Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrian81

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan nem készült el minden, de szerencsére amikor verseny reggelén 7 kor felmorajlott a boxer (szomszédokat előző este felkészítettük telefonon az ébresztőre) , minden sietség lecsillapodott.  A csapat összeállt, Csabi, Kornél, Dani és jómagam és indultunk a versenyre. Az…..
A tervezett egy hetet nem sikerült az autóval tölteni, így az utolsó napokra torlődött fel a lényegi munka, az összerakás. Minden lemaradást be kellett hozni. Ehhez persze kellett a családi türelem és segítség, utolsó éjjelen Csabitól, aki két olyan dolgot is megoldott, ami nekem…..
  A német szerint szimpla motorfelújítás.  Adott egy történet. Az érintett általam vásárolt veterán busz, mely a klubélet része, előző tulajdonosai ismertek, segítőkészek.  Itt jön egy csavar, miszerint az eredetvizsga állomás megállapította, hogy a motorszám át van…..
Polírozás: Elkezdetem a polírozást. Géppel, kézzel, műszálas és pamut rongyokkal, CIF súrolóval, vlaamint polír anyagokkal. Kiábrándítóan lassú és pepecs munka, de az eredmény magáért beszél. Sokat haladtam, így a bal oldal sötét része kész. Kezdem látni az eredeti…..
Mai nap gumi kréder alkatrészek és belső textilek beszerzése végett meglátogattuk Csabi komámmal egy klub által ajánlott szakembert, valamint Polír Petit, hogy útba igazítson, mit, hogyan csináljak a festés felújítása végett..  És persze a bogárhátú klub szemei mindenhol…..
Újabb Veterán a családban 1983. évből. Természetesen a kor elvárásai szerint kétsebességes elektromos meghajtással, sok hasznos kapcsolóval.  Több mint fél év munka eredménye, az ifjú tulajdonos nagy örömére.  ..
Több éves keresés után, sikerült újra busztulajdonossá válni, a család és jómagam megnyugtatására. Aki tudja, hogy mit jelent az, hogy elöl nincs hűtőrács, az érti miről írok.  Aki nem, annak csak annyit, hogy lassú, hangos, büdös és igen jól tud fogyasztani, minimum 10…..