Regisztráció Blogot indítok
Adatok
búvár kondér

0 bejegyzést írt és 479 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számok: évi 10 milliárd euró (a GDP 10%-a) hiányzik a magyar gazdaságból, amit 7 milliárdot meghaladó értékben külföldi magyarok és idegen országok adófizetői pótolnak, és további 3 milliárdra volna szükség ahhoz, hogy legalább a gyerekeink életében beérjük az EU…..
búvár kondér 2015.11.27 19:53:08
@gellért mária: EZ EGY TOLVAJ BANDA!
Mandiner blog A Halál Kalifátusa 2015.11.27 07:01:00
Vendégszerzőnk, Békés Márton történész írása   „Az umma turizmusa a dzsihád.”(Iszlamista jelszó) „Muszlim testvéreim [ummati], hajnalodik már, várjátok a végső győzelmet!Az Iszlám Állam az igazak véréből születik,A jámborak szent háborújából [dzsihad] ered.Ők…..
búvár kondér 2015.11.27 19:42:57
@bgp: valóban újra fel kellene ismerni az igaz hit erejét s újra és újra olvasva a Bibliát fölismerni a jelenben a hit elárulóit s őket megtagadva visszatérni Jézus tanításaihoz.
Látjuk s személyesen tapasztalhatjuk hogy papjaink elhagyják - elárulják - megtagadják Jézust pár koszos forintért , holmi világi címért némi kis hírnévért állami megbecsülésért. Tevékenységük hasonlatos a Sátánéhoz aki megkísérti Jézust. S mi ezeknek a sátáni fajzatoknak a mézes mázas szavainak adjunk hitelt ..... vagy a krisztusi tanításnak ...ugye ez nem lehet kérdés.
A magyar liberalizmus látványos bukása alapvetően kulturális jelenség (az elmaradt hazai polgárosodás jele), de ezen túlmenően a hazai baloldal identitástévesztése és politikai kudarca. Az a tény, hogy a magyar liberalizmus ügyét annak idején egy alapvetően balos-radikális,…..
búvár kondér 2015.11.21 20:17:09
@zipe moha:Ausztriát ígértek s Albániát csináltak .... s hol voltál te?
Talán tátottad a szádat s vártad a sült galambot?
..... ígértek ....csináltak s neked meghagyták a morgás jogát - igaz mintha az utóbbi időben azt is előírnák mire vagy kire moroghatsz.
...de így legalább nem kell gondolkodnod. Libsizhetsz sőt neolibsizhetsz, migránsozhatsz, zsidózhattsz, cigányozhatsz ....s tapsikolhatsz ha mondják.
S az ellenzék silányságáról is beszélhetsz. ....de de ki vagy , mi vagy Te? A rezsimnek tapsoló ellenzéki ....esetleg ....
búvár kondér 2015.11.22 06:18:55
@Arthur Bloch: Örök és megkérdőjelezhetetlen igazság!
búvár kondér 2015.11.22 08:23:46
@babbaba: mitől vagy Te liberális?
Tegyük félre egy pillanatra, hogy néhány fejben összekapcsolódik az orbánizmus korruptsága az egykulcsos adó (szja) által okozott "károkkal", és nézzük csak az utóbbiakat. A kollektivista társadalmak és államaik mindig is szerették elosztani, ami a másé. Tegnap egy…..
búvár kondér 2015.11.22 06:05:30
miért igazságtalan a progresszív adózás? ....mert nem igazságtalan.

"Finnországban hamarosan arról szavaz az ottani parlament, hogy minden állampolgár kapjon havi nettó 800 eurós (250 ezer forintos) jövedelmet. A többlépcsős bevezetés első körében 550 eurót (173 ezer forintot) fizetnének, Ezek az összegek kizárólag a létfenntartáshoz szükséges javak megvásárlására elegendőek Finnországban.

Cserébe az összes szociális juttatást (a gyermekgondozási támogatástól a rokkantnyugdíjig) megszüntetnék, és mindehhez jelentős adóreform is társulna.

