Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gery87

0 bejegyzést írt és 2069 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az igencsak elgondolkodtató kérdést tette fel Maria Grazia Chiuri divattervező a Dior 2020-as tavaszi couture kollekció bemutatóján. A patinás francia divatház vezető designere az ismert amerikai feminista képzőművésszel, Judy Chicagoval közösen alkotta meg a legújabb ruhasorozatát, amelyben a…..
Gery87 2020.03.31 21:27:52
@szánmonoxid:

Én azért ennél jobb kritikát írtam volna neki, ha már veszem a fáradtságot, ahelyett hogy az elgépelésein rugóznál meg lefélműveltezed (mintha te annyira műveltebb lennél...nem hiszem).
Nincs értelmes mondanivalód, minek írsz? hagyd a picsába.

-----

@gyalogbaka:

Van abban valami amit mondasz, meg te így élsz, neked ez jó, ez bejött....
De azért a feminizmusnak vannak (voltak) pozitív hozadékai: reflektáltak a világra (polgárosodás, erős középosztály,emberi jogok bővülése, munkaerőpiac átalakulása, "nukleáris család" stb...)

Ami ma van az már csak hisztérikus megélhetési vergődése a mozgalomnak a nyugati világban, (nincs miért küzdeni, mert megvalósult minden amiért anno harcoltak)....ez az -izmus feladat nélkül maradt...így kitalált magának feladatokat....ami jobbára fasság...és radikalizálódott!

Szerencsétlen, pech, hogy ez az individualista, "önmegvalósító" , fogamzásgátló, fogyasztói társadalomban a demográfiai válsággal együtt termékeny talajra lelt és katasztrofális öngyilkosságba hajt!

A muszlim hordákat meg majd meglátjuk:)
Gery87 2020.04.02 13:05:27
@gyalogbaka:

Mindent érzelmi alapon ítélnek meg az emberek, nem az a lényeg hogy amit mond a másik az igaz e vagy sem, vagy van e alapja...hanem hogy milyen "érzéseket" váltott ki belőle.
Így aztán ha "nem tetszik" neki amit írsz, mert nem összeegyeztethető a "világnézetével" , rossz érzéseket váltott ki belőle, akkor az jó nem lehet, igaz nem lehet, tény nem lehet....de ha mégis akkor is hülye vagy, meg nem tudsz írni:D
Reagáltak Meghanék szóvivőjük útján arra, hogy Donald Trump amerikai elnök vasárnap közölte: Harry-nek és Meghannek saját maguknak kell fizetni biztonsági költségeiket az Egyesült Államokban, ahová hirtelen tették át székhelyüket múlt héten. Az amerikai elnök twitteren szólt be a sussexi hercegi…..
Gery87 2020.03.31 20:05:04
Celebek, majd megélnek a celebségből és ennyi...

@vackor1:

lemondani? Minek, semmi hatalma, a trón várományosa is tudja ezt, minek eröltesse?
Elbotorkál, mosolyog, cseveg a vendégekkel aztán ennyi, nem hiszem hogy olyan fárasztó lenne...nem három műszakban nyomja.

Trump?
Putyin, Orbán, Merkel stb mennyivel jobb? ugyanúgy szarik belemindegyik hogy neked nekem mi a jó, csak szebbeket mondanak...PC-bbek...de ugyanolyan gazember mind!
Trump legalább nyíltan egy tahó...meg Putyin...
bircahang Szorbok 2020.03.31 06:06:00
A szorbok a legnyugatibb és legkisebb szláv nép. Maradványai az egykor egész Kelet-Németországot lakó szláv törzseknek, akiket aztán a germán törzsek keletebbre szorítottak, ill. asszimiláltak. Jelenleg kb. 60 ezer szorb él mind a mai napig eredeti szülőhelyén, Németország szászországi…..
bircahang Az aláírás 2020.03.25 06:06:00
A magyar ballib agytröszt egyik sajátos tevékenysége a nyílt levél írás, melyet egyes keménykötéses VIP-ballibek írnak alá. Ezek a nyílt levelek egyébként marhaságok egytől egyig, de egy célra jók: a legelső aláírók neve jelzi ki éppen a nagy név a ballib megmondóemberek között. Bevallom,…..
Gery87 2020.03.25 20:06:46
@MAXVAL bircaman közíró:

