Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Herczeg

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a Fidesz vajon mit keres az Európai Néppártban, azt sem az EPP, sem az egyszeri Fidesz-szavazó/propagandista nem tudja. Csak Orbán. Neki pedig minden adóforintot megér, hogy bent maradjon. Most épp tankokkal vette meg a helyjegyét...
Gábor Herczeg 2019.02.18 08:17:54
@Behaton: A szomorú az, hogy ennek megértéséhez nem kell egyetemi diploma...de galambbal sakkozni.....
Parragh László adja vissza az iskolapénzt, mert már most látnivaló, hogy kimerült az olcsó munkaerőre épülő, export vezérelt gazdasági modell, ám emokratikus hiányosságai miatt a rezsim képtelen bármi  jobbat kitalálni.  Itt az egypártrendszer reneszánsza, csak éppen az illiberalizmus lerombolja a…..
Gábor Herczeg 2019.02.01 16:37:23
@E1G ellenzék egy geci: Ok..mi ezt tudjuk, de az a kétezer meg nem olvassa, mert vagy részeg, vagy azt csinálják amit mondanak nekik.:D
Gábor Herczeg 2019.02.01 16:56:21
@sZulamith: Nem mondod...valamiről lemaradtam?? Én ilyenre nem emlékszem, de olyanra igen, hogy az Elnöki Tanács elnöke egy volt Tsz elnök lett /Losonci Pál/, hogy az Egészségügyi Miniszter egy szövőnő volt /Ratkó Anna/,hogy a Belügyminiszter, majd később a kommunista párt főtitkára egy irodagép műszerész volt, /Kádár János/ hogy a Művelődésügyi Miniszter,/ bár szerényen csak kultúrpolitikusnak hívták / egy kőművessegéd volt, aki rengeteg tehetséges embernek törte ketté a karrierjét!! /Aczél György/ stb, stb....ugye nem erre gondoltál??
Nagyon kellett volna neki vasárnap a szélsőjobboldali győzelem Svédországban. ..
A háborús hős, aki Putyin ágyába bújó, neofasiszta diktátornak nevezte a magyar miniszterelnököt...
Gábor Herczeg 2018.08.27 09:50:28
@Realista60: nem lehet rosszabb, ha ilyen dilettáns hülyét megtűr az országban! Látom, ha gondolkoznod kéne, mielőtt kihányod a baromságaidat, akkor elég nagy fajdalmaid lennének. Ha csak közel olyan lenne, mint Dzsugasvili, te, és az a félnótás elvbarátaid szűkölve bújnátok vissza édesanyátok szaros valagába! Hülye idióta segfej.
A katalán nagyváros egyfelől egyike Európa legszebb és turisták által leginkább látogatott helyeinek, másrészt meglehetősen rossz a híre, hiszen rengeteg utcai bűncselekmény történik. Ami ellen a hatóságok sem sokat tesznek. A La Rambla a bűnözés egyik melegágya..
Gábor Herczeg 2018.08.11 17:44:12
@népszopás: Jó nagy hülye vagy....ülj be a budiba, és zárd magadra az ajtót, ha szerencséd van és adnak be enni, még elélhetsz pár tíz évet!
Újabb uniós biztos olvasott be Orbán Viktornak, de az Európai Néppárt még mindig kesztyűs kézzel bánik a magyar miniszterelnökkel; A spanyol kormány is a kétsebességes Európát pártolja, a hepciáskodó államok meg boldoguljanak, ahogy tudnak; Nem valószínű, hogy Bannon szélsőjobbos Mozgalma meg…..
Az Európai Bizottság villámgyorsan két jogsértési eljárást is kezd az Orbán-kormány ellen; Simili similis gaudet: Orbán Viktor Netanjahunál; Az Uniónak és NATO-nak fel kell lépnie Magyarország ellen, meg kell védenie a demokráciát, de nem szabad, hogy ez bármiféle kulturkampf alakját öltse, mert…..
