Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSBKriszti

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hidegebb idő beköszöntével arcbőröd száraz és fakó lett? Egy kis extra ápolásra vágysz, de nem tudod, hogy milyen krémet használj? Adj egy esélyt a The Body Shop Oils of Life arcápoló családjának! A termékek három értékes magolajat tartalmaznak, melyeknek köszönhetően…..
A Shiseido a világ egyik legrégebbi kozmetikai márkája, 1872-ben alapították Japánban. A jelenlegi logót 1916 óta használják, ami két kaméliát ábrázol, melyek az erő és a szépség szimbólumai. Legelső termékük egy fogkrém volt, amit európai nőkkel reklámoztak. Ez…..
Múlt héten mutatták be a Schwarzkopf Professional Akadémián a 2015-ös őszi-téli hajtrendeket. A frizurákat nem csak képeken láthattuk, hanem modelleken is megmutatták nekünk. A trendek idén 3 nagyobb csoportba kerültek, és az igazán izgalmas Age of Beauty összefoglaló nevet…..
Tegnap izgatottan vártam a legújabb, szeptemberi Pure by Pixibox-ot, mert a benne lévő márkák garantálták, hogy ez egy szuper doboz lesz. Valamikor kora délután érkezett meg vele a postás és alig vártam, hogy beérjek vele a lakásba, mert azon kívül, hogy kíváncsi voltam rá hogy…..
Rengeteg spirállal volt már dolgom a blog miatt, és még mindig van egy pár, ami arra vár, hogy kipróbáljam őket. Bourjois spirálok közül ez a második, amit próbálok, az első a Volume 1 seconde volt. A Twist Up The Volume azért is különleges, mert nem két külön kefével…..
  Az ősz nem csak a természetben, de az emberek életében is mindig egyfajta megújulást hoz. A fák színes levelekbe öltöznek, majd elhullajtják azokat. A vándormadarak megkezdik hosszú útjukat a melegebb égövek felé, a természet pedig felkészül a pihenésre, hogy tavasszal…..
Menthetetlenül megérkezett a nyár, az első hőhullám kellős közepén vagyunk. A sminket ilyenkor nagyjából el is lehet felejteni, mert a legenyhébb BB krém is pillanatok alatt leolvad az arcunkról. De ha mégis szeretnél egy kis színt felvinni az orcádra a fényvédős krém fölé,…..
Nemrég érkezett hazánkba a bolgár Zoya Goes Pretty márka. A termékek gyártója hisz a természet erejében, ezért minden termékük 100%-ban organikus és finomítatlan és mindössze két összetevőből áll. A kompozíciókat 40 C alatt olvasztják össze, hogy megtartsák a bennük…..
Forum Shops blog Vágj bele! 2015.05.26 16:34:04
Nem kell feltétlenül nagy fordulat ahhoz egy nő életében, hogy úgy döntsön levágatja a régóta növesztett tincseit. Sőt, egy perc is elég, hogy a fodrász meggyőzze, próbáljanak ki valami újat. Mert mindenkinek szüksége van a változatosságra. Mindenkinek szüksége van néha…..
Légy merész, és válaszd a feketét! A Bourjois Dark Privilege kollekciója segít neked abban, hogy elkészítsd a legfeketébb, legkihívóbb sminked a hétvégi buliba, vagy ha elég bátor vagy, akkor nappalra. Az ultra fekete pigmentekkel dúsított termékek biztosítják, hogy tekinteted…..
Minden tavasszal, ahogy nő a hőmérséklet és erősebben süt a nap, egyre több időt töltünk a szabadban. Megtelnek a parkok és a padokon ülve, vagy egy plédre feküdve élvezzük a napsugarak feltöltő erejét. Télen is fontos a fényvédelem, de a legelső napozás alkalmával már…..
Márciusban egy új parfüm márka érkezett Magyarországra, ez pedig nem más, mint a Carven. Carmen de Tomasso megelégelve, hogy 155 cm-es magasságára nem talál divatos ruhát, 1945-ben megalapította a Carven Házat. Ruhái megalkotásakor trükkökhöz folyamodott, hogy nyújtsák az alakot…..
