyunk, ahánynak érezzük magunkat." vagy "Nem az éveink száma határoz meg bennünket." és "A negyven az új húsz". Én teljesen egyetértek velük. Sajnos azonban néhány jelből arra kell következtetnem, hogy a…..
A 19 éves gyakornok angol programozó Andrej Gajdos-nak mindig is az volt az álma, hogy egyszer úgy nézzen ki, mint  Dwayne "The Rock" Johnson. Ennek érdekében pedig képest volt bármit és bármilyen módon elkövetni, de a dolgok valahol (amikor elsőnek szerhez nyúlt) félresiklottak és…..
Dinamó Műhely #sexselfie 2015.09.21 09:15:57
Az önfényképezés, a digitális nárcizmus netovábbja, a képi egoizmus radikális önfeltárulkozásának formájában zárja magába a fényképező-apparátust. A tükörben fotózó mobilkamera végső soron önmagát fényképezi, mi csak megnyomjuk a gombot, cserében véletlenül rajta…..
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..