Eddig is az volt!
Orbán eddig is azt csinált amit akart....
Meg is mondták most is hogy nincs szükségük az ellenzékre...
Gery87 2020.03.26 12:47:44
@MAXVAL bircaman közíró:

Csapda ez: ha a 15 napos lejárat mellett vannak akkor rájuk verik hogy nem tesznek meg mindent a vírus ellen....ha meg rászavaznak akkor meg mutogathatnak hogy a "kézi vezérlést" ők is megszavazták.....ügyes...miközben nincs kockázat mert a kétharmaddal úgy is mindent megtehetnek egymaguk..
Ebből jól nem jönnek ki az ellenzékiek!
bircahang A vesztes palesztínok 2020.03.23 06:06:00
A magyar közvéleményben ma már nem téma ez - a 2015-ös migránsválság óta -, de korábban olyan jelentősége volt, mintha ez valamiféle magyar sorskérdés lenne: a palesztínkérdés. Tessék csak emlékezni, amikor a magyar nemzeti eszme egyik jelképe a palesztín kendő volt! 2014-ben Vona Gábor…..
Gery87 2020.03.26 01:32:38
@Deak Tamas:

"Gondolom eddig nem tudtad hogy öt szláv állam is harcolt a németek oldalán? "

Miért ne tudtam volna? Ez tény...
Ebből is látszik mennyire vették komolyan a saját fasságukat.
Hoztál példát, igen, de a cikk is csak engem igazolt.

---

Óh, értem akkor kössél bele a pontozásba...
Gery87 2020.03.26 12:37:12
@Deak Tamas:

Irreleváns hogy tudtam e lezsidóztak e valaha egy hollandot a nácik...
Alapból germán árják, ez tény....

"kik mennyire voltak árják vagy sem, hanem arról, hogy a nemzeti hovatartozásnak ebben nem volt szerepe, fajokról volt szó."

És?
Nemtagadta senki hogy fajban is gondolkodtak.

Viszont amit írtál:
A náci terminológiában a horvátok meg az ukránok árja nép voltak (mindkettő perzsa eredetű lovasnép) a hollandok meg "fehér zsidók"

Na ez nem igaz!
Nem voltak ezen népek árjának minősítve....a hollandokat sem vették alapból "zsidónak"....germánok voltak tehát alapból árják, pont.
A linkelt cikkben sincs róla szó, pont az ellenkezőjéről......csak a címben hangzik el.
De ezt is leírtam miért lehetett...
Gery87 2020.03.26 12:42:14
@MAXVAL bircaman közíró:

Politika....@Deak Tamas:

"mindkettő perzsa eredetű lovasnép"

ekkora baromságot.

Az alap az volt hogy a szlávok nem árják, hanem rabszolgának meg hullának való "szemetek".
A germánok meg árják, uralkodásra termett faj...bla bla....

Ami ettől eltért az szimpla politika.....
Nem kell belelátni semmi perzsa, szkíta fasságot....
Biztos volt olyan agyalágyult náci aki mondott ilyet, de ez olyan mint a hollandok zsidózása.....kivétel....egyedi, speciális esetek...
bircahang Emberpróba 2020.03.22 06:06:00
Az ember igazi jelleme ritkán nyilvánul meg. S igazi alatt nem azt értem, hogy valaki mit hisz őszintén magáról. Sok ember - sőt a nagy többség - teljesen őszinte saját magával, mégis téved saját jellemét illetően. De van két eset, amikor az ember jelleme kitárul saját maga és mások…..
Gery87 2020.03.26 12:29:58
@MAXVAL bircaman közíró:

A rendeletek nem járnak le 15 nap múlva, ennyi fog történni...Orbán meg eddig is azt csinált amit akart.
Ennek inkább szimbolikus jelentése van: Orbán a vírus miatti veszélyhelyzetben még könnyebben tehet meg bármit...
Mivel veszélyhelyzet a visszavonásig van, nem szűnik meg időre, most már a rendeltek sem.
A kérdés inkább az meddig fog tartani és mi számít olyan körülménynek ami indokolja hogy fennmaradjon!?
Ki dönti el hogy mi számít járványügyileg indokolt rendeletnek és mi nem?
stb.
A blog immár három éves. Idén egyéb okok miatt kevesebb időm volt foglalkozni vele, mint korábban, így a megszokottnál kevesebb, mindössze 25 bejegyzés született. Ebből is csak 15 az igazi cikk, a többi technikai közlemény, ünnepi megemlékezés. Ennek köszönhetően az oldalmegtekintések is csökkentek,…..
Pangea Miért éppen Panama? 2020.03.22 19:09:20
Az Atlanti- és a Csendes-óceánt összekötő Panama-csatorna a közép-amerikai földhíd legkeskenyebb szakaszán létesült, ami manapság teljesen logikusnak tűnik, ugyanakkor a múltbeli technikai és közlekedéshálózati adottságok és megfontolások alapján már korántsem volt ennyire egyértelmű a döntés. Miért…..
  Még ma is léteznek olyanok, akik az emberi erkölcs megítélését a túlvilághoz kötik. Minden jó és kívánatos - mondják -, ami a mennyországba vezet, s kerülendő mindaz, ami a kárhozatra juttat. A magam részéről mindig furának találom, amikor valaki nagy magabiztossággal beszél a halál utáni…..
Gery87 2020.03.16 21:21:16
@MAXVAL bircaman közíró:

A magállamok azért lettek gazdagok mert piaci alapon képesek voltak sikeresek lenni a vállalatok és a szakemberek + jogállam, jogbiztonság, kiszámíthatóság....
Nálunk egyik se nagyon van...
Államosítottak ugye annak idején, minden "népgazdasági" kézbe került...eredmény? piacképtelen, merev, elavuló, eladósodó gazdaság és szakember gárda...
Az hogy most "Nemzethy Thőkés Osztály" (korrupt fidesz csicskák) kézbe adjuk a vagyont, miben lesz jobb? semmiben....a pénz ide-oda tologatása nem old meg semmit alapból!
Gery87 2020.03.16 21:22:39
@MAXVAL bircaman közíró:

OKé, de akkor mégis miért ártanék a "népnek" azzal hogy reális igény ha vki jó szakember és ezért többet vár el mint aki kevésbé, többet dolgozik mint más stb?
Gery87 2020.03.16 21:28:18
@Gery87:

És mielőtt még a gyarmatokkal jönnél: a németeknek nem voltak prosperáló gyarmataik, majd semmilyen sem, az osztrákok, svájciak...és miniállamok..+ a szintén gazdag dánok, norvégok, svédek, finnek sem rendelkeztek ilyennel....
De az átlag francia és brit sem élt annyival jobban mint a korabeli monarchia polgárai, csak mert volt hatalmas birodalmuk! Vagy vegyük az USA-t, a 100 évvel ezelőtti Argentínát...
A mai Japán, Korea....stb stb....
bircahang Pénz és az élet 2020.01.28 06:06:00
Említettem ezt a témát egy héttel ezelőtt. Az ókori görögök azt mondták: csak az lehet igazi szabad ember, akinek nem kell munkát végeznie megélhetése céljából. Ezért nézték le nem csak a rabszolgákat, a nőket, hanem a szegény, dolgozni kénytelen, jogilag szabad férfiakat is. A problémával…..
Gery87 2020.02.07 17:20:11
@zavaleta:

Nagyon nem ebbe az irányba megy a világ hanem az eltömegesedés felé, ahol mindenki a nap 24 órájában fogyasztó és termék....
Gery87 2020.02.28 20:57:05
@MAXVAL bircaman közíró:

Norvégia amiatt gazdag és van egy csomó tartalék lóvéja mert nem herdálták el mint az arab olaj-elit fasságokra meg a hatalmuk fenntartására! Annyit tudtak belőle kihozni hogy ők kurva jól élnek, meg gürizik nekik többmillió ázsiai vendégmunkás....kb rabszolgaként jogok nélkül....a polgárok meg az állam csecsén lógnak...
Vagy nézd meg Venezuálát....

