Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rest of boys

0 bejegyzést írt és 771 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Cipruson járt, az biztosan ismeri ezt a finom édességet, amit úton-útfélen árulnak. Nemrég egy kedves blogolvasóm érdeklődött róla, így hát utánanéztem kicsit ennek a finomságnak.  Én nagyon szeretem, különösen a rózsvizes a kedvencem - mennyei és a kép is erről…..
rest of boys 2019.01.29 22:34:04
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Az Átlátszó riportja nyomán mi is megírtuk, milyen változásokat léptetett életbe a Hír TV új vezetősége, már túl azon persze, hogy a vezetőváltás pillanatától kezdve újra szigorúan tilos gecinek gondolni Orbán Viktort, sőt, ami azt illeti, kötelező úgy tenni, mintha senki sem lenne kevésbé geci nála…..
rest of boys 2018.08.08 20:29:17
rest of boys 2018.08.08 20:32:40
Tudom, túlterheltek, vannak rendelők, ahol a tárgyi feltételek sem adottak a működéshez, de van egy hírem, beteg van bőven! Tisztelt Praxis!   Nem igazán kedvelek ilyen témában írogatni, hiszen sok orvossal találkozom- szinte nap, mint nap - és nem kívánok senkit megsérteni, aki az egészségügyben…..
Megérdemlik az ilyenek, hogy ők is keresztülmenjenek mindazon, amin a pácienseik, hátha esetleg okulnának belőle, és több alázattal viseltetnének embertársaik iránt. A jó sem az már, ha az volt egyáltalán   Intézmény: Bp., Szt. István Kórház Rehabilitációs Centrum, Jahn Ferenc utcai telephely…..
rest of boys 2016.07.14 12:27:04
@karcsibácsi: A posztoló saját maga lelkivilágát vetíti ki azokra, akikre fröcsög.
Mens insana in corpore insano.
rest of boys 2016.07.15 13:42:04
@kugli 75: "Nagyon sok tudományos cikkben hasonlóan összetett mondatok vannak..."

Khm...hányat olvastál el?
rest of boys 2016.07.16 18:07:18
@she_wolf: Olyan a világon nincs, hogy a beteg az orvost telefonon rángassa, mint a bábut, kötélen. Arra valók a szakrendelések, szakrendelői idők, a megfelelő előjegyzési listák.
Fogalmam sincs, hogy a nagyérdemű mért gondolja azt, hogy az orvosnak egyéb dolga nincs, mint telefonszolgálatot fenntartani.

Én elvből az ismerőseinen kívül SENKINEK nem adom meg a mobilszámomat és ha meg is szerzi valaki alattomban valahonnan, az hívhat, mert idegen számot az életben fel nem veszek - úgyhogy így járt.

A szarrágókkal pedig ne törődj, ők rágják, ők nyelik.
:D
Miért van az, hogy biztos szimulálok vagy hogy biztos magamnak okoztam a dolgot? Lehet nem látszik a fájdalom az arcomon, mert már megszoktam, nem mutatom, amikor szédülök. Tisztelt Cím!   A felhívásukra dióhéjban leírom a történetemet. Sajnos nem telik többre, mert most is szédülök. Kérem, a…..
rest of boys 2016.07.12 12:05:38
@she_wolf: Neked is szép napot. Ha még egyszer beraknak egy ilyen szilikonnal b@szott szájú pics@t illusztrációnak erre az oldalra, többet errefelé sem nézek. :)
rest of boys 2016.07.13 15:32:33
@she_wolf: Igen, az is egy ilyen tenyérbemászó kép volt. Olcsón és primitíven hatásvadász, mint a legtöbb poszt ezen a blogon.
Az, hogy a beteg egy darab kutyagumi, és felőlük akár el is patkolhat, de a fejpénzeket beszedik utánuk, egyszerűen gusztustalan. Hány embernek kell meghalnia, hogy észbe kapjanak az illetékesek? Tisztelt Praxis!   Nem szokásom másokat sarazni, vagy bárkire is köpködni, még átvitt értelemben sem,…..
rest of boys 2016.07.10 16:17:36
@she_wolf: Egyik nagy használt angol ruha-importőr (ma Mo. egyik milliárdosa - nevét nem írom ide, 4 betűből áll, mindenki ismeri) a közeli kis faluból indult...
Azok közt a ruhák közt olyan is van, amin még rajta van a címke és összehasonlíthatatlanul jobb minőségűek, mint a divatboltok tízszer drágább cuccai :)

