Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e527491trbvm.com

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Föld nem mozog. Megmutatom. Ha kimegyek a reptérre, hogy Kínába menjek (Szaudi-Arábiától kelet felé), és a gép megáll a levegőben, akkor Kínának nem be kéne fordulnia alám? Ha a másik irányba halad, akkor meg sose érek el Kínába. Mert az is forog a bolygóval.  Galileo meg…..
Amikor 286-os, vagy 486-os számítógépek előtt ültünk a 90-es években - természetesen lopott Windows 3.1 később 3.11, mégkésőbb Windows 95 előtt - , szinte nélkülözhetetlen volt, hogy legyen a közelben egy csomag "kislemez" (más néven floppy) vagy a még klasszikusabb…..
Tisztelt Főnöknő illetve Főnök Úr! A Derrick és Harry Projektmenedzsment blog különleges távelemzési módszertana segítségével elvégeztük az Ön személyre szabott vezetői elemzését. Az eredmények igen kecsegtetőek: Ön alapvetően remek vezető! Emellett feltártunk néhány…..
Orbán egy G Viktor a parlamentben egy hozzá intézett kérdésben, melyben tündérország növekvő szegénységéről kérdezték, egy rövid felolvasásra volt hajlandó. Lassan hajtogatta ki a papírlapra írt választ, és szemrebbenés nélkül olvasta fel onnan a választ.…..
Az orosz elnök csak 17-én, kedden jön, de az aznapi korlátozások előkészületei már zajlanak – írja a vs.hu. Budapest 14 kerületében lesznek hosszabb-rövidebb ideig tartó lezárások csaknem 20 különböző útvonalon. Biztos, ami biztos, a csatornafedeleket is odahegesztették…..
Nemzeti konzultáció, parlamenti vitanap, sajtótájékoztatók, miniszterelnöki interjúk - az Orbán-kormány és a Fidesz kommunikációja egyértelműen ráállt a migráció, a menekültügy, a gazdasági bevándorlás témájára. A probléma kétségtelenül létezik, ám az nem…..
1. A boszorkányvád már az i. e. 1. évezredben megjelent Mezopotámiában, míg az első jelentősebb boszorkányüldözések a Római Birodalomban zajlottak a 3-4. században. Bár elszórtan már a középkorban is rendeztek boszorkánypereket, az egyházi elit ekkoriban még javarészt népi…..
Első lépcsőben még novemberről decemberre 900 ezren hagyták ott a Fideszt, azóta ez a szám átléphette a bűvös 1 milliót is. Az elmúlt idők kormányzati ballépései (a netadó ötlete, a kitiltási botrány, majd ezek eltussolásának  hatástalan kísérletei) nagyobbat…..
En pizza futárként kezdtem el dolgozni néhány hete. A legnagyobb éttermi láncolat egy kis, úgynevezett express- ében, ami attól express, hogy nincs helyi kiszolgálás. Bementem személyesen és megkérdeztem, lehet- e itt dolgozni, majd elirányítottak a központjukba. Még aznap…..
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról. A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel. Ketten is hordják szét, egyébként.  1998 és…..
BEKIÁLTÁS Átugorják Orbánt 2015.02.06 00:54:51
Nagyon sokan kombináltak úgy, hogy két nagyhatalom – Oroszország és Németország – közé pávatáncolta magát a magyar Alföld és Pannónia géniusza. Fájdalom, de a nagyok átugorják, megkerülik Orbán Viktort! Amikor a Népszava először írt arról, hogy Vlagyimir Putyin…..
Abban talán az ép ésszel rendelkezők körében már nincs vita, hogy az Orbán-rezsim rég megérett a pusztulásra, s talán az is egyre egyértelműbb, hogy a levitézlett baloldalból a büdös életbe nem lesz már váltópárt. Görcsölhet Feri, óbégathatnak és beszállhatnak a…..
Magyarországon is nagy sikerrel futnak a szereplők szivatására kiélezett tévés valóságshow-k, gondoljunk csak a Celeb vagyok, ments ki innenre, vagy a pár éve futott Rettegés fokára. ha az undorító dolgokat evő celebeket nézve arra gondolt, hogy ez azért elég durva - hát, azt nem…..