Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álkeresztény Fidesz-KDNP a saját politikai érdekében felhergelt egy országot azokkal a menekültekkel szemben, akiket egy ordas csúsztatással bevándorlónak nevezett. Orbánék nemzeti…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.08.07 23:01:15
@bat4: kádárhívőkém, nagyon szarul áll nektek ez a "nemzethyeskedés", inkább viccesek vagytok mint hitelesek. Menj gyújts gyertyát a kádár-orbán szentélyedben, és dúdold el a szovjet himnuszt.
Sajnos miattatok tart itt ez a ország. Loptok, csaltok, hazudtok, hazát árultok '47 óta, jó lenne ha végre eltakarodnátok moszkvába, vagy tel-aviv-ba, vagy ahonnan származtok.
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.08.07 23:31:44
@Punxsutawney Mormota: "elvtárs" te már 2 bites vagy látom:

ha szídja valaki a sleppeteket -> fideszes
ha a fideszt is szídja -> jobbikos mélymagyar

Te fejlettebb vagy mint az átlag fanatikus troll, de még mindig nem eléggé. Mellé ment

tudod én csak röhögni tudok a mélymagyar putyiszoponcokon is, ahogy a kádár, orbán, gyurcsány, vagy cionszoponcokon is ;)
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.08.08 00:16:10
@Punxsutawney Mormota: ugyan miért védekeznék? Te a gyurcsányista cionszoponc klánba tartozol jól gondolom? Kizárásos alapon oda, mert a fideszt ekézed az nem lehetsz, a "mélymagyar" orálputyinistákat is így az sem lehetsz, nyilván a maszop dk neked nem tetsző helyre való sorolása, meg a cionácik megemlítése miatt kaptad fel így a vizet :) Vagy kádár elvtárs a szíved választottja?
Még mindig zajlik a BKV-per. (Ez az az ügy, ami által a nokiás doboz a korrupció szimbólumává vált.) A bíróságon az üggyel kapcsolatban több vádpontot is tárgyalnak. Mi azonban megszereztük a teljes vádiratot, és szó szerint idézzük a közérdeklődést leginkább felkeltő…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.14 12:57:30
@Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől: Na végre más is rájött erre. Színház az egész. fütyisz maszop a háttérben puszipajtások, hisz mind az mszmp-ben meg a kisz-ben nevelkedtek.
A tűzszünet jobb, mint ha nincs tűzszünet - összesen ennyi az, amit  a legoptimistább amerikai nyilatkozók ki tudnak préselni magukból. Senki, még egyszer mondom, senki nem merte névvel-arccal felvállalni azt a véleményt, hogy a most megkötött Minszk 2.0 életbe fog lépni s…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.13 22:15:32
@Erő e-meló: az ukrán többség Európa felé orientálódik, épp azért kergették el a putyini mintájú előző vezetést mert elegük volt az oligarchák mértéktelen korrupciójából, az más kérdés hogy újabb korrupt oligarchák kerültek hatalomra, de legalább van esély a későbbi változásra.
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.14 10:47:48
@Erő e-meló: tudod általában egy háborúban részt vevő ország lefelé szokott tartani, legalább a háború végéig...
Jogerős ítélet van Szilvássy György ártatlanságáról az UD Zrt.ügyben az állítólagos hivatali visszaélése kapcsán. Kiderült, hogy a nokiás doboz csak legenda, a Hagyó elleni vádak alapját képező vallomás rendőri nyomásra készült, azt Balogh Zsolt később vissza is vonta,…..
Miután Frau Angela oly hirtelen eltávozott Budapestről, hogy elköszönni sem tudtam tőle, úgy döntöttem, magamban tartom, mit gondolok röpke, de legalább feszült itt tartózkodásáról. És milyen jól tettem, ugyanis a Mónika-show-t szimbolikusan jobbról előző magyar közpolitika…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.07 16:33:04
@Szász Kornél: Jaj komcsikáim olyan viccesek vagytok amikor ti jobboldali eszmékről beszéltek :)

Milyen érdekes hogy mennyire védtétek a simicskát, és most ahogy ellenetek fordult ő az egyik főellenség.