Onnan öltözködni tehát nem szégyen.
Nekem szerencsém volt, mert a férjem is orvos és neki van rálátása arra, hogy ki mennyire jó a szakmájában. Aki viszont belecsöppen ebbe a gépezetbe, mint Pilátus a Credoba, arra ráfér a szerencse és az isten gondviselés. Tisztelt Praxis!   Tény, hogy sok félrekezelt beteget és esetet ismerek,…..
Havonta egy valag pénzt vonnak a béremből egészségügyi járulék címszó alatt, csak most már azt nem értem, mégis mi a frásznak. Kedves Praxis!   A körzeti reumatológiai szakrendelésre kaptam beutalót a közelmúltban. Ez egészen konkrétan még februárban történt. Állandó fej és deréktáji fájdalom…..
Ha véletlenül olvassák ezt a posztomat, szeretném megköszönni, amit tettek. Megváltoztatták a rosszindulatú előítéletemet is, amellett, hogy segítettek a fiamnak is. Mivel mostanában annyira divatos itt fikázni mindent és mindenkit, ezért én is beállok a sorba. Megírom, hogy mi történt velünk.…..
rest of boys 2016.06.20 23:33:14
@anitám83: A trigeminus bőrágait be szoktuk szűrni kis inzulinos tűvel adagolt érzéstelenítővel, helyileg ez is hat.
A Gasser-dúc roncsolása (a koponyaalapon van, speciális tűvel történik és én nem csináltatnám - egyéni vélemény) csak akkor jön szóba, ha minden fájdalomcsillapítási lehetőséget kimerítettünk és a fájdalom tűrhetetlenül erős.
Mivel kevert ideg, ilyen esetben a beidegzési területen a funkciók elégtelenné válhatnak, érzéketlenné válhat a homlok, orca, áll bőre, az orrnyálkahártya, illetve elégtelenné válhat a rágóizomtónus, -erő.
Fiatal nőnél én nem avatkoznék be invazívan.
rest of boys 2016.06.20 23:35:15
@she_wolf: A "mindentudó" emberek gyanúsak.
Különösen, ha tanítani akarnak másokat - azok akarata ellenére :)
Amúgy a fogadatlan prókátoroknak a kurva anyjukban a helyük, de ezt csak Neked mondom :)
rest of boys 2016.06.21 14:11:17
@she_wolf: Felhős lévén az ég, nem láttam a teleholdat. A vörös holdról Jókai regénye, Az arany ember jut eszembe, abban volt egy ilyen című fejezet.
@anitám83: Myokimiákban, fájdalmas tick-ekben, blepharospasmusban használják a botox-ot ( a Chl. botulinicum toxinja, mérge végülis), ennek nem fájdalomcsillapító a hatása, hanem az ideg-izom átmeneten gátolva az idegingerület átadást elernyeszti az izmot - ezért is használja oly sok középkorú nő : szép sima, ránctalan (de kifejezéstelen, mimikaszegény) arc az eredménye.
Ami jó pont, hogy jó néhány problémát igyekeztek azonnal megoldani, de még így is sok maradt ami megoldásra vár: van még min csiszolnia a kórháznak, sőt a személyzetnek is. Kedves olvasók. Kb. 1/2 évvel ezelőtt írtam a praxisra egy cikket a fentebb kórházról, ami meg is jelent, viszont nem kis…..
rest of boys 2016.06.20 15:22:42
@she_wolf: Szerintem bakela gyátja ezeket a posztokat. De jól csinálja :)
rest of boys 2016.06.20 15:23:22
rest of boys 2016.06.20 17:23:48
@she_wolf: Ezt hogy ?
@neduddki21: Egy nagyon elmés posztokat író kommentelőnk volt, vitriolba mártott, de kiváló tollal, hatalmas humorérzékkel megáldva.
Ha tudják, hogy nincs kapacitásuk emberi időben elszállítani, akkor talán nem kellene kirakni egyedül, minden felügyelet és segítség nélkül a folyosóra, mint egy darab hagy ne mondjam mit. Tisztelt Praxis!   Édesanyám közel két hétig vendégeskedett a Toldy Ferenc Kórházban Cegléden. A kórházi…..
rest of boys 2016.06.14 15:57:30
@g0826: A legújabb metódus szerint amennyiben a beteg hozzátartozói nem hajlandók a hazaküldött beteget otthonában fogadni (épp "elmentek otthonról") a szállító a rendőrség segítségét kéri, akik az ajtót kinyittatják velük.
rest of boys 2016.06.18 11:16:17
@she_wolf: Legendásan rossz a kórházak élelmiszerfelhozatala, a főtt ételek sokszor ehetetlenek, ennek ellenére ez is pénzbe kerül, nem is kevésbe, a betegek étkeztetésén túl a személyzeté is (bár ez utóbbit kifizeti étkezési jegy megvásárlása formájában kórházi dolgozó).
Nyilvánvalóan minden kórházban felejtett beteget nem lehet megetetni, mert így valóban csődbe jutna a kórház, a költségvetési elszámoláskor kibukna a sok hiány. A kiírt betegnek NEM JÁR étkezés, azt már nem finanszírozza semmiféle TB.

