Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frontember76

30 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Fiatal, kreatív, laza, legalábbis a honlapja alapján. Emellett megpróbál valami nagyot alkotni, s a most látható részlet azt bizonyítja, a meztelenség nem okoz neki gondot, amennyiben annak valamilyen célja is van. Vajon a rengeteg sorozatszerepen túl sikerül neki a mozikban is befutni?…..
frontember76 2011.06.15 00:35:31
@Abrash1965: kurva nagy prűd faszság, amit írsz. A több faszi egy nővel felállás csak a hozzád hasonló szűk farmertől merevedést kapó típusú csávóknak jelent egyet azzal, ha a hetes buszon neked nyomja valaki a farkát. Utóbbi egy taszító helyzet, előbbiből meg vannak gazdagon, akik egy buliban többen elkaptak egy nőt, és kibaszott jól szórakoztak, mert nem az volt a lényeg, hogy egymás arcába nyomkodják, nem ezért mentek oda. Hanem gondolom a nőt megtolni többen. Nincs vele gond, ha nem voltál soha ilyen szituban, öreg. De a céltalan buzizás helyett talán előbb mérd fel, hogy esetleg olyan dologról beszélsz anélkül, hogy kipróbáltad volna, mert nem voltál elég fasza arc, amiről többen tudják, hogy adott esetben pazar időtöltés, ha ésszel csinálják... :DDDD

értem én a nagy arccal oltogatást, haver, csak nehogy kiderüljön, hogy olyasmit fikázol, amit amúgy sírva csókolgatnál a hálától, ha a kis emlékkönyvedben szerepelne :DDD

(UI: tudod, amikor többen vagytok kettőnél, akkor van olyan is, amikor a csajok vannak többen ;) az aztán a meleg iszonyat, mi komám? Az barátom, phej, de ocsmány egy fertő, hm? :DDD hátte mekkora öngólt lőttél itt ma este, az megvan? :DD )
Szuper szürreális falfestmény egy kívülről unalmas villában (már nem él) Luxuskád és franciaágy az üvegkorlátos galéria alatt. Klassz (az eredeti hirdetésből már levették a képeket) Amerikai konyhás trónterem. De miért van benne hinta? (tipp:R.) Borhűtő a…..
frontember76 2011.02.19 09:11:20
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
(Mobnetpress gyorshír) Egészen elképesztő, vélhetően az egész magyar történeti kutatást megrázó információt tett közzé ezekben a percekben a Virtutéren a Magyar Akadémia két tudományos kutatóbázis, a Previrtuális Kori Kutatóműhely és a Balneológiai Intézet.…..
frontember76 2010.06.01 15:01:17
@Rusher4587: akinek épp összedől a háza, az valószínű nem netezik. Aki pedig netezik, és pont az árvizeket használja egy kis kellemes cigányozásra, annak meg nem dől össze épp a háza, különben nem itt ülne.

Mit gondolsz, vonatörp?
Ma délelőtt szavaztak a kettős állampolgárságról, Vona Gábor például úgy, hogy nem szavazott. Megesik az ilyen, különösen ha valakinek tényleg annyira fontosak a határon túli magyarok.A Jobbik-elnök indoklása saját honlapjáról röviden: "Rosszul tájékozódtam, és ennek…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
frontember76 2010.04.14 22:19:35
@jürgen baromartz: aki egész médiakarrierjét a jobbos média létrejöttének köszönheti, majd azért kerül kirúgásra, mert túlságosan megvágják egy Orbán Viktor interjúját, és ezt ő sérelmezi, az vajon merne ironizálni Orbán Viktoron?

Ha bárki is azt gondolja, hogy ezek a csicskák mernek, az nem ismeri sem a jobboldal vezetőjének alapvető berendezkedését, környezetét, működését, sem nem ismeri ezeket a szerencsétleneket, akik lélegzetvisszafojtva állnak vigyázzban, ha meglátják ŐT.

Hajdu pontosan azért mert és akart tegeződni, hogy megmutassa a médiában, hogy ő nem TŐLE kapja a kenyeret, ezért keménykedhet. Más kérdés, hogy Orbán csicskaként használta őt is az egyszerű cél érdekében - ma már nem csak az IKEA tegeződik, hanem az összes reklám, és lám, a NAGY VEZETŐ egyszeriben tud laza, könnyed, és barátias lenni. Hajdú csak egy szánalmas eszköz volt Orbán profi kelléktárában.

Kóczián viszont SOHA nem merne ironizálni korábbi munkaadójánál. Főleg, hogy jelenlegi munkaadója (MICSODA VÉLETLEN) a radiocafé, amelynek tulajdonosa az Advenio csoport, szintén jobboldali kötődésű médiacsoport.

