Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darren79

7 bejegyzést írt és 881 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
Darren79 2018.04.19 09:52:41
@fda:

Látod, pont erről beszélek: itt a cikk azt mondja, hogy egy fekete kislányt ócsárolt a nyanya. Senki se beszélt arról, hogy ő illegális bevándorló-e avagy sem.

A kormánypropaganda arról szól, hogy ha nem a FIDESZ kerül(t volna) hatalomra, akkor itt kő kövön nem marad, mert egyébként mindenki beengedné az illegális bevándorlókat.

Hát csak ennyi köze van a propagandához: egy nem-európai származású kislány más se lehet, csak egy illegális bevándorló...

Inkább én kérdezem meg, hogy a hozzászólásomhoz mi köze van a kertemnek...
Én szerintem sok nő nevében mondom, hogy megértem Gábor panaszát, és egyáltalán nem akarom lenézni a telógyilkos zsebek problémáját, de azok a zsebek legalább vannak! A női gatyákba olyan pici zsebeket terveznek, hogy oda egy telefon be se fér! Nem beszélve a szoknyákról, amelyeknek csak töredéke…..
Darren79 2017.09.01 14:53:24
@Csokis:

Miért kéne a te szüleidnek falhoz csapniuk? :-) Csak nem te vagy a poszt-toló? :)
Bár Tamással ellentétben nem gondolom, hogy a BKV  elsődleges feladatai között lenne az országimázs javítása, de abban mélyen egyetértek vele, hogy minden kommunikációban fontos az emberi hangnem, az egyébként normálisan viselkedő külföldiekkel szemben pedig jó lenne több türelmet és elfogadást…..
Darren79 2017.06.08 13:29:33
@PITTA:

A földalattin...?
Darren79 2017.06.08 13:35:58
@PITTA:

Nekem sem ugrott volna ba elsőre.
"A visszaküldés díja vásárlót terheli, attól függetlenül, hogy ki hibázott." - ezt a mondatot ugye a H&M sem gondolta teljesen komolyan? Tisztelt Tékozló Homár! H&M internetes vásárlásom történetét szeretném Önökkel megosztani: Rendeltem nevezett cégtől 2 db 28/32-es méretű…..
Darren79 2017.06.07 15:51:33
@Dikusz: Excel-ben
A BKK híresen udvarias irományokban levelezik utasaival, ezúttal sincs ez másként. A tartalma azonban már megkérdőjelezhető. Na, nem mintha nem ismernék el a panasz jogosságát, de azért azt ők sem gondolják komolyan, hogy 150 forint miatt Pestre utazik valaki! Túl XXI. századi lenne, ha lehetne…..
A DPD-é a logó, de az Emag is benne van a buliban. Az nem újdonság, hogy hiába olcsóbb az Emag, iszonyú szívás bír lenni a reklamálás Romániában. De az nagy kérdés, hogy a DPD vajon miért nem próbál kommunikálni a címzettekkel? Lehet, hogy eleve azt gondolják, hogy az…..
Darren79 2015.12.03 11:32:14
Darren79 2015.12.03 11:33:53
@Vadászok Őrangyala:

"Szívó" - sztem így értette a posztoló.
Vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer elmondani, például azt, hogy mielőtt megvennénk egy használt autót, nézessük át egy szakemberrel, akiben megbízunk. Nem egy Nobel-díjas felismerés, de azért köszönjük Lászlónak, hogy reméljük mások helyett újra levonta ezt a…..
Darren79 2015.11.05 21:07:19
@Goalkeeper1:

Kevés igénytelenebb és megbízhatóbb autó van, mint a a 8 szerepnes X14NZ motorkódú F Astra. Egyszerű, mint a szög, gyenge, nem zabál sokat, gombokért javítják. Nem rossz választás, ha kevés a pénzed.
Krisztián tanár úr szép levezetéssel bizonyítja, hogy nemcsak olvasni, de számolni sem árt, ha az ember vásárlásra adja a fejét. Az egyszeri jóváírás külön érdekes, amivel a Telekom szerette volna lehiggasztani az izgága matekost. Kérje mindenki azonnal, ha egyszer…..
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..
Darren79 2015.05.01 20:21:54
@totál kár:

Te így működsz? Megéri-e? Függetlenül a poszt valóság- és igazságtartalmától - Te fizettél volna ilyen esetben?

Csak azért én sem vagyok hajlandó fizetni, mert épp az az olcsóbb megoldása egy ügynek. Ha ez gondot jelent nekem, akkor nem megyek el 7ezer Ft-ért sem kajálni.

Nehogy már csak azért fizessek, mert az úgyis olcsóbb...