Hát igen, tőletek bolsiktól nem idegen szélkakas mentalitás, nem ez az első 180 fokos fordulat...
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.07 16:54:37
@Hyla arborea: "Ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség" rákosi elvtársuk ezt nagyon betanította nekik. Mást nem is tudnak.
Kellemetlen lehet most Fidesz-politikusnak, -politológusnak vagy jobboldali újságírónak titulált médiaharcosnak lenni, amikor a német kancellár budapesti mérlegét kellene megvonni. Az egyetlen biztos módszer a valamiért még mindig közszolgálatinak nevezett állami…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.05 13:04:08
@A megvalósult amerikai ólom..: mondtam már, ez nem szokás, soha nem is volt az.
A németek pedig látják hogy mi történik, nem kell felvilágosítást adni nekik róla, sajna ők nem csak az M1 híradót nézik :) Nézz szét a német újságokban miket írnak a vezéredről.

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: fasiztázás ment? Én inkább gúnyolódást láttam, aminek van alapja, tekintve hogy ide nem hogy bevándorolni nem akar senki, hanem éppen elhagyja az országot mindenki aki tudja. Ennek fényében röhejes amikor orbán a bevándorlás negatívumairól beszél.

Egyébként a bevándorlók nem egyenlőek a bűnöző cigányokkal. Én is szívesen fogadom a normális bevándorlókat, viszont a beilleszkedni képtelen bűnözőket kitenném a határon, és azokat a bűnöző, lincselő cigányokat is akik egyébként itt születtek. A normálisak maradhatnak.
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.05 13:41:46
@zobod: de a rendszerváltás előtt 4x ekkora támogatás is volt ;)

Az pozitívum, hogy a fütyisz elvesztett szavazatai nem vándorolnak át a koalíciós társaitokhoz, így látható hogy az ország többsége nem kér a kis kommer háttérkoalíciótokból, bárhogy is hívják éppen a vezérpártot.
Nem működik az a színház hogy ti utáljátok egymást, a többség már átlát rajtatok, az elmúlt 25 évben megmutattátok, hogy valójában egy oldalon álltok, a sajátotokén, a magyar emberek ellenében.

Csak tudod amennyi szart csináltok, előbb utóbb megunja a többség, és tenni fog valamit, nem csak elhagyni az országot...
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.05 14:17:26
@zobod: Szeretnéd ha így lenne, ti kommerek mindig is szerettétek azt hinni, hogy az emberek szeretnek titeket.
A magyar emberek zöme egyik jelenlegi pártra sem akar szavazni ezek közül, mert nincs normális párt, hanem azt szeretné hogy menjen a picsába az összes. Csak ezt a választásoknál nem lehet kimutatni, mert hiányzik az "egyik sem" nevű "párt" és a részvételi küszöb...

"Ha meg szerinted a fidesz - mszp - dk közt valami háttér koalíció van életben, akkor innentől kezdve minden okfejtésed hibás, hiszen már az alapvetés is az."

"álmodj királylány" akkor hol az elszámoltatás? Hogy nem vett vesz észre semmit pl az ingatlan/egyéb mutyiknál az aktuális ellenzék? Talán mert mindenki megkapja a részét? És mert nagyon sok kényes dolgot tudnak egymásról? KISZ/MSZMP tagok a kormányodban? Hm?

"Ami meg az elvándorlást illeti, Magyarország sem most, sem a jövőben nem fog tudni versenyezni azzal a kihívással, hogy a világ egyik leggazdagabb régiója itt van tőlünk pár órányi autóútra"

Tudom, ti teszek róla hogy ne tudjon versenyezni azzal a kihívással, hogy szétadóztatjátok a népet és a vállalatokat, szétloptok minden közpénzt/vagy értelmetlen faszságokra költitek (pl stadion), és mindenhova a tehetségtelen, ellenben kapzsi és gerinctelen haverjaitokat rakjátok, tesztek róla hogy a sikeresebb emberek/projektek elhagyják az országot.
Csak tudod az a pár órányira lévő gazdag régió néhány évtizeddel ezelőtt nem volt annyira gazdag, sőt kb földig rombolták őket.
Viszont őket hagyták fejlődni, rajtunk meg itt maradtatok ti kommerek, és még mindig rajtunk élősködtök, és sulykoljátok "merjünk kicsik lenni" "ti soha sem fogtok jobban élni".
Tudod a komcsi előtti időkben többször megmutatta a Magyarország hogy nagyon durva fejlődésre képes, ha hagyják és felelős értelmes kormánya van.
Az elmúlt hetekben és napokban keresztül-kasul járta be a pártmédián kívüli sajtót a hír: Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak az érdekeltségébe tartozó Elios Innovatív Zrt. korszerűsítheti Pécsett a közvilágítást uszkve 900 millából. Mivel Pécs városának nincs…..
A 2014-es választások hangulatát is jócskán megalapozta az, ami 4 évvel korábban, a 2010-es önkormányzati választások előtt történt: valaki halálfélelemre hivatkozva hozzásegítette a Fideszt az elsöprő győzelemhez. Ismét jó volt az időzítés. Érdekes módon pont az…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.04 20:04:49
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: hogy nem szakad rád a plafon. Ilyet le mersz írni mikor te és a társaid folyamatosan falaztok a legnagyobb tolvajoknak akik a csapatotokban játszanak.