Kóczián egy semmilyen nullajancsi, aki ide-oda kóvályos a jobbos médiában. Előbb smárolna Hajdú Péterrel a Frizbiben élőben, minthogy rosszat merjen írni komolyan Orbánról.

Ez csak egy ügyesen megírt poszt, hátha valaki elhiszi, hogy be mer szólni.

Elárulom, múlt hónapban láttam Orbánt a belvárosban egy étteremben kajálni néhány olyan arccal, akik Kócziánnál 100 körrel komolyabb emberek. ELmondanám, hogy amikor Orbán felállt, mindenki felugrott az asztaltól. Amikor végzett, nem várt meg senkit, felállt, búcsúzott, indult. Szíjjártó ajtót, ablakot nyitott neki, kabátot adott fel, és szabályosan hajlongott előtte. Ahogy a többi is.

Róla merne egy utolsó senki Kóczián igaziból rosszat írni? Ugye nem gondoljátok komolyan?
frontember76 2010.04.14 22:42:09
@jürgen baromartz: ne viccelj :). én a hírtv-ben figyeltem fel erre a seggnyalós jelenségre. Nem mintha a túloldal jobb lenne.Ugyanannyira nyomorultak
frontember76 2010.04.14 22:45:08
@Bogyó 2: ha a Philip-féle szolganéppel tegeződik, az nem a személyes jó viszony, hanem acél érdekében történik.Értsük meg, semmi sem történik spontán és ok nélkül.
Miután ma két forrásból is ezt az információt kaptam, érdemes elemezni a felvetést. Az első forduló utáni választási eredmények tükrében látható, hogy a Fidesz a 2/3 közelében van, és közel áll ahhoz, hogy a második forduló után valóban 2/3-os többsége legyen. Ezzel a…..
frontember76 2010.04.14 15:20:03
@br: Sólyom László, mint tiszta politikus? Nem hiszem el, hogy lehet ennyire szemellenzősnek lenni.

Ráadásul Fidesz oldalról, akik folyamatban komcsizzák a fél világot. Sólyom László a 80-as években Washingtonban taníthatott, annyira rohadtul nagy ellenálló volt, ember.

Köztársasági elnökként egyértelműen elfogult a jobboldal irányába, minden nyilatkozata kétértelmű. Elnökként súlytalan, érdemi tettei nem voltak, sem társadalmi, sem jótékony, sem semmilyen irányban nem köthető hozzá semmi sem.

Egy nevetséges bábu, aki azzal foglalkozik, hogy minden elé tett törvényen jogászkodik, mert ez a szakmája. Képtelen az állam valódi vezetője lenni, nincsenek meg hozzá az emberi értékei.

Schmitt Pál pedig moszkvai nagykövet volt 1984-ben. MOSZKVAI!!!!! Ahhoz mennyire ellenállónak kellett lenni?!!?!

Schmitt Pál a fidesz talán legnagyobb szégyene, amennyiben állandóan azt kell hallgatni, hogy az előző rendszert szolgálók mennyire undorítóak, stb. Mindenki undorító, kivéve, ha megtér a fideszhez. Mert akkor tiszta lappal indulhat.

ugyan, gyerekek. Ugyan, ugyan, ugyan.
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
frontember76 2010.04.12 00:43:03
@mrbrownstone: elmondom, hogy az elmúlt 2 évtizedben egyetlen politikus volt, aki tisztességes, és hiteles tudott maradni mindvégig. Őt Göncz Árpádnak hívták. A többi egységesen köztörvényes bűnöző, Ibolyát is beleértve, aki a pillanatnyi hatalomért, majd a túlélésért akárkivel összefeküdt. Akárkivel. Az Orbán-kormányba beolvadt, majd akkori legnagyobb riválisának, a Horn-kormánynak a pénzügyminiszterének a politikai ágyasa lett, majd összebútorozott azzal a szdsz maradékkal, aki még szó szerint szabadlábon volt. Dolgozott egy kormányban Torgyán Józseffel, egyszóval nem kell őt sajnálni.

