Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoroMove

390 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat…..
A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az…..
Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi – vagy ki – áll a…..
Tony Lip egyszerű ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli…..
Az Oscar-díjra jelölt kisfilm alapján készült produkció főhőse, a lángész Stillman (Asa Butterfield) nagy dolgokra hivatott, egy nap azonban barátnője, Debbie (Sophie Turner) váratlanul szakít vele. Stillman mégsem omlik össze teljesen, inkább azt teszi, amit minden összetört…..
SoreMove Mi - Szinkronos trailer ! 2019.01.06 12:59:59
Az erőteljes és átütő ötleteiről ismert, Oscar-díjas filmes, Jordan Peele, a Tűnj el! című kasszasiker alkotója egy újabb eredeti és provokatív thrillerrel lepi meg a közönséget. A saját, Monkeypaw Productions cége égisze alatt készült filmjének további producerei Sean McKittrick, Jason Blum és Ian…..
A kétszeres Oscar-díjas rendező, Asghar Farhadi (Nader és Simin – Egy elválás története, Az ügyfél) most először forgatott nemzetközi stábbal. A Mindenki tudja az eddigi legnagyobb költségvetésű filmje, amely a jól ismert színészek mellett a spanyol filmgyártás legnagyobbjait vonultatja fel, köztük…..
Láss és Nézz!..
Napóleon uralkodásának idején François Vidocq többször is sikeresen megszökött az ország leghírhedtebb börtönéből, ezzel legendás hírnévre tett szert. Utolsó látványos szökését követően egyszerű kereskedőként próbál láthatatlanná válni. Múltjától azonban nem…..
Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok. Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt,…..
Láss és Nézz !..
Láss és Nézz !..
1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez…..
Láss és Nézz !..
Láss és Nézz !..
Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa…..
Az első rész végén a nagy erejű, de gonosz terveket forraló Gellert Grindelwald (Johnny Depp) a MACUSA (az Amerikai Egyesült Államok Varázslókongresszusa) fogságába esett, de ehhez szükség volt Göthe Salmander (Eddie Redmayne) segítségére. Csakhogy Grindelwald beváltotta fenyegetését, megszökött, és…..
Megérkezett a Pókember - Irány a Pókverzum új magyar előzetese. Hazai bemutató: 2018. december 13. Láss és Nézz!..
Megérkezett a Kedvencek Temetője új változatának első szinkronizált előzetese. Hazai bemutató: 2019. április 4. Láss és Nézz !..
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik…..
Láss és Nézz !..