Még akkor is, ha minden ilyen, a szülőjére nagyívben tevő hozzátartozó habzó szájjal vicsorog a partvonalról.

Képzeljük csak el, hogy egy hotelban tartózkodhatunk-e a távozás napján-óráján túl egy percet is, illetve jár-e ott nekünk a kifizetetten túl bármilyen szolgáltatás ?
Aztán rinyálhatunk-e, hogy kitettek onnan bennünket, amennyiben már nem vagyunk jogosultak ott tartózkodni ?
rest of boys 2016.06.18 13:53:57
@she_wolf: Az ilyen eseteket mi megoldjuk azzal, hogy eltoljuk a beteg elengedési időpontját mondjuk fél nappal és így ismét "jogaiba helyezzük" a beteget.

Ilymódon a beteg az ágyára visszakerül, meghúzzuk a nadrágszíjat, összébb szorulunk, de elkerülhetők a kellemetlenségek.
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
Halálkórháznak hívjak, mert élve nem nagyon jön ki az ember onnan. A vidéki környezetemben számtalan ember halt meg ott. Felelőtlenek! Tisztelt Praxis!   Erről a kórházról sajnos nekem is megvan a véleményem. Én az édesanyámat vesztettem el a felelőtlenségük miatt. Nemcsak pénz, hanem emberség is…..
Nagyon sok kolléga a füle botját sem mozdítja a blogon található, olvasható, zömében csak alaptalan, eltorzított, a valóságot megsem  közelítő irományokra. Én vettem a  fáradtságot és "felvettem a kesztyűt" a posztoló mocskos hazugságával szemben. „Tisztelt Praxis Blog!   Egy korábbi…..
rest of boys 2016.06.17 06:20:26
@she_wolf: Ez csucs ;-) Ugy latom, itt elenk fantaziabol nincs hiany. Utana lehet nezni, ki kit perelt illetve ki hozta a fenti posztot es lehet tisztazni a dolgokat. Micsoda nepseg :-)
rest of boys 2016.06.17 09:56:52
@she_wolf: Én ezeket már nem nagyon veszem komolyan. Ennyi örömük maradt, hadd éljék ki kedvükre. Egyebekben nézzenek utána a bloggazdánál, ki a két poszt szerzője illetve kérjék meg őt magát, hogy nyilatkozzon, ki is a dr. B. és ki perelgeti itt be a posztolókat (a jó hírnév ilyetén sarkított megvédésével amúgy egyetértek)

A családnevem első betűje valóban ugyanaz, de messze állok attól, hogy Nagykállóban ügyeljek bármikor is (egyébként jó hely az) :D
Sőt, ha pszichiátria szakvizsgám is lenne, az lenne ám az igazi. Sajnos, már nem valószínű, hogy valamikor is lesz.

Aki pedig Magyarországon ukrán gyógyszert (?) elad, annak oda kellene ítélni Az Év Üzletkötője címet...ilyen ugyanis teljesen elképzelhetetlen. Ezer éve az ócskapiacon árultak a seftelők ukrán fájdalomcsillapítókat, de ilyet manapság még véletlenül sem
találni - ócskapiac sincs. Olyan van, hogy szegény kárpátaljaiak átjönnek és méregdrágán megveszik a patikákban szabad áron a MAGYAR gyógyszert, mert náluk a gyógyszerellátás katasztrofális.