Nem kell ám mindent benyelni.
Darren79 2015.05.01 20:30:23
@totál kár:

Oké, ezzel egyetértek, azzal viszont nem, hogy Te azt mondod, hogy fizetniük kellett volna, mert az lett volna az olcsóbb megoldás.
Aki esetleg a kecskeszimulátor vagy a kavicsszimulátor után feltette a kérdést, hogy "Mi lehet a következő, teadélután-szimulátor???", most megkapta a választ. Igen, az. Tea Party Simulator 2015, a Steamen meg lehet venni potom tíz euróért. Van trailere is, mutatom. Igen, ez is egy…..
Gábor leveléből nem derül ki, hogy mit küldött levélben Kínába, csak az, hogy ezt a küldeményt féléve várja a címzett, miközben a Magyar Posta három hónapos nyomozás alatt arra jutott, hogy szeptember elején kézbesítették. Rejtélykupac, kérdéshalom.  Kedves…..
Emlékeznek még a szeptemberi iskolakezdésre? Na  Renáta azóta intézi bekrepált HTC-je ügyét a Telekomnál, és még milyen higgadtan! Még azt a próbát is káromkodás nélkül vette, hogy a javíthatatlannak nyilvánított telefonja helyett a T saját kontingenséből akartak…..
Péter a XVIII. kerületi Nefelejcs utcai Sparban fotózta tegnap ezt a remek ajánlatot. (Ha esetleg nem lenne egyértelmű: a papírdobozban 5 Milka Cake&Choc lapul, úgyhogy, ha nem ragaszkodunk a dobozhoz, akkor 600 hufért pont eggyel több Milka Cake&Chocot tudunk magunkba tömni,…..
Az AAA Autó az egyik legnagyobb használtautó-kereskedés Közép-Európában, mely láthatóan a Monty Pythontól kapta a nevét,  de Sándor nem ezért nem bizniszel velük többet. Viszont irgalmatlan hosszú levélben fortyogta ki magából a bánatát. Figyelem, 14 bekezdéses betűhalmaz!…..
Darren79 2014.10.08 13:52:36
@ferand1979:

Nem kötekedésképp, de '99-től gyártottak Fabia-t, tehát a legidősebb is 15 éves.
Botond Bosch porszívója egyértelműen rossz csillagzat alatt született, 3 hónap alatt 2 motorcsere, az elég durva. Az még durvább, hogy szerintem igaza van a szerviznek: a törvény csak azt írja elő, hogy kötelesek megjavítani a jótállási idő alatt meghibásodott szerkezetet,…..
Befizetett pénzt visszaszerezni nagyon nehéz, többször levontuk már ezt a tanulságot. Ezúttal is a Vodafone panaszkezel sajátos módon: ahány ügyfélszolgálatos, annyi javaslat, miközben nem történik semmi azon kívül, hogy körbe-körbe szaladgál szerencsétlen ügyfél. Aki…..
Darren79 2014.08.19 13:22:05
@Dezsike:

Már hol mindenhol...? Csak mert nem.
A bedobott értesítő szerint nem tudták kézbesíteni a levelét, de naiv ügyfél egész nap otthon volt, és még biztonsági kamerája is van, úgyhogy visszanézte az egész napot, és egyáltalán nem járt náluk postás. Persze volt, csak a házba nem jutott be. Szeretném megosztani…..
Darren79 2014.05.08 15:05:53
@sugargiraffusplumps.:

Isten okkal teremtette a szájat a nőre. :)
Zozónak ha jól számoljuk negyedszerre sem sikerült megjavítani a tabletjét, úgyhogy elvileg már cserélniük kellene: Van egy kis történetem az Alcor nevű magyar céggel. Elvittem a tabletem januárban a szervizbe, hibás kijelzővel. Visszakaptam ugyanúgy hibásan,…..
Darren79 2014.04.14 15:27:48
@szamaritánus:

Ezt hogy mondod egyébként helyesen? Mert ezt a szót én pont amiatt nem használom, hogy bántja a fülemet, de azt sem tudom, mi lenne rá a helyes.
Nikiéknek nem jött össze a szombat esti hazataxizás, mert beszóltak, amiért 900 forintról indult az autó, amit nem vettek észre, amikor megérkezett, mert igazából két autót rendeltek: Történt, hogy az Örstől nem messze egy háznál iszogattunk barátaimmal (én mondjuk pont nem,…..
Darren79 2014.03.27 11:23:07
Szabolcs vonatjegyét elhagyta a német posta, ezért arra kérte a MÁV-ot, hogy engedélyezzék a jegye újranyomtatását, vagy QR-kódos online jeggyel tegyék lehetővé az utazását. A MÁV természetesen az összes kommunikációs csatornán elhajtotta, de együttéreznek vele: Furcsa és…..
Dóráéknál az ELMŰ kikapcsolta az áramot, miután csoportos beszedéssel nem sikerült levenniük a novemberi összeget. Pedig még értesítést is kaptak a tartozásról, nem vették komolyan, mert volt pénz a számlájukon: Nálunk tegnap (2014. január 27-én) kapcsolták ki az áramot,…..
Darren79 2014.01.28 21:35:46
@atörökk:

Azét miért ostoba? Ez dícséretes képesség és tulajdonság, nem? :)
Dóriék Flyer tabletje egészes tavaly augusztusig kiválóan fogta a GPS-jeleket, amikor is frissült rajta az Android, majd szakadozni kezdett a navigáció. A GSM Line-nak egyszer ugyan sikerült felülírnia a frissítést, de később újra elszabadult a rendszer. Ekkor már a HTC-nek…..
Darren79 2013.09.18 23:44:04
@Leadfoot:

Ne gondold, hogy keveset spórol vele az ember. Én magam sem veszek szürkeimportos terméket, mert tartok a hasonló szituktól, amikkel a poszter szív; de nagyon nagy különbség van árban a behozott, vagy normális disztribútori úton idekerült eszközök között.

Ezek a gsm boltok meg igazán kipusztulhatnának... Maffia mind. Lopott cuccok, innen-onnan behozott kütyük, bizonytalan eredet...