Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felperes

15 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
felperes 2010.02.04 10:51:33
Szerintem mindenki találkozott a T-Mobile legújabb karácsonyi reklámjával, amiben telefonon keresztül énekel a székben ülő hölgyemény a párjának, és ezt hallgatja a nagy havazásban mindenki.Erről a reklámról van szó: Ez a dal eredetileg csak eddig a 10 mp-es…..
felperes 2009.12.17 11:10:53
Ennek a bejegszésnek az ötlete nem innen jött? www.oma.hu/kata

Itt még egy interjú is hallható a dalt éneklő Csondor Katával!
Kedves sorstársak,Követem a MÁV ÁBÉ híreit, de most már csak kívülről, mivel szerencsére én már nem vagyok érintett a dologban. Talán, merem remélni, hogy ez a blog is segített abban hogy kibukjon a milliárdos sikkasztás, (bár erről semmiféle információm nem volt, én is csak…..
Rohadt MÁV Biztosító hahaha 2008.03.31 21:16:00
Ma újfent felhívtam a MÁV ÁBÉ-t,hogy mi a túró van.Az úr,ki két hete megígérte,hogy visszahív,közölte,hogy a jogi osztályon van az ügy.(még mindig)Kérdésemre,hogy ugyan miért,elmondta,hogy azért,mert az Allianz Hungária Biztosító és én is ügyvédi felszólítást…..
A PSZÁF súlyos intézkedéseket foganatosított a MÁV ÁBE ellen.A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2008. április 8-ától visszavonásig felfüggesztette a MÁV Általános Biztosító Egyesület kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) termékének terjesztését és…..
Ugyan, én már az utolsó fillérig mindent bezsebeltem a KMB-től, tehát nincs lezáratlan ügyünk, mondhatni per nélkül kivertem belőlük, van olyan sorstárs, aki az én példámon keresztül, belevág a saját történetébe, és segíti az ügyét egy kis blogolással. Ha van kedvetek,…..
Bizony ám!Bocsánat az olvasóktól, de annyira felpörögtek itt az események, és több titkos, privát jelzést is kaptam a MÁV ÁBÉ dolgozóitól, hogy odabent olvasnak, hogy itt a finishben úgy gondoltam nem veszélyeztetem a történet sikeres kimenetelét azzal, hogy írogatok itt…..
Egyébként hogy az ügyemben is közöljek ma valami újat, hatalmas sikerként értékeltem, hogy a tegnap nap sikerült találkoznom a károkozóval. Titkosszolgálati eszközökkel sikerült felkutatnom a kilétét, aztán próbáltam vele találkozni, de akkor nem jött el, azonban másodszorra…..
Fülest kaptam bentről, miszerint a MÁV ÁBÉ dolgozói sunyin lógnak a blogon, és olvassák az itteni bejegyzéseket és kommenteket.Nem tartom kizártnak, hogy a Kibaszott MÁV Biztosítót éltető hozzászólások (nem sok de egy kettő van ilyen) onnan jönnek.Igazából, az ott dolgozókra…..
felperes 2008.02.27 20:44:24
Ismét sikerült elérnem a károkozót telefonon, és ismét megbeszéltük egy időpontot, állítja aláírja a papírt, mert miért ne írná alá.Múltkor is jött volna, de mondott valami kifogást igazából követni se tudtam, nyilván ez volt a célja. Igazából nekem mindegy, csak az a…..
Kicsit utánanéztem a neten, indított-e már valaki hasonló blogot, de sajnos nem találtam. Ugyanakkor Egy bejegyzést igen, a fogyasztóvádelmi problémákkal foglalkozó Homár blogon. A bejegyzés, amit egy sorstársam írt, így szól:Állandó olvasótok vagyok, de nem hittem, hogy egyszer…..
Igaz hogy az elmúlt két napban történtek itt dolgok: megjelent e blog kapcsán több más weboldalon is az ügyem, ahol jó sok komment és hozzászólás érkezett a témához, valamint írtunk arról hogy a Kibaszott MÁV Biztosító elnöke luxus Mercedesszel jár, amit néha az ellenségei…..
Tegnap, már a legelső bejegyzésemben is megemlített, fogyasztóvédelmi kérdésekkel fogalkozó Homár blog választotta a hét kedvenc blogjának a Kibaszott MÁV Biztosító néven elindított blogomat. Ezzel jeléentősen nőtt az elig egy hete elindított blog olvasóinak száma, és jött…..
Épp beszéltem az ügyvédemmel, hogy ugye per legyen vagy inkább a fizetési meghagyás módozatát válasszam a Kibaszott MÁV Biztosító (KMB) ellen, és akkor......akkor villámcsapás szerűen, talán az ügyvédem egyetlen elejtett kósza szava alapján, szembejött egy képlet.A MÁV azt…..
... pedig kurvára nincs kedvem.Történt hogy tavaly kb. ilyenkor belémjött egy barom, hátulról a kocsijával. Kiszállt a fiatal gyerek, ezerrel elnézést kér, majd azonnal elismeri a hibáját...Oks, mondom ok, legalább nem neki áll feljebb. Kitöltjük a betétlapot, amin Ő ELISMERI…..
Noss, igaz ez az ügy a káreseménnyel lassan épp egy éve kezdődött, most hallottam egy lehetőségről, ami ha szerencsém van kb 2 hónap alatt lezárja az ügyet, ha pechem van, akkor kb 2 hónappal kitolja  a pert.Az ügyvédem javasolta, hogy a per előtt éljek a fizetési meghagyás…..
A minden év novemberében esedékes gépjármű felelősség biztosítás kampány kapcsán izzadságos brénsztorming szagra bukkantunk. Az a legjobb ebben a globalizálódó, információs társadalmi öntudatú és ingyentovábbtanulásos országban, hogy manapság már minden Gábor…..
Több idegszaggató történetet hallottunk már a MÁV-biztosító ténykedésérõl, úgyhogy jöjjön most inkább egy postás sztori. Gábor levelébõl kiderül, õk is csak akkor hisznek a hivatalos papíroknak, ha károkozó ügyfelük egy liter vérrel aláírva igazolja vétkességét:…..
A Homárnak eddig egy meglepően gyors lefolyású pozitív kalandja volt csak a MÁV Biztosítóval, de Szücsi példája a korábban dokumentált rémhíreket erősíti. Most végre kiderül, mi történik akkor, ha mávosba ütközik mávos. Fejetlenség, káosz, havonta egy, a…..
felperes 2008.02.06 16:26:35
az ilyen ügyekkel kapcsolatban blogot indítottam:

mavabe.blog.hu

Mostindítom a pert, valóságshownak szánom.