A fröcsögőkkel ne törődj, nyugi van.
Csak az vakarózik, aki tetves.
rest of boys 2016.06.17 10:03:26
@mechanikus körte: Ilyen a világon nincs. Kb. visszatérünk az ötvenes évekbe, amikor bárkit bármiért fel lehetett jelenteni - és még helyet is adtak neki.
Mint A tanú c. filmben, amikor Dezső levágásáért előkapták Pelikánt és a nyomozók azzal indokolták a házkutatást, hogy " - Kérem, ez egy rendes névtelen feljelentés volt"...:)))

Várom a posztoló megjelenését, hogy lehűtse itt a kedélyeket és nyilatkozzon az ügyben, ki kicsoda is.

Addig is minden jót :)
Nem azt sérelmezem, ahogy beszélt velem, ahogy viselkedett, bár az ember azt gondolná, azért van egy szint, amely alá mégsem kellene leereszkednie senkinek, hanem azt, hogy mindezek mellett még el sem látott rendesen.  Tisztelt Praxis blog!   Azért írok önöknek, mert nagyjából 10 évet követően…..
rest of boys 2016.06.02 13:30:58
@karcsibácsi: Megint elmaradt a beígért kameruni férfi kosárlabdacsapat nála, emiatt frusztrált.
rest of boys 2016.06.02 14:21:48
@she_wolf: Erről a Doc-ról Haiti két diktátora jutott eszembe, Papa Doc és Baby Doc, lánykori nevükön Francois Duvalier és Jean-Claude Duvalier, apa és fia, akik az újkori történelem legnagyobb rablógyilkos zsarnokai közé tartoztak, a világ egyik legszegényebb államában voltak mesésen gazdagok.

A kameruni csapat szerintem enyhítésért fellebbezne, de megkíméljük őket ettől :)
rest of boys 2016.06.03 12:09:14
@karcsibácsi: Az állatkínzás büntetendő kategória, még beperelne pár állatvédő szervezet ezért :-) És mit szólnának szegény párák ehhez, vajon...:-)
Sokan tanácsolták, hogy pereljek, de nem akarok, nem is akartam. Ez nem adja vissza nekem életem párját.  Tisztelt olvasók!   Nem célom az egészségügy szapulása, vagy bárkinek a megbántása, tudom, ez nem hozza vissza a férjemet már soha. Viszont leírom a mi tragédiánkat, hátha mások tanulnak…..
Hogy milyen italról lehetett szó, nem tudnám megmondani, de valami erős és intenzív szagú tömény alkohol lehetett a kedves doktorban. Ez pedig szó szerint letaglózott.  Kedves blog!   Minden egyes alkalommal, amikor önökhöz tévedek, a hozzászólások között megtalálom a magánrendelésre való…..
rest of boys 2016.06.02 12:56:00
@g0826: A szokásos debil szófosó poszter, ahogy azt már megszokhattuk.
rest of boys 2016.06.02 21:28:11
@kekecke: Magánrendelésre neked nem megy ki a rendőr, csak ha indokolt.
Ki beszélt itt verekedésről?
Te írtad, hogy ráhívhatod a rendőrt és akkor megszondázzák. Szondázzák egy lóf@szt.

Ha bemész az örsre, hogy piás a doki és menjen ki hozzá a yard, kiröhögnek. Megpróbálhatod.
rest of boys 2016.06.02 21:30:35
@asztalosani: Ez engem abszolút hidegen hagy, nem iszom sosem, egy kortyot sem, úgyhogy tőlem csődbe mehet a szeszipar.
Nálunk a kórházban sem dívik ez, ugyanis drákói szigor van.
Volt olyan szülő, akinek jutott matrac az ágy mellett, én egy széken töltöttem el azt a 3 napot, ameddig bent voltunk. Tragikus volt. Tisztelt blog!   Felháborodott szülőként szeretném megosztani önökkel a mi kis történetünket. Egyedülálló szülőként a legfontosabb az ember számára, hogy a…..
rest of boys 2016.05.31 14:55:35
@she_wolf: Ja és a négyéves kori bentfekvésem alatt bent volt velem a Grimm összes meséi, úgy 350 oldal...:)
De nem polírozom magam tovább :)
rest of boys 2016.05.31 14:57:58
@she_wolf: Szerintem humánusak a Heim Pál-beli nővérek, nyilvánvalóan egy önmagát földhözverő nagyon renitens kisgyerekre dorgálóan és bátorítóan szólnak, mert ha mellé feküdnének és tekerődznének a földön, mint a hátára fordított cserebogár, akkor azzal nem sokra mennének.
rest of boys 2016.05.31 15:06:57
A@Kerti70: A vonatkozó névmásokat én csak második és harmadik személyben írom nagybetűkkel, bizonyos megszólításokban és levelekben, viszont első személyben nagyon ciki.
Van ugyan egy felfújt vízfejű nemzet, az angol és elhízott, Fröhlich-kóros testvére, az amcsi, akik az én-t nagybetűvel írják, de az legyen az ő kórképük.
Olvassa egyáltalán e betegpanaszokat valaki "illetékes" aki tesz is valamit az ilyen visszataszító megnyilvánulások ellen?  Az egészségügyben feszülő gondok nem igazolhatják a dolgozók embertelen betegellátás terén előforduló anomáliákat! Tisztelt Praxis!   Dializált végstádiumú…..
rest of boys 2016.05.30 21:48:25
@she_wolf: Járt itt az izraeli nagykövet és Izrael főrabbija is - de komolyan...