Egy ügyes politikai túlélő volt, akinek jó volt a kommunikációja. De ha megnézed a mögötte álló sort, Herényit, Hockot, Pettkó Andrást egykoron - elvtelen mocsok senkik gyülekezete. Az mdf évek óta nem létezik. Most erre pecsét is került, ahogy a szadeszre is. Nagyon helyesen, 8-10 év késéssel, mindkét esetben.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Szó ami szó, abban igaza van Domenicalinak, hogy a Ferrari jól döntött, amikor leállította az F60-as fejlesztését tavaly nyáron. Ahogy az összes elemzőnek, szakírónak, és kommentelő rajongónak is igaza volt már tavaly ősszel abban, hogy egy igazi bungee jump-ra készül a Ferrari.…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
frontember76 2010.04.04 22:04:51
@VRbagoly: elmondom neked, hogy küzdötte fel magát. Nagyon egyszerűen. Volt egy generáció, illetve annak egy nagyon szűk része, amelyiket a pesti köznyelv Princz-generációnak hív, mert a 90-es évek Postabank vezérkarának igen gáláns ajándékaiból, megrendeléseiből, gazdasági kapcsolatainak 2-3-4. vonalának felhasználásával csinált karriert. Azaz ültek fent a nagy gengszterek, akik tíz-százmilliárdos nagyságrendben tolták kifelé a pénzt, és az alattuk lévő több szintű hullám szedegette a morzsákat, amely ilyen hatalmas összegeknél 10-100 milliós morzsákat jelent. Palik és Héder innen indult, ebből lett saját rádió, meg halom másik cég. Együtt is jó páros voltak, mert Barna a visszafogott, intelligens tárgyalófél, Palik meg a rámenős gátlástalan tahó, aki bedarál mindenkit, aki szembejön. Hédernek meg esze van/volt.

Nincs itt semmi csoda. Jó időben, jó helyen, kevés erkölcs, sok lehetőség.

A másik híressé vált Princz-csemetét Geszti Péternek hívják, a hatalmas különbség az, hogy Geszti legalább szakmai szempontból is egy valóban tehetséges ember volt, és ma is az. Mégiscsak színdarab, több nagy sikerű együttes, és sok egyéb fűződik a nevéhez, azaz ott volt alkotói tevékenység is, amit nem lehet elvitatni. Sok minden mást lehet, de ezt nem..
Burzsuj Így utazik Madonna 2010.04.04 12:56:00
Elcsigázott, verejtékező hordárok cipelték Madonna csomagját a londoni Heathrow reptéren tegnap. Nem csoda, hiszen az 51 éves énekesnő és két örökbefogadott gyereke nem mindennapi pakkal érkezett meg New Yorkból. A 25 darabos poggyászt két kocsira tudták csak feltornyozni, és…..
frontember76 2010.04.04 15:51:00
@mokas_gizi: nyilván nem irigység, amit írsz, hanem tájékozatlanság.

Ha te beverly hills egy ismeretlen, de tehetséges fodrásza lennél, és felhívna Julia Roberts asszisztense, hogy most azonnal házhoz kéne jönni, és egy sos hajvágásra lesz szükség, amiért 5000 dollárt (kb 1 millió ft) fizetne neked a művésznő, akkor te nyilván azt válaszolnád, hogy kedden 16 órakor érsz rá, és vágás szárítással 4.400 Ft lesz.

Ne gyerekeskedjünk már, ha kérhetem.
Úgy gondolom, nem volt sem rossz, sem véletlen döntés az Ausztrál Nagydíjat szezonnyitónak megtenni, és ott is tartani 96 óta. A Forma 1 rajongóinak 5-6 hónap szünet után (főleg nem egy olyan szezon után, ami félévkor eldőlt, és ami egy modoros sivatagi unalomba fulladt) nem arra…..
frontember76 2010.03.30 22:48:03
@v.r.a.i.k.k.i:

én remek pilótának tartom, és nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, de összességében szerintem Vettelek, Hamiltonok, Alonsok ellen sosem lesz elég, ha vannak olyan pályáid, ahol mindig szarul mész. Massának meg vannak. Szerintem ez nem fér bele. Ausztráliában kb annyira maradt ki az eseményekből, mint Rosberg, azzal a különbséggel, hogy őt még meg is előzte mindenki, aki közelében járt. Nem tetszett, amit láttam tőle, nem volt egy nagy teljesítmény.
Nem, nem fenyegetés, ígéret, legalábbis úgy tűnik: George Lucas, a Star Wars-franchise kizárólagos tulajdonosa és Rick McCallum, a tervezett sorozat producere ugyanis rászólt a forgatókönyveken munkálkodó írókra, hogy csipkedjék magukat, mert az első évad forgatása előtt…..
frontember76 2010.03.22 17:26:27
@Mr. Kobayashi: a nap kommentje a szélsőjobbos robotok anyacsavarokkal.

