Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipboy2000

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hétvégén zajlott le az Első Hamburger Day, melyben a Burger Blog is tevékeny szerepet vállalt, következzen hát egy beszámoló az eseményekről. Szombat reggel alig értem ki kilenc felé, gyorsan le is szakadt az ég, ami negyedóra múlva el is állt, csak éppen a…..
Alig ült el az Ultraliskek által kavart por és füst a Starcraft II: Heart of the Swarm trailere körül, itt az újabb, legalább olyan lenyűgöző videó. Az állítólag még az idén megjelenő Elder Scrolls Online-ból kapunk egy kis ízelítőt (persze, amit látunk, nem gameplay), benne…..
Amit régóta sejtettük, mostantól hivatalos: az NBC egy ideig nézte a Steve Carell távozása után csak vergődő Office kínlódását, aztán megunta, és magas 18-49-es rating ide, presztízs oda, közölték a készítőkkel, hogy az ősszel induló évad lesz az utolsó. A döntés mind…..
Serbia Insajd Balkán-Kodály (18+) 2012.07.20 07:00:00
A Nyugat-Balkán keleti felén (Szerbia, Bosznia, Montenegró, Macedónia) különösen népszerű, úgynevezett Népi Vásárokon reggel-délben-este és éjjel is dübörög a kortárs délszláv népzene igénytelenebb kiadása. A lakodalmas sátrakhoz hasonlító alkalmi felépítményekbe a…..
Subba Klasszik fail: PANETRA 2011.11.07 13:21:51
Az emlékezetes 98-as Metal Hammer fiaskó...via nagymate..
A Jonah's Arcade című, leginkább a Colbert Reportra vagy a Jon Stewart-féle The Daily Show-ra hasonlító, 20 perces epizódokból álló műsor pilotja márciusban készült a Comedy Central számára, de a csatorna végül nem volt vevő az ötletre. A készítők most kitették a YouTube-ra…..
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
A Trónok harcában Jaime Lannistert, az egyig legelvetemültebb gazembert alakító Nikolaj Coster-Waldau az életben egy kifejezetten megnyerő modorú férfi, akiről mégis lejön már az első pillanatban, hogy filmsztár. A haja sem olyan gondosan besütött/befésült szőke zuhatag, mint a…..
Na kérem szépen, az első órában megismertük a főszereplőket, megtudtuk, hogy a vérfertőzés a kitalált birodalmakban is népszerű, találkoztunk egy hirtelenszőke gyökérrel, aki egy barbár vezérnek adta a saját húgát 40 000 fegyveresért cserébe és nagyon szeretne király…..
Az ABC idei midseasonben is elővett egy olyan sorozatot, ami a Better Off Tedhez hasonlóan van annyira vicces, hogy az ember visszaüljön elé hétről hétre, és sajnos pont annyi esélye van a túlélésre, mint Portia Rossi egykori sorozatának (ami azért egy második évadot megélt,…..
pipboy2000 2011.04.18 18:10:44
Az amerikai sorozatgyártásban a minőséget eddig főleg a két nagy fizetős kábeltévé, a Showtme és az HBO produkció jelentették, no meg pár network-sorozat, bár az utóbbi öt évet elnézve sitcomokon kívül minőségi drámát ők nem nagyon termeltek ki, talán a Blue Bloods a maga…..
A tajvani PC-gyártó egy Big Bang Theory ihlette paródiával reklámozza új táblagépét, bárcsak ne tenné. A találatot köszönjük Til nevű olvasónknak. ..
pipboy2000 2011.03.28 11:23:25
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Más magyarázatot nem tudok erre a kínos videóra, amit nem tudom ki talált viccesnek. ..
pipboy2000 2011.03.10 12:35:02
Jó főcím, jó muzsikával - utóbbin nem nagyon lehet csodálkozni, hiszen Billy Corgan, a Smashing Pumpkins (egyik) alapítója adja elő.  ..
Subba Ikertornyok: Lacik 2011.01.28 19:05:46
pipboy2000 2011.01.29 02:38:15
Minden évben tűnnek fel új arcok a képernyőn, ezzel túl sok újat nem mondtunk, és persze azzal sem, hogy egy-egy sikeres sorozat az addig ismeretlen színészből/színésznőből egycsapásra keresett árucikket kreálhat - gondoljunk csak bele a totál ismeretlen Jim Parsons esetébe, aki…..
Filmdroid Rubicon 2010.12.27 07:14:00
Valószínűleg nemcsak én érzem úgy, hogy egy nagyszerű élménytől fosztott meg az AMC, amikor nem rendelte be az év legjobb sorozatának, a Rubiconnak a második évadát. A sors fintora, hogy a széria helyett a lényegesen gyengébb, bár sorozatok között még mindig különcnek…..
...szabadon engedjük a lelkünk mélyén lakozó pici grammarnáci mellett lakozó még kisebb spellingnácit, és lendületből eltöröljük a magyar gémerek körében 99,9 százalékos penetrációval futó tévhitet Peter Molyneux nevének kiejtéséről.Te hogy ejted? Franciásan, mi,…..
pipboy2000 2010.12.02 20:35:26
Szomorú hírünk van: az AMC nem rendelte be a Rubicon második évadát, arra hivatkozva (valahol joggal), hogy van egy olyan alacsony nézettségi szint, amikor már nem éri meg a kritikusok kedvenceit sem műsoron tartani. A csatorna szóvivője azt nyilatkozta, büszkék arra, hogy a Rubicon…..
„A Nevem Larry. Larry Laffer” – ezzel a James Bondot idéző nyitómondattal indulnak a játéktörténelem legviccesebb csajozási kísérletei, és általában katasztrofális eredménnyel végződnek. Larry helye kétségtelenül ott van a legjobb játékkarakterek panteonjában…..
Buffy egy lista alapján keresgél, és ráakad a 3 marha rejtekhelyére, persze ezt ő nem tudja, de a kreténeknek egy fillér sem marad a zsebében az ijedségtől. Amikor a vadász túl közel jut hozzájuk, az egyik előhív egy rémet, amivel a vadász kénytelen harcolni. Csakhogy valami…..