Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizmo26666

0 bejegyzést írt és 710 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Nem ülnék le Gulyás Mártonnal sörözni, mert rengeteg dologban nem értenénk egyet és nem akarnám, hogy veszekedés legyen belőle. De anélkül nem lehet elmenni szó nélkül, ahogy vele a magyar állam majd a kormánypárti lakájmédia járt el...
gizmo26666 2017.07.15 08:50:02
@Pop40: Sunáznám az ánuszát. ÉS a tiéd is. Ez nem buziság, csak a dominanciám kifejezése.
Budapest Pride Felvonulás 2016. Fotó: Davda Bereznai Nyakunkon a Pride. Természetes, hogy ilyenkor a média is jobban rápörög a meleg témára, mindkét oldal a maga módján. Eredetileg én is egy Pride-os cikkel készültem volna nektek, amiben leírtam volna, milyen szuper dolog a felvonulás, gyertek…..
gizmo26666 2017.07.09 12:01:27
@Hód Alajos: Ne feszülj rá erre, csak poénkodtam.
gizmo26666 2017.07.09 12:05:39
@Hód Alajos: Nekünk itt VIDÉKEN az az elképzelésünk a melegekről, hogy nőnek öltözve glory hole-okban szopkodják egymást, és a Szent Jobbot nyomkodják fel egymás ánuszába a PRIDE kamionokon, és nekem ezt kell tolerálnom, mert ha nem, akkor nácifasiszta vagyok.
És ez azért van, mert én is szeretném ha az ánuszomat tágítanák, de itt vidéken ezt elítélik, ezért nem élhetem ki. Így inkább homofób kommentekben vezetem le a felgyülemlett feszültséget a boldog buzikon.
Nem vállalunk nagy kockázatot, ha azt írjuk, hogy a Le Mans minden idők egyik legjobb autóversenyős filmje volt. Nem csoda, a főszerepben Steve McQueen varázsolt a gyorsan ikonikussá vált Porsche 917K volánja mögött. Na most azt képzeljük el, hogy ezt az autót árverezik el...
Teszteld le, átprogramozta-e már az agyad a pornó? Olyan életet szeretnék, amit élvezek, szeretnék boldog lenni. Amikor reggel felébredek, azt akarom érezni, hogy ez egy szép, új nap, ami tele van izgalmakkal, örömmel, aminek minden percét élvezhetem. Vonzódni szeretnék a páromhoz, intelligensnek,…..
gizmo26666 2017.07.06 18:27:37
@Jean Paul Amondó: EZ a cikk nyilvánvalóan nem neked szól, de attól még nem hülyeség.
Az Azerbajdzsáni Nagydíjra látogatni egy európai f1-es helyszínekhez szokott turistának első elgondolásra talán kicsit meghökkentő, de a Wizzair közvetlen járatának köszönhetően Magyarországról is könnyen kivitelezhető, és igazán különleges élmény...
Demeter Márta nem csak az MSZP-s frakcióból, de a pártból is kilépett tegnap. A pletykák szerint „megfordították”, azaz átállították a Jobbikhoz, vagy a DK-hoz.  ..
gizmo26666 2017.02.01 21:23:55
Karácsony előtt a lapok fő- és egyéb felelős szerkesztői elmennek szabadságra, hogy végre családjukkal, barátnőikkel/barátaikkal békésen eltöltsék az ünnepeket, a redakciót meg ráhagyják a segédszerkesztőre, nagy kárt úgysem tud csinálni. Óvatosságból azért készítenek egy listát azzal az…..
gizmo26666 2017.01.16 21:14:38
Gazdagisztán Szék Kalasnyikovból 2017.01.13 06:48:00
Van valami drámai a Rainier Weber által tervezett és épített szében, ami nem csoda, hiszen a bútordarab (ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni) AK-47-es gépkarabélyokból épült...
gizmo26666 2017.01.13 23:03:37
@Étteremkritikus: eLSZÚRTAD A POÉNOMAT. éS MÉG VAGY 500 HASONLÓ TROLLÉT.