@no_successful2: "Ha a fidesz megvásárolta volna az ügyészséget, hagyót elítélnék nem ?"

Nem ítélhetik el, borulna a komcsi koalíció háttérmegállapodása, és akkor a maszoposok is elkezdenék kiteregetni a fütyiszesek szennyesét, majd fordítva.
Ki van ez találva, nem érdeke a 2 pártnak lebuktatni egymást, jobb ha folytatják a színjátékot és együtt fosztják ki az országot ahogy az elmúlt 25 évben tették. Maximum kishalakat áldoznak be a jobb műsorért (pl zuschlag), a nagyhalaknál nem is vizsgálódnak max valami csinnadrattát csapnak ("elszámoltatás") majd csöndben elhal az egész, max pár felfüggesztettet osztanak ki.

A bunkó választó meg szavazgat hol az egyikre hol a másikra, mert azt hiszi hogy más lesz. Pedig nem lett, a maszop és a fütyisz kormányok tevékenysége pontosan egyezik, csak a PR különbözik.
Erősen dolgoznak a kormányzati források: a politikai tekintetben totális kudarcnak tekinthető német kancellári látogatás után után annak gazdasági diplomáciai hozadékát hangsúlyozza a miniszterelnökségi whisper-team. A gazdasági sikerek kommunikációjának a vs.hu adott…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.04 12:47:40
@$$$=$$$: bolsikám, már rákosi elvtársad korszakában is kiderült, hogy a jó hírek gyártása nem mindig vezet eredményre.
Nagy pofon ez a komcsi koalíciótoknak: index.hu/gazdasag/2015/02/04/kamu_hogy_merkel_uj_bmw-gyarat_hozott_orbannak/
A Szegedi Kattintós a tél utolsó hónapját egy kissé könnyedebb témával indítja. Összegyűjtöttük a Fidesz prominenseinek legfontosabb ismert tulajdonságait, mindannyiunk okulására. Az összeállítás természetesen szubjektív, rengeteg jellegzetes tulajdonság nem fért rá a…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.03 16:35:34
@$pi$: egyre jobban süllyedsz a fideszes primitívség mocsarában, lásd már el is jutottál az "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség" gondolkodásig, lassan eléred a batyui, vagy polyvinyl(behelyettesíthető az éppen aktuális felhasználóneve)-i szintet.
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.03 16:37:27
@Lajos Csánó: szerintem akasztófán szebbek lennének, főleg ha a koalíciós partnereik, és trójai trolljaik is ott lógnának melletük, szóval a maszop és a dk is.
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.04 12:38:58
@$pi$: jólvan: http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszociális_személyiségzavar

Nem gondolsz úgy magadra, de valójában a fideszimádók csoportjában vagy.
Olyan már volt, hogy valaki házhoz menjen a (khm) pofonért, de hogy házhoz hívja - hát, az ritka. Pedig a Merkel-látogatás Orbán nemzetközi presztízsét volt hivatva emelni, illetve inkább elszigeteltségét enyhíteni. Szeptember óta könyörögtek a német kancellárért, noha…..
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.03 16:01:04
@Janos432: indexnek nem kell lejáratnia, lejáratja a kormány önmagát, és a jobb(bal)oldalt. Az indexnek mindössze meg kell írnia a kormány bűncselekményeit, és balfaszságait, amit ugye a kormány kezében lévő média olyan viccesen cenzúráz, és már az rtl-nek is be akar nyalni hogy hallgasson el :)
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.03 22:12:13
@apanna: miért lenne sötétség ha leírom az igazat kommerkém? A sötétség az a ti fejetekben uralkodik. Csak nem fáj az igazság? Hát persze hogy fáj és a nem tetsző igazság mindig "hülyeség", "marhaság" stb :) főleg ha megcáfolni sem tudjátok, annyira nyilvánvaló.
fidesz maszop dk az őskomcsi koalíció 2015.02.03 22:17:40
@♔batyu♔: hát amilyen adókedvezményeket ad nekik (és amit az átlagemberre kirótt adóemelésekből pótolnak) simán jöhetnek. Csak az nem lesz jó az embereknek, csak a pártközeli embereknek.
De ez nem új módi, ez régi kommer módi :)