Akkor most szépen felébredünk. Géza még gondolkodik, hogy visszamegy-e inkább szart lapátolni, de fél év letargia után most először láttam egy hangyafasznyival optimistábbnak, mint eddig.  Az elmúlt fél évben az történt, amit vártunk: minden ellenzéki bagázs tolta a maga szekerét, tett nagy ívben…..
SOS, Corazón Puro és kivágott fák. Egy megkerülős csellel száraz lábbal keltem át a folyón. :-)  Ahhoz képest, hogy alig aludtam valamit az éjjel, viszonylag frissen ébredtem. Megbeszéltük a lányokkal, hogy mindenki a saját tempójában gyalogol, nem akartuk magunkat egymásra erőltetni. Külön-külön…..
Gábor Herczeg 2018.01.23 22:10:49
@gszabo1 (törölt): Istenke az idiótákat is gyermekeiként szereti, légy erre büszke!
Kurz modell a hatalomra törekvő populisták számára és csak fokozza a megosztottságot Európában. Orbán Viktor pontosan tudja, hogy meddig mehet el Brüsszelben, de esze ágában sincs kilépni, viszont a populisták belülről igyekeznek átalakítani az Uniót. A magyar kormány tovább szigorítja a civil…..
Gábor Herczeg 2018.01.18 17:15:59
@jános515: Egy igazi degenerált barom vagy!
Alapos és tartalmas interjú jelent meg Röhrig Gézával, a Saul fia főszereplőjével a 24.hu-n. Mi - sokat politizáló blogként - a rendszerváltásról szóló részt emelnénk ki belőle, így ajánlva, hogy a teljes interjút olvassák el eredetiben.Nagy Imréék újratemetése után volt…..
Gábor Herczeg 2018.01.06 07:38:51
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Pláne, hogy egy zsidó emberről van szó.:)
Miután megérkeztem Santiago-ba, mindenképpen szerettem volna eljutni az óceánig. Gyalog már sajnos nem maradt rá időm, marad tehát számomra a "B" terv, azaz a motorizált közlekedés. Azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem mindenképpen ki kell ide menni, mert fantasztikus a látvány és az…..
Amikor az ember azt gondolná, hogy nincs feljebb, mindig kiderül, hogy van, és ebben az esetben ez nem nagy öröm, legalábbis például azoknak a magyaroknak, akik Londonban élnek és felmerült bennük az ingatlanvásárlás kóbor ötlete...
Az a mi nagy bajunk, hogy nem nézünk eleget Lőrinc tévét, ezért csak 3 nap csúszással jut el hozzánk olyan fényes szellemi nagyságok, mint Bayer, Lovas vagy Bencsik spirituális iránymutatása...
Gozo-szigete finoman fogalmazva sem tartozik a magyar határátkelők kiemelkedő célpontjai közé, ami nem csoda, hiszen ez a Máltához tartozó sziget alig 68 négyzetkilométer (csupán az összehasonlítás végett ez annyi, mint Budapest III. és XII. kerülete együtt), és még ezen is csak 37 ezer ember él –…..
Gábor Herczeg 2016.12.28 19:07:30
@noob johnson: Nézd meg most december végén.....mint ha Írországban járnál.
Bevallom őszintén, mindig csodálattal adózom azok előtt, akik bőven 50 éves koruk felett, inkább már a nyugdíjhoz közelítve képesek változtatni, és külföldre menni dolgozni. Itt, a blogon is volt már több ilyen történet, ma is ilyen következik. Susanne írásában bőven akadnak elgondolkodtató…..
Tök szuper a magyar csapat, pezseg a gatyám a sztoritól, de mégis állítsák már le magukat a magyar focit amúgy totál kisajátító, stadionban balhézó gennyek, akik szurkolóknak nevezik magukat, közben szimpla huligánok, akik az otthoni stresszt a szurkolás indokával vezetik le. Hát kanapédrukkerként…..