Norvégia a liberalizmus ÉS az olaj miatt gazdag....ez persze nem jelenti hogy minden liberális állam gazdag lesz!
Annyit jelent ha jól csinálják a lehető legtöbb embernek lesz jó...nem egy szűk elitnek!
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Közismert, hogy a győztes hatalmak a második világháború után négy, külön igazgatású megszállási zónára osztották Németországot, azonban az már kevésbé, hogy gyakorlati és politikai okokból egyéb szövetséges hatalmak is alárendelt megszállási zónákhoz jutottak, de ezek közül komolyabb önállóságra…..
Gery87 2020.03.05 01:34:54
@Moin Moin:

"A "lengyeles" nevek valójában inkább porosz nevek: ui. a poroszok mint nép, eredetileg szlávok voltak"

Marhaság, a poroszok vagy 500 éve kihaltak teljesen + nem szlávok voltak hanem baltiak....
Egyszerűen a porosz államban sok volt a lengyel és a hugenotta francia is előfordult....
Gery87 2020.03.05 01:36:32
@pitcairn2:

"Deutsche Volksliste"

Ez ilyen "reszlovakizációs" ökörség lehetett...
papíron ez meg az vagy...vicc.
A kétpártrendszerről ritkán esik szó, mert az ellenzékben minden kis párt fél tőle. Félti szervezeti integritását és szellemi vagyonát. De a dolognak van egy másik oldala is. a kétpártrendszer innováció is lehet. Lássuk, hogyan...
Gery87 2020.03.04 20:13:29
@Bandita szomszédja:

"az Orbán-rezsimet nem lehet leváltani. Lófaszt mama. Le lehet. Csak ahhoz el kell felejteni a hülye pc dumát, meg a sablonban gondolkodást. "

A Fidesz populizmusára nem lehet válasz egy másfajta populizmus!
őszintének és tárgyilagosnak lenni meg nem menő és igény sincs rá...én ezt látom.
Viszont ha nem kezdünk el komolyan foglalkozni pl az EÜ átalakításával, a cigányokkal, a multi függőséggel, a korrupcióval. a választási rendszerrel, a krumplival megvehető félhülye/szerencsétlen milliókkal stb...csak a nemzethy fasság helyett inkább "balos köntösben simogatjuk a buzikat", akkor inkább el se kezdjük mert nincs értelme és semmi haszna!
Gery87 2020.03.04 20:18:06
@ulpius66:

Nem fog sikerülni...
2022-ben is nyer a fidesz....ez tény. sajnos.
2 év van hátra és mit tett le az ellenzék eddig (10 év) azon kívül hogy "a fidesznek a k.. anyját"?
Semmit! alkalmatlan senkik...ez van.

Eljátszadozhatunk ezzel még egy darabig, csak minek....most kapnak majd fejenként fix 1 millát havonta....Ferinek meg Ágneskének szerintem ez nyugdíjig elég lesz.....nekik ez így pont megfelel! Megvannak véve kilóra...
Ne várjunk ezektől semmit.
A fehér rasszizmus ideológiája nemcsak keresztényellenes, de téves is. Ami pl. a kereszténységet illeti, napjainkban éppen a fehér ember a fő forrása a keresztényellenességnek. Nagyon meglepődne ezen egy 500, de akár 200 évvel ezelőtt élt ember. Akkor a képlet az volt, hogy fehér keresztények…..
Az IQ szintet többé-kevésbé genetikailag meghatározottnak tartják, bár a gyerekkori táplálkozás, a családi környezet és az oktatás is egyértelműen befolyásolják. Vannak viták abban a szakértők között is, milyen módon mérhető és pontosan mit foglalhat magába, viszont körvonalazható egyfajta átlagos…..
Gery87 2020.03.02 21:17:45
@MAXVAL bircaman közíró:

Ez merő ostobaság!
Sőt, a K-európaiakra a vékonyabb középosztály miatt jellemző az intolerancia, empátia hiánya.....ezért vannak mély társadalmi árkok....nincs vitakultúra...az érvelés kimerül a "én heteró vagyok te meg buzi vagy" szinten....

Aki meg intelligens az vagy meghúzza magát vagy elmegy innen/elüldözik....lásd elmúlt 100 év...
"Szólítsatok Harry-nek! - kérte a sussexi herceg egy utazási konferencia résztvetőitől szerdán Edinburgh-ban. A herceg azért utazott vissza az Egyesült Királyságba, hogy ezen a héten és a jövő héten még néhány kötelezettséget teljesítsen, mielőtt március 31-én Meghannel együtt kilépnek a királyi…..
Gery87 2020.02.28 21:06:40
@MAXVAL bircaman közíró:

Parlamentáris Monarchia van te is tudod....
Annyi hogy nem 4-5 évente választanak államfőt, hanem egy életre...+ címek és celebkedés...
Ennyi erővel a Köztársaság meg választási monarchia ahol 4-5 évente választanak "uralkodót"....- celebkedés meg címek...

A kérdés az: az új generációk mennyire fognak kötődni ehhez az intézményhez....mennyire határozza meg a "britséget"....
Az EU-ból való kiválást meg Skócia problémáját lehet nem éli túl a Monarchia....azt is el tudom képzelni hogy Erzsébettel ennek a cirkusznak vége, aki utána jön pedig rövid időn belül lemond...
A többi európai monarchia is csak azért van mert nincs különösebb oka, válsága hogy ne legyen.....persze arra sincs hogy miért van....
Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Hasonlóan viszonyulok a napi politikához, mint a legtöbb nő a focihoz: a nagyobb bajnokságok, világversenyek nyolcad-negyed döntőibe - úgy többé-kevésbé - becsatlakozom. Így voltam a tegnapi évértékelővel is. Figyelmesen hallgattam, érdeklődésemet mi sem támasztja…..
Gery87 2020.02.21 14:32:55
@Nyírjeslakó:

"Akkor hogy is van?"

Ez mit bizonyít?
Befolyásos emberekről, politikusokról mindenkinek van jó rossz semleges véleménye....
Kizártnak tartom hogy Sorosnak akkora befolyása lenne a magyar politikára, közéletre, civil világra (pláne 10 évnyi fidesz kétharmaddal? ciki lenne!) mint ahogy Orbánék mondják....ezt ők fújták fel mert nekik ez hasznos....
A mi életünket ezek a szarháziak befolyásolják nem ez a bén faszi...

"a a zsidók kritizálják (gyűlölik) Sorost, az nem antiszemtizmus, ha mi, (pedig Soros magyar állapolgár is, tehát minden joggal nevezhetjük hazaárulónak), akkor az rögtön antiszemitizmus? "

Nem a kritika önmagában antiszemitizmus, de már elmondtam.....nem magyarázom el újra...

"tehát minden joggal nevezhetjük hazaárulónak"

Aztán mire fel?
Istenem bazmeg.....
Gery87 2020.02.25 15:32:00
@MAXVAL bircaman közíró:

Aminek sokszor semmi alapja....
Gery87 2020.02.25 15:33:46
@MAXVAL bircaman közíró:

Nincs valós kritika az a baj, gyűlöletkeltés és démonizálás zajlik!
Egyszerű kijelentések vannak, tények nélkül....
Touché! Trianon 100 2020.02.12 23:25:57
Trianonról gondolkodni - hogyan és hogyan ne? Idén 100 éve, hogy a trianoni döntés megszületett. Ennek kapcsán egyre többen írnak olyan módon, ami korábban nem volt annyira jellemző. Azt lehet mondani, hogy korábban leginkább két véglet volt, és nem nagyon volt ezeken kívül értelmes alternatíva. És…..
Gery87 2020.02.16 21:36:53
Gery87 2020.02.18 15:17:59
@math0:

német, francia, olasz és rétoromán myelvekről van szó...nem tudom mit nem értesz.

