Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János27

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T. Szerkesztő Úr!   Őszintén sajnálom az EoN szerelőit, akiket láttam pufajkában, sísapkára húzott védőkobakban fagyoskodni az emelőkosaras szerelőkocsikon! Sikerült megfejtenem, miért mínuszokban kell az oszlop és kábelcsereprogramot végrehajtani: az a csúcsértelmiségi,…..
János27 2015.02.01 12:29:09
Tisztelt Hozzászólok!
Igen az a fontos Hajdu Pálné, hogy ki írja, nem az, hogy mit ír...
Nagyon elszomorító számomra az ilyen hozzáállás, nem a probléma, ami ugye adott ugyanis 6 napon keresztül be NEM jelentett problémák voltak az áramszolgáltatással.
Minden karbantartásnak, fejlesztésnek megvannak a maga előre nem tervezett hibái, amik persze esti vagy éjszakai időpontokban is előjöhetnek, mint az elmúlt napokban a kertvárosban, de egyben biztos vagyok, ha én egy adott problémát a munkahelyemen 4-5 nap alatt oldanék meg, akkor gyorsan utcára kerülnék. Elfogadhatatlan, hogy 6 nap alatt oldanak meg egy ilyen felelősségteljes terület problémáját, ez nem játék, itt nem létezik az, hogy nem tudom, ha igen, akkor nincs előkészítve megfelelően a fejlesztés.
A február eleji 5 napos bejelentett 8 órától 16 óráig terjedő áramszünet is érdekes, legmagasabb nappali hőmérséklet 3 Celsius fok (legalacsonyabb -2 Celsius fok), de ugye ez nem számít, oldjuk meg mi emberek, hogy gyesen otthon lévő feleségünk és kis babánk, beteg kisgyermekeink és nyugdíjas családtagjaink ne fázzanak és ne fázzanak meg, mert megoldási javaslatot tartalmazó szórólap nem került a postaládába, se az E.ON-tól se a korszerűsítést engedélyező önkormányzat bizonyos osztályától.
Ha már olyan sok intézkedés/szabályozás történik (kormány szinten), amelynek nagy százaléka részemről még el is fogadható, mert van tartalom mögötte és engem negatívan nem érint, akkor javasolnám, hogy szabályozzák a közüzemi szolgáltatók 10 fok alatti fejlesztési munkáit, áramszolgáltatást 10 fok alatt maximum 3 órára lehessen szüneteltetni.

Tisztelettel:
Egy néhány embertársa szavait szánalommal sajnáló kertvárosi lakó, aki a nevét olvashatóan nagybetűkkel kiírja, mert ez FONTOS, HORVÁTH JÁNOS