Riktán gratulálok, de most megteszem... :DDDD
Azzal illik kezdeni a rend kedvéért, hogy nem voltam soha tagja sportszövetségnek, sem semmilyen sportág irányító testületének. Főleg nem világszervezetének. Ezenkívül az autósport bonyolult technikai hátterébe igen kevés betekintésem van, pusztán szurkolói oldalról tudok…..
Azért az kicsit meredek, hogy Webber beszólt a csapatrádión, hogy kissé unatkozik, miközben a Button-Schumacher világbajnoki tagokból álló vonatban kocsikázott Bahreinben. Szintén szemet gyönyörködtető, hogy Hornertől Whitmarshig, sőt Mr. E-ig bezárólag majdnem mindenki…..
Tegnap este néztem a Story Gálát, vagyis a Story médiavállalkozás díjátadóját.Tabáni István rögtön két díjat is kapott. Egyrészt ő az Év zenei produkciója, ill. az Év internetes sztárja is. Utóbbi kategóriát nem egészen értem. Az „internet sztár” (sic!) nekem…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Elfogult leszek, meg is mondom, miért. Alapvetően nagyon tisztel(t)em Max Mosley-t azért, mert a hetvenes évektől kezdve Ecclestone és Sir Jackie társaságában tényleg sokat tett a sport biztonságáért. Amit azonban utolsó éveiben tett a Forma 1-gyel, lényegében megbocsáthatatlan a…..
Előrebocsátom, nem vagyok egy technikai zseni, ezért senki se várjon tőlem olyan elemzést, amely orrkúpokról, tengelytávokról, urambocsá' diffúzorokról szól, mert nem vagyok rá képes. Benyomásokat szeretek és tudok adni arról, amit gondolok, látok, amit sejtek. Mert ekkoratájt…..
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
frontember76 2010.02.01 01:29:44
@tcom: Jobbik-ámokfutás nem lesz, nem volt. Az Orbán-kormány megválasztásának másnapján fognak bekussolni csendben. Ugyanis az Orbán ellenfél nélkül minimum 8 évig kormányoz, a Jobbiknak kétféle szerep juthat:

- ha megvan a 2/3-ad, akkor lehetne valódi ellenzék, de miért nem lesz? Pénzért. Abból ugyanis a Parlamentben mindenkinek kurva sok van/lesz, kivéve a Jobbikot. Aki eddig 500.000 Ft-os suttyó kis pénzekből rakta össze a tojásdobálásokat, most meg bizottsági pénzecskék, ilyen projekt, olyan beruházás lesz a papíron 5 milliárd forintos nagyságrendben, és a jatt lesz annyi, amennyit még egyben nem láttak. De ki osztja a jattot? Vagy szoci, vagy fidesz-barát cég. Gyorsan kussolni fognak, és oda nyomkodják a gombot, ahová mondják nekik

- ha nem lesz 2/3, akkor az összes törvénymódosítás megszavazásához szükség lesz a Jobbikra. Aki vagy a fideszhez szavaz, és akkor kap nyilvánosságot a jobbos médiában (mert a kurucból ugye nem él meg hosszútávon!), és kap sok-sok-sok-sok pénzt, ismét beruházásokat, bizottsági helyeket, cégcsoportos körökben jól fizető állásokat haveroknak, alapítványi helyeket és pénzeket, vagy nem szavaz oda, és akkor az Orbán ugyanúgy nyírja ki őket, mint a Torgyánt, vagy bármelyik jobbos ellenfelét

Ez a szalonzsidózós hazug magyarkodás a választásokig kellemes póz, aztán meg isten hozott itthon, kedves Jobbik. Van ugatás, meg botrányok, és nincs pénz, nincs parlament, nincs jövő és tüntethetsz, ahol akarsz, vagy nincs ugatás, és van pénz.

Ja, a tüntetésekhez még annyit, hogy Pintér Sándornak valahogy 98-ban egy hétig tartott megszüntetni a bombarobbantós merényleteket. Vajon néhány kukagyújtogatós álarcos fasz meddig lesz az utcán, hogy rossz sajtót csináljon a Fidesznek? Két órát? Hármat? Annyit, amennyi idő alatt szétmegy 30 sms?
frontember76 2010.02.01 01:34:03
@benepani: Magyarország az olyan szar alakok miatt szűnik meg, mint te. Akik minden helyzetben kiválasztják, kit lehet még jobban gyűlölni, és csak ezzel foglalkoznak.

A gyűlölet a történelem egyetlen pontján sem hozott még középtávon sem eredményt sem népcsoport, sem politikai párt, sem ország, sem senki számára.

Most sem fog. Ennyit kell megértened. Gyűlölve nem lehet. És a Jobbik táborát a stabil gyűlölet tartja csak össze. Nincs jövője. Saját magát ítélte halálra, mert a tudatlanságot tűzte a zászlóra szeretet helyett.

Ha azt mondaná, hogy az igazi magyarok szeressék egymást a bajban úgy, ahogy még soha nem szerették, választásokat nyernének 4 év múlva. A gyűlölettel, a megkülönböztetéssel, a kisstílű mutogatással elsüllyesztik magukat, még mielőtt nagyok lehetnének. Emlékezz erre 4 év múlva.
frontember76 2010.02.01 01:35:10
@benepani: ja, és persze attól, hogy kritizálom az egyik oldalt, még nem tartozom a másikhoz. Ez is egy butaság, amiről nem tudtok leszokni.

Nem tartozom sehova. Nem vagyok szavazó. Pontosan azért nem, mert látom, mi történik körülöttem.