Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lopicigaspar1981

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szeretett volna mostanában bármilyen szakmunkát elvégeztetni a ház körül, az biztosan tele van ilyen történettel. Aki meg nem, az sok ilyet hallott. Szobafestő ígérgetés lvl egymillió, hónapok óta a kanapén alvó, mégis igen kitartó lakástulajdonossal. Történetem egy budapesti, mindössze 42…..
lopicigaspar1981 2019.08.13 08:43:11
@Tikakukac: mondjuk szerintem ajtót azután érdemes venni, hogy kész a burkolás, leméred és nem kell faragni. Ahogy konyhát is.
Veszünk egy olcsó és hibáktól hemzsegő használt autót, hogy aztán szépen felújítsuk belül maradva az 500.000 Forintos álomhatáron. Nem csak kipofozzuk az autót, hanem levizsgáztatjuk és ellátjuk olyan extrákkal, amik megkönnyítik a mindennapi használatot. Elkezdtünk autókat nézni és elmerültünk a…..
Múlt héten a Budapest-Belgrád vasúti forgalom leállása kapcsán írtunk arról, hogy a szerb fővároson túl még tragikusabb a helyzet, ha az ember Bulgáriát, Macedóniát, Görögországot vagy éppen Törökországot célozza meg… és az sem segít sokkal többet, ha Románia felé indul el. Nem lenne azonban teljes…..
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
JogÁsz Sajtószabadosság 2018.09.24 19:40:03
Lassan egy hete hibát hibára, botrányt botrányra halmoz a magyar sajtó jó része, politikai oldaltól, meggyőződéstől, pártállástól szinte függetlenül. Mintha mindannyian elfelejtették volna, hogy a médiának, mint „negyedik hatalmi ágnak” nem az a feladata, hogy a harmadik, azaz a bíróság helyébe…..
Egy éve még 2 millió forintra becsültük a négyzetméter árba szokásosan bele nem számított építési költségeket egy 100 m2-es családi ház esetében. Azóta a közművesítést állítólag ingyenessé tették, mégsem csökkent ez a 2 millió Ft költség. Változott a CSOK is és 2021 január 1.-től az építendő…..
lopicigaspar1981 2018.05.10 12:20:54
@LKerekes: félreértés, nem én állítottam, hogy ingyenes lesz. Nem én tartottam róla sajtótájékoztatót. És utána nem én voltam, aki már előre figyelmeztetett, nincs ingyen ebéd. A megszólítás meg...
Ironikusan pont egy évvel a magyar sajtó fekete napja, Magyarország messze legjobb napilapjának illiberális pszeudodemokráciákat idéző bezáratása utánra már a vidéki sajtót is egy az egyben felvásárolták. Mi következik ebből? Az, hogy meg kell őrizzük a józan eszünket, és ez talán nem is lesz olyan…..
lopicigaspar1981 2017.10.11 16:02:54
@ben2: Hát igen. A vidéki sajtó lezüllesztése, szétverése nem 2010-ben kezdődött. Mondom ezt úgy, hogy nagyon sokat dolgoztam ilyen helyen. A komoly újságírók leépítése 2006 után indult, mindent egy dolog határozott meg: tádám, a pénz. A profit volt az első, az olvasó meg... Aztán ez változott egy kicsit, de amit egyszer elrontasz, nehéz visszacsinálni.

Szóval, vidéki, független sajtó a tankönyvben (?) létezik, máshol nem. Aki most ezen szomorkodik, az évek óta nem olvasott semmit, most meg szajkózza, amit a többiek. Szomorú ez mindenhogy.
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
lopicigaspar1981 2017.08.23 09:35:33
@FlybyWire: ezt olvastad? DISCLAIMER

Ha a Mezzo tévét és a Spektrumot is 10 éve nézted utoljára mert azóta túl mainstream, vagy ha visszasírod az Ablak c. műsort, akkor tudd hogy az alábbiakat mi is tudjuk:

1) Nem, ez nem igényes műsor.
2) Igen, itt tart a hazai televiziózás.
3) Igen, erre van igény.
4) Igen, erről kell irni.

100 megán hátha bejön.
lopicigaspar1981 2017.08.23 09:42:29
@FlybyWire: Nem kell. "Egyetlen reménysugár, hogy a a Z és egyéb generációk már nem a tévén nőnek fel, legalábbis a legalja mélyprosztó rétegek felett." Ez most vicc? Hány évesekről szólnak ezek a trash műsorok? A 40-esekről?
lopicigaspar1981 2017.08.23 09:48:22
@FlybyWire: @sixx Hallod? (Olvasod?) Ne írj ilyenekről. Ennyi. Ha nem írsz, nem lesz. X,y,z generáció pedig megmenekül. Ma sem keltünk fel hiába. Személyes: egészséges énkeppel rendelkező felnőtt helyén tudja kezelni az ilyen szemetet is. Én gondolkodik és dönt. Akit befolyásol bármilyen műsor, azt te sem tudod a nettel megmenteni. Plusz, a 100 megán jön konteó és társai, ami húzósabb, mint bámilyen trash reality.
  Mostmár mindenhol ott vannak. (ohh sorry, vagyunk :)) Olyan...Szemtelenül fiatalok, meg szemtelenek, job hoppereskednek itt jobbra-balra, évente új pozit szeretnének, csocsóasztalt meg állandó visszajelzést (Mondom állandót. Köszi.) Lehetőleg a világot megváltoztató projektjükbe illően. Hmm.…..
Ságváris voltam. Vagyok. Maradok. Nincs 32 álnevem. Cukrászdába nem pisztollyal járok. Se előnyt, se hátrányt nem kovácsoltam soha származásomból. Amikor Ságvári Ágnes a gimnáziumunkban járt, akkor Szabó Magdolna írt egy riportot a Délmagyarországba. A téma az volt:…..
lopicigaspar1981 2015.02.22 13:33:29
@pierre bayle: Ez az egész egy ostoba játék. Érett gondolkodású embereket nem zavar a Majakovszkij tér, meg a Moszkva tér sem. Csak a pótcselekvést, történelemmódosítást erőltető közpénzgyűjtögetőket.
A Nuke T oldalon elég húzós falat, és senki sem szereti igazán. Mivel a GO-ban a Nuke mocskosul CT oldali, az emberek hajlamosak T oldalon az egész játékot elszúrni már az elején. Egy Global Elite játékos fogta magát, és összeírt pár dolgot, ami hasznos lehet azoknak, akik gyakran…..
lopicigaspar1981 2015.02.17 20:45:23
Szerintem az egyik leggyakoribb kérdés, ami a szülőket manapság foglalkoztatja a pénzügyi piacon. Mivel a Magyar Államkincstár (jelenleg) 42.500 forinttal automatikusan nyit egy számlát a gyermek részére, mondhatni a téma megkerülhetetlen és minimum elgondolkoztató. Ugyanis minden szülő a legjobbat…..
lopicigaspar1981 2015.02.01 20:54:48
@Szarvas Norbert:

Csak kattintani kell, és megtalálod:

www.allamkincstar.gov.hu/hu/gyik/tartalom/4935/

Mennyi a Babakötvény éves kamata?

Az éves kamat mértéke a kamatbázis és a kamatprémium értékének az összege. A kamatbázis megegyezik a kamat megállapítás évét megelőző naptári évre vonatkozóan a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által hivatalosan közzétett éves átlagos fogyasztói árindex (éves infláció) százalékos mértékével. A kamatprémium mértéke 3 %.

Vagyis érdemes ezzel számolnod.