Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pityulaman

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Mindenkinek! Ez itt az első bejegyzés. Kis útbaigazításként, itt autókról lesz szó, akinek nem a kedvenc témája, az is nyugodtan olvassa el, gazdagabb lesz néhány tapasztalattal (én pedig néhány hirdetéssel :) ). Azt hiszem, a cím némi magyarázatra szorul. Van három autó…..
Egy autó porlad az utcán. Egy rom, menne már a kukába, minek foglalja itt a helyet. De múltja van neki, csak még nem tudjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
A tolvajok igen cselesek. Mint arról már írtunk, üres laptoptáskát hordanak maguknál, és ha megtetszik nekünk a miénk akkor egyszerűen csak kicserélik, és sietve támadnak. Amikor mi felnézünk ellenőrizni a csomagjainkat látjuk, hogy minden rendben, nyugisan utazunk tovább.…..
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..