Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoio csagasz

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
csoio csagasz 2016.05.24 13:02:31
@Sir Galahad:

" Nem lehet, hogy az illetőnek tényleg az a véleménye, amit leírt? "

De. Hiszen miért ne lehetne a véleménye egy fideSS bérencnek az, hogy a vasárnapi boltbezárás jó és erkölcsös cselekedet. Hiszen a fideSS is ezt mantrázza.
És miért ne lehetne pontosan ugyanennek a fideSSbérencnek az a véleménye, hogy a vasárnapi boltzár megszüntetése jó és erkölcsös cselekedet, hiszen a teleszart gatyás függöny mögött bujkálónak is ez a véleménye, miután napi néhány perces tiszta pillanatában felhomályosítják, hogy baj lesz ha szavazásra kerül a kérdés.

Önálló vélemény?
Ugyanmár, egy fideSSbérenc ilyennel nem rendelkezik, neki az a véleménye amit előírnak. Ja, hogy ez homlokegyenest ellenkezik azzal amit egy éven keresztül habzó szájjal harsogott? Kit érdekel, a vele azonos negatív IQ-val jelemezhető kvalitású egybites nyájtársak gondolkodás nélkül hiszik el a hazugságait.
csoio csagasz 2016.05.24 18:20:18
@Ballib cenzúrázók réme 12:

Endre, a vasárnapi boltzár csak egy példa volt. A végtelenségig lehet sorolni azokat az ügyeket, ahol a vezéretek köpönyegforgatása szerint homlokegyenest az ellenkezőjét harsogjátok annak, amit előtte hónapokig, évekig nyomattatok.
Viszont a vasárnapi boltzár egész jól betalált, kiborultál az igazságtól, ahogy a te egyszerű fajtádtól az megszokott.
Megkezdődött a fűtés, ki-ki a számára legjobb, vagy kényszerből adódóan a már meglévő melegedési módot kénytelen választani. Állítólag kemény telünk lesz, még most sem késő korszerűsíteni, avagy átalakítani fűtési rendszerünket, jobbra, olcsóbbra, korszerűbbre,…..
Az egy dolog, hogy egy zárt körű, kötetlen beszélgetés tartalma kiszivárog a sajtónak. De az már egy másik dolog, hogy ezt hangfelvételen teszi, szóval valaki eleve fontosnak tartotta, hogy titokban rögzítse Orbán szavait, hátha mond valami érdekeset, amit föl lehet használni…..
Üdvözlöm Önöket!   Megpróbálom röviden leírni a történéseket,ami miatt felkerestem Önöket.A férjem elbocsátása miatt írok.   A férjem török állampolgár.4 éve vagyunk házasok.Magyarorszàgon élünk.Az egyetemet Törökországban végezte el,majd friss angol tanári…..
csoio csagasz 2015.10.08 08:28:17
@freddyreal:

Téged ez megnyugtat. A valósággal meg ne foglalkozz, csak megzavarja a gondolkodásodat, azt a keveset ami még van.
csoio csagasz 2015.10.08 08:29:53
@freddyreal:

Az külön tetszett, hogy a diplomás azért mosogat Londonban, mert én vagyok.
Téged sem az eszedért szeretnek, de ezt miért hirdeted?
Eltűnhet az öt–tíz falura eső egyetlen gépkocsis rendőr járőr is, ha a rendőri állomány hatodát a szerb határra vezénylik. Napsugaras hírnek örvendeztek ezen az esős napon a kisstílű bűnözők, s talán a magyar alvilág náluk masszívabb figurái is. A kormány ülésének…..
A jó gazdák tudják, hogy a földeken nem szabad elsietni semmit. Ha nem jól boronálsz, ha nem körültekintően veted el a búzát, ha nem figyelmesen aratsz, mind veszteségeket okoz. A pusztában épített kerítéssel is hasonló a helyzet. Ha csak az a fontos, hogy minél előbb túl…..
csoio csagasz 2015.08.02 21:33:58
@Ad Dio:

Tojok rá, mit szedsz. Te bajod.
csoio csagasz 2015.08.02 21:37:34
@♔batyu♔:

Agyhalott komcsi, inkább a reggeli, ebéd lenne nekik ingyenes nem az agymosó orbánista hazugságok.
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
Nem az európai meg a magyar szélsőjobb veszélyére, hanem a magyar kormányzat és Orbán Viktor radikalizálódására kellene rámutatnia a nemzetközi sajtónak; hiszen a Fidesz mára egy olyan párt lett, amit a nacionalizmus, a tekintélyelvűség és a populizmus kevercse tart egyben; s…..
mottó: "A zsének pedig nincs ideológiája, az csak zsé. "urbánus folklór Ahol ellenzékben vannak, ott követelnek. A hatalom ne tétlenkedjen, lépjen, tegyen, intézkedjen. No meg sokszor felmerül szintén balliberális megmondók irányából, hogy a nagy karitatív szervezetek sem…..
1993-ban egy akkor kevéssé ismert dél-afrikai fotóriporter, Kevin Carter - később Pulitzer-díjat nyert - alkotása rázta meg a világot. A megrendítő fotó egy, az éhezéstől végletesen legyengült kislányt ábrázol, mellette egy keselyű a halálát várja. A kép a megjelenés után…..
csoio csagasz 2015.07.31 13:48:31
@TrójaiVasParipa:

Itt a pont. Szánalmas, ahogy a sok seggfejnek fotó kell ahhoz, hogy kiakadjon azon amivel tisztában van. Mint a fogorvos meg az oroszlán. A sokadik kilőtt vad volt, ha nincs fotó a sok álszent seggfej továbbra is kitátja neki a pofáját és áldást kér rá a hétvégi misén.
Először Orbán Viktor hazaárulózta le az előző kormányokat, majd jön a Kövér házmester a nagy bajuszával, és genetikai hiba következtében való torzulásról beszél a baloldali emberek esetében. Ők már csak ilyenek, nekik ezt is lehet a nemzeti gondolkodás jegyében. Nagy…..
csoio csagasz 2015.07.30 13:53:20
@Censored Trompf:

Agyhalott orbáncsicska, a maszopot leváltották. Ugyanezekért esti rendszerességgel nyalod orbán seggét.
Szarok rá, mit műveltek a maszoposok, én a bűnt ítélem el, te meg elfogadod ha a te nyelvednek kedves segget kapsz esténként.

Gyilkossággal pedig ne nagyon verd magad, hogy csak maszop volt, a debreceni, vagy melyik képviselőnőt a saját fia nyírta ki. Ez a te erkölcsöd, inkább kussolj, csak folyamatosan bizonygatod azt, hogy genetikai selejtek vagytok.
Borzasztó, felháborító es elkeserítő, hogy a jászberényi kórház belgyógyászati osztályán a nővérek és orvosok szeme láttára ez tud történni egy sebbel.... Meg tud történni, hogy nem veszik észre: a beteg nem alszik, hanem a cukra miatt eszméletlen. Szégyellje magát a…..
Senki többet? Vagy van még néhány poszter kolléga, aki le akarja írni, hogy mennyire üres, hazug, megosztó, önfényező és önelégült volt Viktor Posványoson. Na, talán már mindenki lenyugodott a picsába azzal a kellemes érzéssel, hogy az igazság bajnokaként megaszondta a tutit.…..
csoio csagasz 2015.07.29 10:38:31
@Censored Trompf:

Agyhalott narancskomcsi, az államadósság az egekben. 25000 milliárd (kb.) körül járunk, ha a megszokott agyhalott dumával jössz, hogy az árfolyam miatt, akkor számold át arra az árfolyamra ami a két hű pincsikutya agyhalott beszólása előtt volt 2010-ben. Azzal lenne 24500 milliárd.
Csak a hozzád hasonló agyhalottak hiszik el, hogy ez kevesebb, mint a szocik által átadott 19000 milliárd (kb.).

A görögökkel összemosásról már pár fórum bebizonyította, hogy a narancskomcsik hazugsága.

Államadósság nem csökken.

Munkahelyek száma nem nő, ezt is csak az agyhalott narancskomcsik hiszik el. Ha leveszed a csúti génselejt által beszámolt londoni mosogatókat és a közmunkásokat, siralmas a helyzet, a valóságban 100 ezres nagyságrendben tűntek el munkahelyek.

Gazdaság romokban, a hozzád hasonló full agymosott hülyék jelenleg annak tapsikolnak, hogy a naszád orra újra elérte azt a pontot, ahol 2008 körül járt.

Csak egy nagyon hülye narancskomcsi hiszi el, hogy ha 100-ról (példa számok) visszaesünk 60-ra, akkor a 80-ra való növekedés és a 60 közti 20 hatalmas emelkedésnek számít az eredeti 100-hoz képest.
csoio csagasz 2015.07.29 11:23:59
@$$$=$$$:

Agyhalott. Amíg a narancskomcsik az "ellenségképpel" vannak elfoglalva az ország rendbehozatala helyett, addig itt nem lesz változás.
Agyhalott. Amikor valaki ül az ágon és a fa felőli oldalon fűrészeli maga alatt az ágat, addig csak egy agyhalott narancskommer örül ha együtt zuhan a mellette ülővel.
csoio csagasz 2015.07.29 11:28:40
@desw:

Látod ezért vagytok hányadék népség. Tudod, hogy rossz, mégis megtartod. A vallási fanatizmus hasonló. A szocikban legalább volt gerinc, és lapátra tették Gyurcsányt, ti gyávák vagytok ahhoz, hogy a csúti génselejttől megszabaduljatok.
(Újabb részletek a most megjelent Vissza a jövőbe-könyvből, az első rész ide kattintva olvasható). Miután eldőlt, hogy az időgépet egy Deloreanbe kell beépíteni, a kocsi filmbeli megjelenésének megtervezése elsődleges fontosságúvá vált. A forgatókönyv negyedik változatában csak annyi szerepelt…..
A szélsőjobb élvezi annak előnyét, hogy sokáig egyedüliként kritizálhatta a gazdasági és társadalmi visszaesést eredményező rendszerváltást. A Nyugat gazdasági és politikai válsága a szélsőjobboldalt általában is elfogadott szereplővé tette. A magyar nacionalista…..
Vasárnap reggel indultunk haza Romániából, és a kánikulára való tekintettel üresen hagytuk itthon a hűtőt, nem mertünk benne hagyni szinte semmit. Lázár Jánostól tudjuk, hogyha nyaral az ember, akkor ne vásároljon. A jogalkotók viszont nem a valóság alapján törvénykeznek,…..
csoio csagasz 2015.07.27 21:34:55
@kuki123:

Agyhalott orbánista, ne felejtsd el, hogy a jobboldal is megbukott nem egyszer, hanem sokszor.