Nincs is jobb egy fárasztó nap után, mint engedni egy kád meleg vizet, és egy jó könyv társaságában ellazulni. Várjunk csak, de, van jobb! Ha a szokásos habfürdő helyett egy fürdőbombát dobsz a kádba!  A tökéletes fürdőélményben segít neked a Magyarországon közel 5…..
A januárban boltokba került Bourjois Smoky Stories szemhéjpúder-paletták megkönnyítik a reggeli készülődést és az esti programokhoz is jól kihasználhatóak. Színösszeállításuknak köszönhetően egy visszafogott nappali sminket is készíthetsz, de a középen található…..
    A jó idővel együtt megérkezett az idei első Pixibag is. A meglepetés termékek mindig másfajta kozmetikai táskában érkeznek, amik elég nagyok ahhoz, hogy akár egy hétvégi kiruccanáshoz is beleférjenek a szükséges dolgok. Ez a neszeszer most letisztult, egyszerű, de…..
A megfelelő tisztítás az egészséges bőr első szabálya. Nem csak a smink lehet fullasztó az arcbőrnek, de a por, az izzadtság is eltömítheti a pórusokat. Ezért célszerű reggel és este is megtisztítani, felfrissíteni bőrünket. Ha nincs időd külön arclemosót, tonikot és…..
Számodra milyen a tökéletes tavaszi illat? Ha könnyed, vegyíti magában a virágos és a gyümölcsös illatjegyeket, akkor a Bruno Banani legújabb illatát mindenképp ki kell próbálnod! Ha viszont egy fűszeresebb, keleties illatot keresel, akkor a 007 For Women lesz a te kedvenced.  A…..
  Ahogy elérkezik a tavasz és vele együtt az első tavaszi napsugarak, megváltozik a levegő. Ahogy elkezdenek kinyílni a virágok és csiripelni a madarak, a mi hangulatunk is úgy lesz egyre jobb. Vége a mínuszoknak, a télikabátot is el lehet rakni, és előkerülhetnek a vékonyabb…..
 A The Body Shop idén tavasszal igazán színes és különleges termékekkel állt elő. A Smoky Poppy szerintem a márka eddigi legmegosztóbb kollekciója lett. Fekete alapon a piros mákvirág nagyon jól mutat, és a kollekcióban található fürdőgolyók is újdonságnak számítanak.…..
Most, hogy megérkeztek az első tavaszi napsugarak, érdemes a sötét körömlakkokat világosra, színesre, pasztellre cserélni. A vidám színek nekünk is segítenek élettel telinek, jókedvűnek lenni a hosszú, szürke tél után. Barack, korall, menta, lila és egy nude ami az idei…..
A tél nem csak lehangol az állandó fényhiánnyal, de a hideg idő rendesen próbára teszi bőrünket. Az arcunk után a legvédtelenebb felület a kezünk, ami ilyenkor még könnyebben kiszárad. Ebben az évszakban, de egész évben is jó barátunk lehet egy kézkrém. Ezen a télen…..
Elérkeztünk a tél utolsó hetéhez. Habár az időjárás még csalóka lehet, de a hőmérséklet egyre csak kúszik felfelé, és lassan lekerül rólunk a vastag öltözet. Ilyenkor előtérbe kerül a dekoltázs, és a nyaklánc sem akad már bele a sálba. Idén érdemes beruháznod pár…..
  Kim Stanley Robinson - 2312 Ha érdekel a jövő, ha érdekel az űrutazás, ha egyszer megfordult már a fejedben, hogy milyen lenne egy másik bolygón élni, ha érdekel hogyan zajlik egy nyomozás, ha részt vennél egy bolygóközi merénylet szálainak kibogozásában, és még a…..
Sokan nem is gondolnák, milyen fontos az ékszerek helyes tárolása. Pedig ahhoz, hogy sokáig szépek maradjanak és megőrizzék eredeti formájukat, nem árt rendszerezni őket. Biztosan veled is előfordult már, hogy a nyakláncaid összegabalyodtak, vagy a reggeli rohanásban nem találtad…..
A LUSH nem csak a fürdőgolyóiról híres, de az arctisztítói is legendásan szuperek. Ehhez hozzájárul az, hogy természetes összetevőket alkalmaznak, és friss pakolások is kaphatóak. Az Aqua Marina neked való, ha zsírosodásra hajlamos, problémás a bőröd. A termék olyan…..