A múltkor megnéztük, hogy kik vannak még életben így a hatodik évad vége és a hetedik szezon kezdete között, most pedig egy akkor és most típusú fotósorozatot hoztam a Trónok harca szereplőgárdájáról, a teljesség igénye nélkül, inkább csak a legfontosabb figurákra…..
„A rabszolgaságot nem irtottuk ki, könnyebb sem lett, vannak új formái, új láncok, új falak, tengerbe dobott új testek, azért döntöttünk úgy, hogy újra megfilmesítjük a Gyökereket. Ahhoz, hogy az embert magával ragadja ez a történet, nem kell színesbőrű amerikainak, még csak amerikainak sem lennie,…..
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
Soha, semmikor, semmilyen körülmények között nem szabad kidobni a parafadugót. Annyi mindenre lehet használni ezt a pici fadarabot, hogy elsőre talán nem is gondolná az ember. A konyhaszekrény fiókjában pedig biztos van egy kis hely, ahol elfér néhány dugó. Rengeteg szuper kép terjed a neten, amit…..
Írolvasgondol Fidel és a nők 2016.12.01 06:23:00
  „A férfi, aki 35 ezer nőt ismert” jelzővel illette a New York Post 2008-ban Fidel Castrót. Okkal – írja a Le Figaro, mert guerillero külsejével, karizmájával, hosszú beszédeivel nemcsak a tömegeket, hanem a nőket is meghódította. Fidel Castro egész életében kedvelte a…..
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
gizmo26666 2016.12.01 19:37:43
@Boka1: A harmadik fél meg a neten böfögő troll lett, mint te (meg én meg ez a sok idióta)
gizmo26666 2016.11.30 18:29:04
@dorian gray: Na de a valódi tanácsadást meg kell fizetni. 30 millió alatt nem is találsz valódi tancácsadót, csak kupecot, aki lehúzza a prolikat, mint amilyen én vagyok. A csórók akkor járnak jól, ha a már legalább 10 éve a piacon levő szolgáltaók termékei közül maguk választják ki azt, ami nekik a legjobb, nem egy jutalékvadász bohócra pízzák a pár százezer forintjukat, amiért jobbn megszenvedtek, mint az újgazdag a második 100 milliójáért.
gizmo26666 2016.11.30 20:03:42
@dorian gray: mikor megkaptam az unit-linked életbiztosításomból megmaradt pénzem, azonnal átsétáltam vele a magyar álamkicstárhoz, azóta is ott van a zsé. De TBSZ számlát még nem nyitottam, nem tudom hogy lehet-e az államkincstár online felületén ilyen csinálni, vagy be kell oda sétálnom megint.
A száz férőhelyes fővárosi javítóintézetbe olyan fiatal fiúk kerülnek, akiket bírói ítéletet alapján előzetes letartoztatásba helyeztek. Bár külsőre teljesen úgy néz ki, mint egy börtön, valójában itt „szigorúan szeretik” a fiatalokat.  Bekerüléskor egy szakértői csoport minden fiatalról nevelési…..
Látszólag nincs mókásabb, amikor az egyik szélsőjobboldali párt a másikkal marakodik azon, ki a nagyobb demokrata, vagy a másik nácibb-e. A Fidesz és a Jobbik a bőnyi rendőrgyilkosság óta egymást vádolja, hibáztatja a rendőr haláláért és saját magát próbálja minél messzebbre tolni az eseménytől. A…..
Olyan fotók, vagy videók, amelyek láttán még csak a szemöldökünket sem mozdítjuk meg a nyugati világban, könnyen életveszélyessé válhatnak egyes észak-afrikai, közel-keleti vagy ázsiai országokban. Következzen öt példa ilyenre a BBC helyi tudósítóinak gyűjtésében...
Mindenkivel előfordul, hogy egy bizonyos téma vagy egy konkrét alkotás kapcsán megváltozik a véleménye. Ez történhet azért, mert érettebben áll a dologhoz, mint korábban, esetleg új információk jutottak a birtokába, vagy egyszerűen csak meghallgatott egy meggyőző érvelést. A véleményváltozás…..
Milyen egy 8 négyzetméteres lakás? Mekkora az ország egyik legnagyobb beruházása? Hogy néz ki egy pazar budapesti luxusvilla? Az Otthontérkép következő részében az ország legjeit mutatjuk be...