Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildiko9191

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallo Leipzig Egy hét Weimarban 2016.11.20 20:45:13
Sziasztok! Hát elég rég nem jelentkeztem, így most megpróbálom összefoglalni a történteket. Utoljára a szemináriumra való utazás előtt írtam. Szóval az ottani héttel kezdeném. Két tréner vezette az egész heti munkánkat, s mellettük 21 önkéntes volt (velem együtt.) Nagyon vegyes társaság gyűlt…..
Ebben a bejegyzésben két hét eseményeit fogom sűríteni. Az őszi szünetem után, újra visszatértem dolgozni. Mivel a suliban még mindig szünet volt, így csak ügyeletet tartottunk, ami azt jelenti, hogy az alsó tagozatosak közül, kb. minden osztályból jött egy-két gyerek, akinek a szülei dolgoztak, és…..
Hallo Leipzig A nagy átalakítás 2016.10.09 19:27:17
Halihó!   A héten őszi szünetem volt, így tudtam sokat pihenni, filmezni, várost nézni, meg ilyesmi. Csak hát az idő nem épp kedvezett, mert egész héten esett. Oké, hogy ősz, meg ilyenek, de azért ez már kicsit sok volt... Így nem volt kedvem annyit a városban időzni, mint szerettem volna. Úgy…..
Hejjhó!   Múlt héten nem írtam, mert programból akad bőven, így megpróbálom most két hét eseményeit ebbe a bejegyzésbe sűríteni. Már egy hónapja ez a város a kis otthonom. Ha az egész év ilyen gyorsan fog eltelni, akkor nagyon szomorú leszek... Ebben a két hétben jártam kiállításon, ahol csak…..
Sziasztok! Lassacskán kialakulnak a napi rutinjaim az új lakhelyemen. Igyekszem tudatosan arra törekedni, hogy olyan dolgok épüljenek be, amik eddig nem voltak ( másnak ez teljesen természetes, de nekem nem voltak azok, mert mindig siettem valahová) Nagyon egyszerű dolgokra kell itt gondolni:…..
Hallo Leipzig Az első hét 2016.09.11 12:10:02
Sziasztok!   Ismét bejelentkezem az egyik legszebb városból. Nagyon durva belegondolni, hogy már egy hete itt vagyok. Olyan gyorsan telik az idő...  Hétfőn még kis pihenőnapom volt. Itt a Villában, mint már írtam, mindig vannak különböző programok. Ezen az estén ún. Open Stage, ahol különböző…..
Sziasztok!   Nos, sokan tudjátok már, hogy megérkeztem Lipcsébe, már túl vagyok az első pár napomon is. De mit is fogok itt csinálni? Mi is ez a program?  Miután már egyszer volt szerencsém Erasmus programban részt venni, megtapasztaltam milyen szuper dolog is ez az egész, elkezdtem kutatni a…..
A múlt héten nem jelentkeztem, így bepótolom a kis hiányosságom. Kedden a Hochschulchorral letudtuk a kis évzáró koncertünket dupla műsorral.Nem csak mi énekeltünk, hanem diákok hangszeres koncertet is adtak. Összesen 1 óra volt az egész. Egyszer előadtuk 8-tól, majd 9-től is. Az…..
Már csak ennyi időm van itt ebben a szépséges városban... Hétfőn nem volt semmi érdekfeszítő. Kedden Hochschulchor alatt végre félbeszakadt ez a dögmeleg idő. Elkezdett esni, de elég durván. Igazából mi ebből nem sokat érzékeltünk az aulában, csak az ablakon keresztül…..
I <3 HD Az utolsó hónap.... 2015.07.05 13:02:43
Bizony, bizony beléptem az erasmusom utolsó hónapjába. Nagyon furcsa érzés. Most úgy érzem, hogy nagyon hamar eltelt az itt töltött idő. (Persze ebben köztrejátszott, hogy kb. a felénél sikerült egy hétre hazautaznom, ami nagyon jó volt! Láthattam a barátaimt, beszélgettünk,…..
I <3 HD Minden ami jó! 2015.06.27 23:21:15
Sziasztok! Ez a hét picit lassan akart beindulni, de a végére teljesen felpörögtek az események.  Németórán a témánk jelenleg a különböző nemzetek sztereotípiái. Ehhez kapcsolódóan olvastunk szöveget, képek alapján találtuk ki, hogy vajon melyik nemzet emberéről lehet…..
I <3 HD Napjaim 2015.06.20 14:43:29
Sziasztok! Hát már réges-rég nem írtam, mert itt a napok kicsit sűrűek, mindig akad tennivaló. Szóval utoljára a szállásfoglalásnál tartottam... Alinával másnap elindultunk vonattal Heidelbergbe. Az anyukája cuki volt, kivitt minet az állomásra. A szállást hamar megtaláltuk…..
I <3 HD Ostern 2015.04.09 23:44:25
Hejjhó! Szóval a buli utáni nap felkelteünk, hááát dél, egy körül, megreggeliztünk, bepakoltunk  napra való cuccot, aztáán elindultunk Alináékhoz Büttelbornba. Ha ezt ők kiejtik csak annyi, hogy "Bütteboo" :D Beültünk a kocsiba, Kira vezetett. Hát itt is sikerült még egyet…..
I <3 HD Elkezdődött! 2015.04.07 18:10:05
Sziasztok Otthoniak! Már több napon túlvagyok itt a messzeségben, de csak most van időm arra, hogy írjak picit.  Tehát kezdjük az elején. 3.-án még felmentem Pestre. Este még ittunk pár sört Petrával, Lacival és Marcival, plusz kártyáztunk. Áhh tök jó volt, és köszi a…..
I <3 HD Üdvözlünk a blog.hu-n! 2015.04.07 16:36:04
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..