Az alapjövedelem a rendes munkabér mellett járna, egyfajta progresszív adóvisszatérítésként. E mellett erősödnének például egyes fogyasztási adók és általában a vagyoni típusú adók, mint amilyen az ingatlanadó vagy a tőkejövedelmek adója.
A finn gazdaságnak mostanában nagyon nem megy jól, lejtőre került a gazdaságuk. Ezért is döntöttek az alapjövedelem bevezetése mellett, azt remélik, ez fellendítheti a gazdasági növekedésüket. És úgy tűnik, alaposan átgondolták a dolgot. Arra jutottak, hogy az alapjövedelem:

növeli a belső fogyasztást,
ösztönzi a több gyermek születését,
mindenki képezheti magát, továbbtanulhat,
durván leegyszerűsíti az állami adminisztráció költségét,
csökkenti – ha nem is szünteti meg teljesen – a mély-szegénységet, a hajléktalanságot és a megélhetési bűnözést,
és növeli az igazságosságérzetet a társadalomban.

Ha meglépik, Európában ők lesznek az első ország, akik bevezetik az alapjövedelmet. Azt mondják, nekik ez nemcsak közgazdaságilag, de társadalmilag és kulturálisan is megéri. A fokozatos bevezetés mérlege összességében pozitívba fordul, és nekik ez a fontos hosszú távon."
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása Vajon aki nem élt a létező szocializmusban, annak ugyanolyan sodró erejű élmény-e A mester és Margarita Moszkvájában bolyongani, mint nekünk, akik megéltük? Ugyanolyan megejtő, kézzel fogható abszurditás-e a Tömegír, a másodlagos…..
búvár kondér 2015.11.21 13:02:29
@gyalog.galopp: Tévedés amit írsz! Az európai gazdaság fejlődése a XX. században liberalizmus nélkül elképzelhetetlen. A nyugat pont a liberális gazdaságával győzte le a kelet diktatórikus-államilag irányított gazdaságát. ....s magát az illiberális kommunista világrendet!
Az illiberális gazdaság a gazdaság fejlődésének egy olyan atavisztikus útja amely romba fogja dönteni az adott nemzetgazdaságokat. Jelei már eléggé markánsak pl az olyan nemzet gazdaságoknál amelyek csekély mértékben rendelkeznek olyan ásványi anyagokkal melynek piacra juttatásával ezeket a káros hatásokat tompítani lehetne. ...mert mi lenne pl a liberális gazdaságok által megtermelt Eu-s források nélkül ma Magyarországon? Ha figyelemmel kísérjük az európai munkaerő áramlást jól látható hogy a tömegek a liberális gazdaság filozófia által vezérelt országokba mennek.
Jobbegyenes Az ötödik hadoszlop 2015.11.19 12:12:10
Ha az Európai Unió vezetőinek maradt még egy csöpp eszük és lelkiismeretük, akkor most jött el az az utolsó utáni pillanat, amikor a nemzetközi mamutcégek lobbi csoportjai helyett neki lehet állni képviselni azokat, akiknek mandátumokat köszönhetik: az európai embereket.…..
Sokat fordult a világ az elmúlt pár hónapban menekültügyben. Megremegett Schengen, megcsappant a Wilkommenskultur, és még a kerítésépítést korábban elítélő Ausztria is lépéseket tett arra, hogy kerítésecskékkel és ajtócskákkal próbálja valamiféle kontrollált mederbe…..
búvár kondér 2015.11.20 17:07:05
@rajcsányi.gellért (ergé): mese habbal. Mint rezsim szolgát ezért fizetnek - fizet az állam. ....ha kell írsz az ellenkezőjéről is.
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
búvár kondér 2015.11.15 08:23:28
@Éhes ló:
"Rohadjatok meg, a kedvenceitekkel, orrvégpénzes, sorospénzes, habonyárpis, elqrós PC bandátokkal együtt, kéz a kézben!

Még ma, ha kérhetem, azon a napon, amikor a pokoltűz, amit másokra gyújtottatok elmebeteg módjára, most elért minket." ....de hát te viszed-vitted a gyújtóst ahhoz a tűzhöz! Sőt Te gyújtottál be.

