Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkopop

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hóbelevanc Gyerekgyilkosság 2008.08.01 09:30:00
Csúnya szó ez. Megmutatja, hogy még magát az emberi élet kioltását is kategóriákra bontjuk, és társadalmunk egészen máshogy kezeli ezt a fajta gyilkosságot. Másként tekintünk akkor a tettre, ha az egy olyan személy ellen irányul, akinek biztosan nem volt esélye arra, hogy velünk…..
Belsőség Az áldozat is hibázott 2008.07.27 06:44:00
  Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak. A 61-es úton, Dombóvár közelében egy szabálytalanul előző autóval való…..
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
A Red Bull sikerein felbuzdulva egyre-másra jelennek meg a piacon a különféle energiaitalok, amelyek igyekznek kicsípni egy kis darabot a piacból. Annak, aki most akar még felugrani erre a vonatra, valami újat és különlegeset kell kitalálnia. A Drank néven piacra dobott ital…..
Az általános kutatási adatok, a magyar YouTube- és a Google/Live.com felhasználókról már írtunk. Még mindig a Szonda Ipsos - Gemius kutatási eredményeinél maradva, most következzenek a közösségépítő szájtok. Ugye múltkor már kiderült, hogy a kutatás szerint ez év…..
A Szonda Ipsos és a Gemius közös netfelmérésének számomra legmeglepőbb adata (és amiről eddig nulla információm volt), az a YouTube magyarországi felhasználóbázisa. Az a tény, hogy egy hónapban másfélmilló (!) magyarországi látogatója van az amerikai videómegosztó…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
A Homár mindig biztos távolságból figyelte a pontgyűjtő akciókat, mert mint ahogy az "szőke nő" beszámolójából is kiderül, csak nyűg van vele. American Airlines pontokat akart beváltani a Malévnél, amit az amcsik el is intéztek (látszólag), a Malév irodájában meg…..
w Heads Up! 2007.02.12 06:00:00
Hányásába fúlt nemzet vagyunk. A magyar állampolgár eleve elég tudatlan. A tömegek pletykalapokból és a kereskedelmi tévék álhíradóiból tájékozódnak, de külföldi híreket a magát műveltnek tartó közép- és felső osztály se szívesen fogyaszt – már azon kívül,…..
Ismerőseink ismerőseinél már csak a sztárokra vagyunk inkább kíváncsiak. Vagy sem. Mindenesetre miként a Gawker Stalker is egy valós igényt elégít ki, minden bizonnyal ez lesz a helyzet a TuneGlue-val is, mely a zenészek, zenekarok közti kapcsolati háló felfedésére hivatott…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
Tudjátok hogy kell olyat főzni, hogy egyszerre legyen vérlázítóan buta és egy harminc évvel ezelőtti Népszava kisszínesének hű lenyomata? Hát így. A tuti recept: - Egy idióta verseny - Egy idióta szervező közhivatal - Egy csodálatos nevű zsűrielnök - Minél…..
alkopop 2006.12.14 14:52:05
Ezúttal a magyar televíziózás egyik olyan figurájával kapcsolatban hozott levelet a postás, akit még így húsz év távlatából is lehetetlen szeretni. A sajtós becsületére legyen mondva, hogy tényleg mindent megpróbált bevebbi. Mindenesetre az nézzen csak végig egy Juszt László…..
A Zugügyvéd nem híve a névtelen feljelentéseknek, de sajnos nem véletlenül vezették be a védett tanú intézményét. Az alábbi leírásból azért gyanítható, hogy az ártatlan gyermek több volt, mint egyszerű fogyasztó. Üdvözlöm! Internetezés közben akadtam az ön blogjára és…..
A szakavatott, vagyis a Magyar Opera blog már beszámolt arról, hogy tölthető az Opera Mini harmadik verziójának betája. (Kezdődhet a mobilos feedolvasás!) Közben a Google is kinyomott egy mobil klienst. A szintén ingyenes Java-alkalmazás mobilra optimalizált Gmailt takar. A Google…..