"hogy a faszomban lenne a svájci eleve egy nemzet, te idióta? 1300 körül kantonok szövetséget kötöttek, egyébként többet is, amibe ki-be léptek különféle kantonok. Hogy a faszodba lett volna ez eleveegy nemzet, te elmebeteg?"

Elmebeteg a jó édes kurva anyád az...
Na helyben vagyunk, most hogy lebasztuk egymást

Svájci nem egy kultúrnemzet, sokkal inkább "politkai nemzet".
többnyelvű, de nem többnemzetiségű....

real.mtak.hu/38463/1/Horcher_Lajtai_Mester_Kis_PDF_u.pdf

"akadnak olyan nemzeti identitások, melyekhez nem rendelhető hoz-zá triviálisan egyetlen anyanyelv (például a svájci). "

".... a svájci identitás....egyik esetben sem implicit regionális, sokkal inkább explicit nemzeti identitásról van szó, melyet Svájc esetében egy markáns politikai kultúra hordoz, kiegészítve egy többnyelvűország tapasztalataival, "

Svájci nemzet létezik, törődj bele.....nem tudom minek hőzöngesz mikor nincs igazad...

"Pont ezért jó a példa, te kis elmebeteg! "

Nem jó példa seggfej, mert a magyar állam a nemzeti ébredés előtt már 900 éve megvolt és volt egy magyar gyökerű identitása!

"Hoztam rá két ellenpékdát. Persze a hülyék nem akarnak lemondani mások elnyomásáról, de akkor megérdemlik Trianont! "

Elbaszták, de utólag hőzöngeni ezen fasság.
Senki nem tett akkor nagy engedményeket a kisebbségeknek. Ilyen volt a korszellem...
Gery87 2020.02.20 15:12:07
"Az, hogy a svájciaknak ma van-e nemzeti identitása, az vitatható. Én francia oldalt idéztem, de ezzel szemben 3 szánalmas magyart idézel, akiknek a tanulmánya eléggé határozatlan."

Nem fogom miattad feltúrni a netet...ha lenne benned némi önkritika, akkor magadtól is utánanéztél volna már hogy esetleg nem úgy van ahogy gondolod, de hát csak idiótázni tudtál....

"Az, hogy ez a svájci identitás eleve nem lehetett, az viszont kurvára biztos, ugyanis nem lehetett közös politikai, történelmi emlékezet addig, amig Svájc, mint olyan nem élet túl pár századot, és fel nem gyülemlett ilyen közös emlékezet. "

Ezt nem tagadta senki!
nyilván amerikai meg ausztrál identitás sem volt az első pillanattól kezdve...

"a svájciak megcsinálták azt, amit a magyarok elbasztak."

Két teljesen külön történelmi fejlődés és lehetőségek....nem hinném hogy értelmes lenne ezzel példálózni!
Eleve nem úgy indult az egész hogy az alpesi németek rájöttek hogy "jó lenne nem németnek lenni és inkább soknyelvű identitást csinálni másokkal"....ez abszurd...
Szóval a magyar helyzetre irreleváns az egész...

"Ennél sokkal nagyobb faszság utólag trianonozni. Aki 100 év után is sír, mert elbasztuk, az legalább a tanulságot helyesen vonja le!"

ja...

"Svájc is megvolt a nemzeti identitás kialakulása előtt, ha ilyen egyáltalán kialakult, és nem, a középkorban a magyar nemzet, mint olyan, a nemesekre, azaz a magyarul beszélő lakosság 2 százalékára korlátozódott."

