Regisztráció Blogot indítok
Adatok
székelyrobi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi elrettentő (=szokásos) T-Home-os előfizetési sztorinkra válaszul G. V. megírta, hogy vele hogyan történt ez az egész Svédországban. Tudom, hogy ennél egyszerűb és populistább dolog nincs, meg hogy minden eset más és más, de sóhajtozni jól esik, úgyhogy tessék:…..
A. a XXI. század legegyszerűbb aktusát szerette volna végrehajtani, amennyiben netet, telefont és tévét akart egyszerre egy nagy szolgáltatótól. Állítólag ugye ez a jelen és a jövő. Hát nem neki, mert a raktáros nem úgy akarta. Kaland alant. T-Homológia Tragikomédia két…..
Gabi boldog, mert majdnem elbukott egy aránylag drága krémet az Auchanban, amit ottfelejtett a pénztárnál. Az áruházba ugyanis már nem tudott visszaszaladni szombaton, csak mailben jelezte, hogy mi történhetett, erre hétfőn elintézték az ügyét. Naná, mi ebben a nagy kaland,…..
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
székelyrobi 2010.02.02 09:12:09
Iccemann hűtője elromlott, és miután panaszkodik kicsit a bunkó szerelőre, aki fel van háborodva, ha mégsem rendeljük meg a munkáját, megdícséri a konkurenciát. Végül a kommentelőktől kér segítséget, ha már hűrő nélkül maradt. Mi legtovább Lehel hűtőt láttunk működni,…..
A MeH szakállamtitkára veheti át az egykori III/I-es hírszerzőtől azt a közalapítványt, amely lehallgatórendszert fejlesztett nemzetbiztonsági célokra, milliárdokat kapott a kormányzati gerinchálózat védelmére, és Nemzeti Hálózatbiztonsági Központot működtet...
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Véget ért  a kampány. Ez egy kampányblog... írtam néhány hete, hónapja. Most így kezdődne: ez egy személyes politikus blog. Azoknak szól, akiket érdekelnek ferencvárosi problémák, ügyek. Azoknak, akik elfogadják, hogy ez egy liberális, SZDSZ-es politikus blogja. Azoknak,…..
Az Empamo szerint a kerékpárosok okozzák a legtöbb balesetet. A bringások térnyerése ellen hadakozó autós társaság a sajtóban szétkürtölt állítását érdekes módon a rendőrség azon statisztikájára alapozta, amely szerint a tavalyelőtti balesetek 62,7 százalékát a…..
Mire beértem a szerkesztőségbe, kiderült, hogy a Konzervatórium már hétvégén megírta, ami az első értetlenkedés után egy teljes reggeli beközlekedésen keresztül fortyogott bennem a kampányra ráforduló és megrendítően ronda Fidesz-plakátot látva. Okosjobbos barátainknak az…..
Öltönyben rakta ez az úr a Bem rakparton a reggeli hidegben (fotó: MTI) Négy bringás reggel negyed nyolckor a Gellért téren (fotó: Hargita Nándor)   Ha vannak fotóitok, töltsétek fel bikethestrike címkével. (Régebbi BKV-sztrájkos képek, még több bringás kép a…..
Rendes karácsonyi nyereményakciónkat megnyitottnak tekintjük; idei gáláns szponzorunk az m-audio.hu, vagyis az érdi Audiotechnológia, az M-Audio hazai képviselete. Szerencsés nyertesünk a fenti képen látható dolgokat fogja megkapni: az M-Audio Ozone nevű, hangkártyával egybeszerelt…..
Oprah Winfrey az Egyesült Államokban legalább olyan intézménynek számít mint nálunk Maunika, csak az ő műsorának van valami értelme is, és igen nagy hatást gyakorol az amerikai közvéleményre. Az Oprah Winfrey Show az USA napközbeni tévéműsorának legnézettebb darabja, nem egy…..
székelyrobi 2009.11.20 15:29:13
@morrisal_: A családom nagy része "ámerikában" lakol, így sajnos sokkal többet láttam ebből mint szerettem volna... azért "még ott is" aki ad magára nem nézi... Egyébként Oprah színésznőnek 100x jobb, a Bíborszínben zseniális (ezért tudja magát szépen feletetni, az okos, igényes közönséggel D) Egyébként személyesen gratula Oprahnak, hogy még Magyarország, egyik "relative nivós" hír oldalán ( meg a másikon is))) is címlapos hír, hogy talán 2(!) év múlva, vissza vonul, na ez a durva marketing ezt elérni, nem a scienet D)))))))))) 'Szal a nő ügyes, személyesen még akár szimpatikus is, de amit "hoz" az öl, BUTÍT és nyomorba dönt! D)))))))))))))))))
A politikai korrektség fölött kimondták a halálos ítéletet arra hivatott közgondolkodók, politikusok, sőt sajnos Lovasi András is. Az ítélet indoklása szerint a politikai korrekt beszédmód ránk erőltetése miatt nem lehet ebben az országban a valós problémákról…..
Újból előkerült a kettős állampolgárság ügye, és most a szocialisták sem tűnnek olyan khm elzárkózónak, mint múltkor. Sőt, ezúttal összpolitikai összeborulás várható a kérdésben, a politikai álmoskönyvek szerint ugyanis most a „nemzeti“ politika a menő,…..
A Szabad Emberek Magyarországért hétfőn az alábbi levelet juttatta el a sajtónak és Bajnai Gordon miniszterelnöknek, a sajóbábonyi eseményekkel kapcsolatban.  A levélhez még annyit tennék hozzá, hogy én személy szerint nem értem, hogy a rendőrség milyen cigányvajdával…..
székelyrobi 2009.11.19 12:02:58
@otto von bolschewick:
gondolom Castro bandája diktálta neki, otthonról telefonon...
Honfitársaink másokat zsidózó, hazárulózó, cigányozó, magát előszerettel "nemzeti érzelműnek" nevező része egyre gyakrabban viszi hírnevünket a világba. Az egyik legsikeresebb országimázs szakembert, Gyurcsány "we fucked it up big time" Ferencet is rögtön…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
 Ne szarozz te se ezzel a helyesírás nevű marhasággal, lám, én is mekkora jani lettem nélküle...
székelyrobi 2009.11.09 09:58:18
@Leonard Zelig: Elvannak menve otthonról? Ha én azt mondom Zelig úr agya helyén macesz gombóc van az csúnya antiszemitizmus volna. De ez a nyilt magyar gyalázás tők kósher, a belem kifordul!
székelyrobi 2009.11.09 11:03:45
@Leonard Zelig: magadat minősited,) a te betegséged meg, appenia dolorosa magna, azér' fáj ennyire)
Két kerékpárosszervezet is küzd párhuzamosan a magyarországi biciklisekért. A Magyar Kerékpárosklub (MK) a vezetői által szervezett Critical Mass felvonulásokról lehet ismerős szélesebb körben, de hozzájuk fűződnek a Margit hídra épülő bicikliút szakértői munkái és…..
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete bejelentette, hogy sztrájkolni fognak, mivel a kollektív munkaügyi vitán a kormányzat részéről nem látszik a megállapodási szándék - közölte a szakszervezet pénteken, miközben még folytak a zárt ajtók mögötti tárgyalások a kormány…..
Nem nagyon macerálták a rendőrök eddig a járdán kerékpározókat, a többség nem is tudja, hogy lehet-e a gyalogosok között kerekezni, vagy sem. A tisztázatlan helyzet részben a fővárosi vezetésnek is köszönhető, hiszen a budapesti kerékpárutak jelentős része a járda…..