A diri amúgy többnyire jó viszonyban van a főorvosokkal és ha ritkán el is romlik
köztük a viszony, az holtbiztos, hogy nem egy beteg miatt következik be.
rest of boys 2016.05.30 23:30:49
@she_wolf: Normális ember nem posztolgat itt, ezt úgy alapból.
rest of boys 2016.05.31 15:03:16
@she_wolf: Jellemző, hogy a pozitív hangvételű írásokat azonnal lehurrogják, bértollnokot kiáltanak és rögtön elkezdik az írást ellenvéleményekkel megcáfolni, illetve annak a hitelességét lerombolni.
Odamentem az információs pulthoz, hogy kérdezzek valamit, a kishölgy, aki a számítógépnél ült megrémülve elbújt, közben odahívtak egy orvost, aki szó szerint kizavart a kórház területéről.  Tisztelt Praxis!   Hasonlót én is átéltem a Hondvédkórházzal kapcsolatban. Egy sürgősségi vizsgálat után…..
rest of boys 2016.05.27 14:03:56
@she_wolf: Össztűz az össztűz, viszont az összes tűz okozta nagyobb sérülést a Honvéd Kórház látja el, égési osztálya kb. Közép-Európa legjobb szakembergárdáját vonultatja fel.

Felipe Massa sem lenne ma Felipe Massa, ha nem oda szállítják be.

Nem kell a varjak károgására, a törpék köhintésére és a porbaszellentők flatusára adni.
rest of boys 2016.05.27 20:08:54
@she_wolf: Én az OPNI bezárásával sem értettem egyet, az akkori intézményesített gengszterizmus áldozata lett a patinás intézmény.
Végül megmondtuk neki, hogy a jövőre nézve legyen kedves és ne ösztökélje anyámat arra, hogy több pénzt hagyjon nála, ne ijesztgesse, ha pedig megtudjuk, hogy ez történik, a létező összes helyen fel fogjuk jelenteni. Tisztelt Praxis!   Régen jártam az önök oldalán, sajnos időm nem mindig engedi,…..
rest of boys 2016.05.26 16:13:26
@NoOne: Köszönöm az elismerő szavaidat.

A posztoló rövid és tömör üzenete az orvos felé az volt, hogy: "ha még egyszer pénzt fogadsz el anyámtól, ellátjuk a bajodat, te csaló".
Ezt lehet gyönyörű selyempapírba csomagolni és lepkeselyemmből készült, bíborcsigafestékkel színezett szalaggal is át lehet kötni, mégis ugyanazt jelenti.
Nyílt fenyegetés és lejáratás egy hétmilliárd ember számára azonnal hozzáférhető fórumon.
Csak úgy, csípőből, egy - máskülönben demensnek, tehát megkérdőjelezhető szavahihetőségűnek titulált - mama elmondására alapozva és a másik felet meg sem hallgatva.
rest of boys 2016.05.26 17:43:26
@she_wolf: Méltányolom az értékes, tartalmas hozzászólásaidat, mint mindig.
Amit írok, nem ellened szól :)

(Éjszaka lefüggönyözött ablakú Pobeda áll meg egy hát előtt, majd bőrkabátos, komor arcú alakok szállnak ki belőle és kopogtatnak az ajtón: "Nem ellened jöttünk, elvtárs, hanem érted!")
rest of boys 2016.05.26 17:44:49