Svájcban 500 éve is éltek emberek akinek nyilván volt vmi identitásuk.....ahogy nálunk is volt már akkor magyar, horvát és pl szász identitás....náluk úgy alakult hogy nem a nyelv és az etnikai csoportok lettek t a nemzeti identitás alapjai, nálunk meg igen...

" a középkorban a magyar nemzet, mint olyan, a nemesekre, azaz a magyarul beszélő lakosság 2 százalékára korlátozódott."

A "nemzet" akkor politikai fogalom volt....társadalmi státusz, rang....a fogalmat a nemzeti ébredés kora alakította át, terjesztette ki az alsóbb néprétegekre is nyelvi vagy terültei vagy egyéb alapokon!

DE! Ettől még "magyar nép" létezett ahogy magyar identitás is.....ez egy népszerű tévhit hogy nem volt "Petőfiék előtt" magyar identitás.....egy fasság....félreértelmezik rendre ezt...

"Az etnikai közösségtudat - vagyis az, hogy egy ember melyik néphez tartozónak érzi magát - már a legrégibb társadalmakban megjelent. Egy-egy népcsoport mindig megkülönböztette magát a más nyelven beszélő, más hitet valló, más szokásokat követő népektől. Ennek azonban az újkor előtt semmi köze nem volt a politikai közösség fogalmához."

Linkelsz vmit aztán kurvára ellentmondasz magadnak vele, mert képtelen vagy értelmezni, csak azt veszed ki belőle ami neked tetszik.....gratulálok.

"Bazdmeg, faszfejkém, ha már iskolaszökevény vagy, akkor ne reklámozd! Egy selejtes, idióta, sötét barom vagy. "

Ismét a te kurva anyádat...
Azt eddig is tudtuk, hogy kormányunk nem riad vissza a fiatalok ideológiai átnevelésétől. Viszont a jövő generációjának átpolitizálása még csak most kezdődik igazán. Sok meghökkentő, személyemet sértő komment gyűlt az előző cikkem alatt, amiben a fiataloknak fenntartott ideológiai átnevelő…..
HOTEL VIVRE Szülés férfiszemmel 2019.10.18 19:50:05
Az élet rendje a gyerekszületés – mégis hatalmas döntést vállal azzal egy nő, ha szülésre adja a fejét. Ha eltekintünk a kilenc hónap alatt felszedett kilóktól, ott van még számtalan példa arról, hogy sok nő megkopaszodott szülés után, megőszültek, kihullott a foguk, bevérzett a szemük és még…..
Az utóbbi időben több kísérlet is történt már a címben megfogalmazott egyenlőtlenség tudományos álláspontként való feltüntetésére, mintha e két fogalom (nyelvrokonság – néprokonság) és annak szétválasztása, teljesen egyértelmű definíciók alapján meg lenne oldva a társadalomtudományok (elsősorban a…..
Gery87 2020.02.17 17:10:57
@MAXVAL bircaman közíró:

Se a származásra, identitásra, kultúrára, genetikára...

1100 éve egy pogány, nomád nép voltak azok akiket magyarnak mondtak...ma meg egy döntően ateista, európai nép....hogy azok milyen nyelven beszéltek, vagy döntően milyen nyelven...nem tudjuk biztosan...nem is fontos...
Minden változik, még az identitás is, az is hogy mi a magyar...!!!
Ami összeköt bennünket, hogy őket tartjuk őseinknek....ennyi.
persze a turbómagyarkodás ezt nem szereti....
Gery87 2020.02.18 14:53:16
@gigabursch:

"A pogány a latin paganus szóból ered.
Paganus = népi."

Hagyjál a fasságoddal, a pogány itt azt jelenti "nem keresztény"...ennyi, nem kell az alteros szkíta-szíriuszi-hun-kipcsak hülyeség.
Nem is érdemes vitáznunk....
Gery87 2020.02.19 22:57:56
@gigabursch:

faszt érdekel a konteós hülyeséged.