Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicmóka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év elején hirtelen távozó Kovács Ákos után újabb műsorvezető hagyja ott a magyar MTV-t. Jövő hét szerdán lesz utoljára Winkler Róbert a Swungban, az MTV késő esti megmondó műsorában. Fél éves szerződése lejárt, és ahogy kérdésünkre elmondta, fáradt szerda este,…..
comment:com Vért frissít a Tv2 2008.02.11 12:22:28
Legutóbb még csak a próbafelvételen elhullajtott információkat szedtük fel a Tv2 dohányzójában, meg tippeltünk, de most már tudjuk. De tényleg. Íme a Tv2 tavaszi új műsorainak műsorvezető-gárdája, akiket több fordulós castingon választott ki a csatorna több tucat jelölt…..
Selmeczi Roland tragikus halála sokkolta a fél országot, majd lassan megindultak a találgatások, hogy ki vagy kik veszik át szerepeit a futó sorozatokban. Mi is megpróbáltunk utánajárni a dolognak. A TV2-nél nagy a titkolódzás. Annyi biztos, hogy sem a Dr. House, sem a Született…..
comment:com Elhunyt Selmeczi Roland 2008.01.31 13:05:00
Tegnap éjjel szenvedett halálos autóbalesetet az egyik legtöbet foglalkoztatott szinkronszínész, aki olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Mike Delfino a Született feleségekben, Jack Bauer a 24-ben, Dr. Wilson a House-ban, Lincoln Burrows a szökésben. A tévészinkronok…..