Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myacis

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézusnak valószínűleg barna szeme és volt sötét bőre, mint a Galileában az I. században élő zsidók többségének – írja Anna Swartwood House, a dél-karolinai egyetem művészettörténész professzora. Jézusnak  európai fehér emberként való ábrázolása a rasszista örökséggel kapcsolatos viták kapcsán…..
A töltött halról, azaz jiddis nevén a gefilte fishről lesz szó, ez ugyanis az egyik legtradicionálisabb zsidó étel, talán sokan ismerik, de azt talán kevesebben, hogy ennek az ízletes ételnek létrejöttét két háláchikus (vallásjogi) dilemma késztette. Kezdjük az elején. A Talmud és a hozzá…..
Myacis 2020.08.15 18:43:19
@arthurthedent: Na ezért van nagyon sok profi ügyvéd, mert sok nem is élhető szabályt ki kellett valahogy magyarázniuk. Ne menjünk messzire, lásd eruv, azaz a világ fontosabb belvárosai köré a háztetők között kifeszített drót, amin belül minden egy háztartásnak minősül és szombaton is lehet bizonyos egyszerű dolgokat végezni, hordani. A bécsinek még saját honlapja is van www.eruv.at
Myacis 2020.08.15 18:46:20
@arthurthedent: ebben nem vagyok biztos, sőt... olyan régiókban, ahol nincs higiénia, elég érdekes dolgok gyűlhetnek odalent össze...amit nagyban meg tud előzni a fityma hiánya.
Myacis 2020.08.16 12:42:38
@Tamerlane: Azért te mekkora egy ... vagy.
De sebaj, az ilyen stílusú és minőségű hozzászólásaiddal a saját céljaid elérését gyengíted le a végtelenségig :D:D:D
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Tegnap volt a nőkkel szembeni erőszak ellen vívott küzdelem világnapja, amit Sziló, a Tv2 Összeesküvők című műsorának egyik vőlegényjelöltje stílszerűen azzal ünnepelt meg, hogy kétszer szájba vágta rezidenciabeli csaját, Renikét (esküszöm, nem mi találjuk ki ezeket a…..
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
„Ahogy bejelentkezve intéztem a dolgomat, rámírt egy pasi, nyilván azt hitte, hogy a feleségem online” - a férj gyanútlanul lép be (felesége kérésére) az asszony levelezésébe, nem számítva arra, hogy megtalálja egy másik pasival folytatott pornó-chatelését. A férj…..
Myacis 2011.11.03 02:14:00
Myacis 2011.11.04 19:47:28
@szokecsaj12: Asszem nem "szőkecsajként" látod a világot. Helyesen döntöttél abban a nem egyszerű szituációban, minden tiszteletem. Igen, vannak dolgok, amiket nem lehet elfelejteni, vagy megbocsátani.
Myacis 2011.11.08 00:45:19
@Lakásfelújító Feri:
Akkor nagy szerencséd volt, csak 3 hónapot buktál az életedből. Szerencsétlen kommentelő több évet, meg a válás miatt a következő kb.17-et is...
Azért nem főállásban, mert azért dolgozzon. Annyi dolga nem lesz velem, hogy mellette ne lehetne főállása. Ráadásul jobban jövök ki a járulékokat illetően. :)Sajnos 18 éves, három kapcsolat, és egy tönkrement család késztet arra, hogy ilyet írjak. De azt gondolom, hogy ezt a…..
Myacis 2011.09.11 21:06:53
„Amikor elment, a tévé előtt ültem és próbáltam figyelni az adásra, de mindig elkalandoztam. Ha most véget ér az, ami köztünk volt, akkor nem tudok ellene mit tenni” – az első megcsalást még el kéne nézni és meg kéne bocsátani, vagy azonnal kirúgni a vétkest?…..
Sok olyat mondanak az emberek amit később megbánnak, de amikor teljes lelki nyugalomban közlik veled hogy vége, és hogy megcsaltak az előzővel, na azt nem kívánom senkinek. A kezdetek-kezdetén, kb. 10 hónappal elelőttAzt rögtön az elején le kell szögezni nem vagyok tökéletes,…..
Myacis 2011.09.07 23:23:38
@mütyür alias Dark Duchess: nem kisdrága, de az egy rohadt szemét dolog, hogy a ribanc félredug,majd marad a házban, a csóró faszi meg 40-50%-át bukja a fizujának is.
A rendőrség gyanúja szerint a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke megzsarolta a győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft-t azzal, hogy a gyár bővítésének környezetvédelmi engedélyét megfellebbezik, így ellehetetlenítik az autógyár bővítését. Végül ezt…..
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
Myacis 2011.03.19 13:47:59
Mostanság Budapesten elég jól lehet autózni nappal. Aztán leszáll az éj, az autók többsége eltűnik, és járhatatlanná válik a város. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
Myacis 2010.10.15 08:43:24
@bierkamp: Kedves Bierkamp, köszönjük, hogy vagy, nélküled nem tudnánk átlátni a helyzetet... mármint, hogy nagyon, de nagyon be vagytok ti gyurcsányisták szarva, és azért irkáltok ilyeneket. Ne feledd, a teáltalad rohadt gonosz törpe éppen a Főnöködék által összehordott szarkupacot próbálja ellapátolni az ország fölül.
Hitelkárosultak blogja A hetedik 2010.09.12 08:42:00
Olvasónknak már hat különböző problémás hitele van, ennek ellenére egy újabb hitelben látja a megoldást.2007-ben vásároltuk ingatlanunkat melyre előbb vásárlási, majd 2008-ban szabad felhasználású jelzálog alapú hitelt vettünk fel. A két hitel törlesztő részlete akkor…..
Myacis 2010.09.12 15:18:00
@Mnofőnix: Az a röhej, hogy az E**** bank Ausztriában ugyanezt a kört lefutja minden hitelkérővel. Tényleg csak a havi jövedelme 1/3-ig, magasabb fizetés esetén max. 50%-ig tartó havi törlesztéssel kalkulálnak.