Sikerült annyira felhúznotok az országot, hogy már a románok is olcsóbbak. Pofád lapos, agyhalott orbáncsicska.

És ne felejtsd:

fideSS = KDNP = jobbik = az emberiség agyhalott szemete
A szélsőjobb élvezi annak előnyét, hogy sokáig egyedüliként kritizálhatta a gazdasági és társadalmi visszaesést eredményező rendszerváltást. A Nyugat gazdasági és politikai válsága a szélsőjobboldalt általában is elfogadott szereplővé tette. A magyar nacionalista…..
Egyre többen vásárolnak Romániában a határhoz közeli településekről, sőt, már távolabbról is: a magyar bevásárlóturisták akár 50 százalékkal alacsonyabb árakkal is találkoznak. Júniustól lépett életbe Romániában az élelmiszerek áfacsökkentésére vonatkozó törvény.…..
Az európai hatásúnak, világpolitikai, sőt történelmi jelentőségűnek beharangozott idei tusnádfürdői beszéd még a jobboldalon is csalódást okozott. Többet mondott el a magyar kormányfőről, mint a dolgok állásáról. Pedig talán fordítva kellett volna lennie. Kiderül…..
csoio csagasz 2015.07.26 13:45:29
@Kéne egy nick...:

" A képzetlen illegális bevándorló bizony először a magyar, lengyel, román, bolgár legális munkavállalók munkáját fogja elvenni nyugaton."

Na és. Hazajönnek. Ez az összes cigányimádó komcsi óhaja, vagy nem?
A csúti selejtes agyúnak nem sikerül hazacsábítani 100 millákkal sem a magyarokat, majd a menekültek miatt hazajönnek.
Tapsoljatok agyhalottak, ez jó, nem?
csoio csagasz 2015.07.26 19:19:09
@monddazigazatmar:

A cápa jó példa. Pontosan ugyanazt a megvezetett, buta tömeget jelképezi a cápától való félelem, amit a baltás csúti takonygerincű gané is meg tud vezetni hasonló félinformációk alapján.
"Erdèly veled van, Viktor Kiràly ! Lègy erös, ne törödj a balkomcsik ès a Jobbikosok pletykàival.Isten àldjon meg tègedet, teritse ellensègeidet làbaid alà. Aki ellened tàmad, àltalad essen el ! ÀMEN !" (komment Orbán Viktor Facebook oldaláról 2015.07.25.) Nem, nem nyitották…..
csoio csagasz 2015.07.26 17:50:18
@h.kovacs:

Ezért fizeti a fideSS.
csoio csagasz 2015.07.26 17:51:33
@röf:

A fideSS matematika mennyivel jobb? Az agyhalottak elhiszik a Kossuth téren a több milliós tömeget, a három millió kézfogást...
Amiről Orbán nem beszélt Tusnádfürdőn: bedőlt a Fidesz pilótajátéka a rezsicsökkentés, csődközelben a hulladékkezelés, víz alatt a vízközműcégek. Reggel azt írtuk, hogy a legkevésbé sem vagyunk kíváncsiak arra, mivel áll ma elő Orbán Viktor, hiszen már évek óta nem…..
csoio csagasz 2015.07.26 17:02:28
@nemecsekerno_007:

Mintha valami hasonló rémlene egy bányával kapcsolatban is. Az agyilag súlyosan sérül csúti gané csak apuci módszereit követi. Oszt volt valami székház is, aminek az ára eltűnt a cigány feneketlen zsebében.

Ez is csak előkészítés, a hűséges nagyurak kapják majd ajándékba a királytól a legyalázott cégeket.
Megvertek Szegeden egy lányt. Ez hír.  Naponta megvernek Magyarországon legalább egy lányt, de inkább százat. Vagy ezret. Ez nem hír, ez statisztika.  A szegedi lány azért lett hír, mert őt a hírek szerint a külföldi kinézetű barátja miatt verték meg. Ha azért veri meg a…..
Múlt-kor Az évszázad pere 2015.07.21 16:42:16
"Nem tudtam semmit az evolúcióról, de az újságokban olvastam, hogy a gyerekek azzal állítanak haza az iskolából, hogy a Biblia hülyeség" - vallotta be John W. Butler, a "majomperként" is emlegetett botrányos bíróság eljárás megindítását lehetővé tevő törvény megalkotója A…..