www.sparkasse.at majd Bauen/Wohnen alatt Rechner, tele van ilyen-olyan számolgatós táblicskukkal...

Itthon meg ugyanez a bank orrba-szájba tolja a hiteleit...
www.erste.hu/hu/10057929.html

Na akkor mi is van emögött???
A kobanya.info szeptember 8-án meghívót kapott a X. kerületi MSZP irodavezetőjétől, amelyben meghívták a szerkesztőséget Szanyi Tibor szeptember 10-ei kőbányai fórumára. A meghívót még 23 másik médium kapta meg: Duna TV, Mti, Atv, Kőbányai Hírek, TV10, Helyi Téma, Echo TV,…..
Myacis 2010.09.11 17:33:15
@Tita nick: Ne fogd vissza magad, de majd kérünk fényképet :))
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..
„Nekem is lettek volna ötleteim” – mondta ma reggel a Mokkában Rogán Antal, aki hosszas hezitálás után úgy határozott, hogy a főpolgármester-helyettesi kilátások helyett októberben inkább az ötödik kerület vezetéséért száll újra harcba. A Demcsák Zsuzsa…..
Myacis 2010.08.17 21:34:34
@Ordnassac: Teljesen igazad van. Az 5. ker-ben Rogán mint elsö ember tökéletesen adja el magát, ez átmegy a medián is, lásd bulvár, olyan bázist tud pár ciklus alatt kiépíteni, amienk a hátán a kedvezö (!!) pillanatban robbanthat. Remélem, hogy ezt a népszerüséget a Fidesz felsö vezetöi körei nem kaszálják el még az elején (késöbb már nem tudják ök sem, lásd Kósa). Több ilyen ember kellene Viktor mellé, mint R.A.
Myacis 2010.08.17 22:52:32
@Orbán Castro Chavez Rákosi Viktor itt az idő húzz: Jávor Bendek tiszteletreméltó ember, de sajnos súlytalan.. megenné az apparátus, a tanácsadói vinnék erre-arra. Akkor már inkább Tarlós, belöle inkább kinézem, hogy megszünteti a mutyirendszereket, a korrupciót (legalábbis alacsony szinten tartaná).
Reckl Amál blogja Szuperkamu 2010.08.17 00:26:00
Az egyre súlytalanabb ENSZ, melyről már a tévében hangosan is ki merik mondani, amit mi már régóta gondolunk: nincs már rájuk igazán szükség. Sokba kerülnek, és a WHO túlmozgásos és gyógyszergyárak által befolyásolt főnökei rendszeresen hülyét csinálnak magukból.Alig…..
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..
Myacis 2010.07.04 15:05:06
@zahor103: Te nem vagy teljesen normális, ugye tudod? Nézz körül, és lásd, mire ment a fene nagy píszískedéssel a magyar társadalom az elmúlt 10 évben. Lehessen már a pirosra azt mondani, hogy piros, a zöldre, meg hogy zöld...