No ilyen az illiberális önégető-öngyilkos terrorista mint Te!
búvár kondér 2015.11.15 12:23:22
@maxval bircaman meghízott szerkesztő: egy jó kis MTVA-as hírhamisító állással, ugye?
búvár kondér 2015.11.15 15:04:51
@maxval bircaman meghízott szerkesztő: tehát hírhamisító vagy ...ne szégyelld ha dől a lé
„A terroristák ellen a legjobb fegyver, ha békén hagyjuk az áldozatokat ártatlanokat” – írja a Kettős Mérce teljesen valóságvesztett bloggere, Jámbor András. Hogy az áldozatok ártatlanok békén hagyásának mi köze a terroristák elleni küzdelemhez, azt fel nem foghatom,…..
búvár kondér 2015.11.15 12:34:50
@annamanna: .a demokrácia több évezredes öröksége az európai kultúrának. ....ha el vetjük a demokráciát akkor magát Európát semmisítjük meg. S akkor győz az illiberális (iszlám) állam . Európában nem az iszlám robbantott hanem az illiberális iszlám amely ugyan úgy nem tűri a síita iszlámot, a jazidi keresztényt, a szír alavitát és az európai konzervatívot vagy keresztényt .....liberálist és szoc-demet.
A harc valójában az európai-világi liberalizmus ,demokrácia és a terrorista (iszlám?) illiberalizmus közt folyik.
Bágyadt trükköt nyomott be a fideszes választási iroda. Azt találták ki, hogy egy fideszes "civil" javaslatot támogattak, amelynek kérdése a boltok zárvatartása mellett kampányol. Szánalmas? Az. Persze, mert fideszes. Hitvány dolog ez. Orbán betojt attól, hogy népmozgalom lehet…..
búvár kondér 2015.11.14 01:26:15
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: te az MTVA-nál "dolgozol"?
búvár kondér 2015.11.14 14:21:36
@István Tamasi: nem hinném szerintem az MTVA milliárdjaiból pénzelik ezeket.
búvár kondér 2015.11.15 11:28:52
„Ne gondoljuk azt, hogy ez fájdalommentes lesz számunkra és számukra. Nem fogunk tudni elrejtőzni előle. Osztozni fogunk. A katasztrófa időzítve van.” (Szerencsés D. Márton: Európáról és hosszú, sötét árnyékáról)   Az elmúlt évek egyik legjobb tévés sorozata a Game…..
búvár kondér 2015.11.15 03:18:22
@E.Katolnai: tévedsz. Eléggé egyértelmű hogy ez az egész az illiberális aberrált ideológiának köszönhető s nem a libsiknek hanem pont az illibsi álkeresztény haszonlesők profitálnak belőle. ....maga az egész gyűlölet kultusz közös eredője az illiberális gondolkodás. (lásd az álnemzeti illiberális konzultációs kérdések)
S liberális csőcseléket tömegével még nem láttam , de láttam illiberális terrorizáló csőcseléket.
Ebben a hallatlanul bonyolult helyzetben nem alkalmas megoldás, hogy mindenki a maga korábbi álláspontját látja igazolva (bár a Willkomennskulturnak most nyilvánvalóan nehezebb dolga lett), hogy ezek mentén csak felerősödjenek az ellentétek Európán belül. Minőségi változásra van…..
búvár kondér 2015.11.14 14:39:16
@nyíljon szét a mellkasa mint a biblia: az illiberális csűrhe hozta ide !!!!!!!!!!!!!! ... ugyan is a terroristák pont a liberalizmust támadják.
búvár kondér 2015.11.14 14:49:27
@Conchobar: S mennyivel jobb hogy 27 központból akarják irányítani az egész kontinenst?
... már 1526-ban elhangzott vagy leíródott hogy az egyéni érdekek túlzott érvényre jutása az állam széthullásához vezet. ...lásd Mohács!
búvár kondér 2015.11.14 15:09:17
@Conchobar: ..ha nem akarod érteni akkor ne értsd.

...de talán abban meg egyezhetünk, hogy az iszlám állam nem liberális ugye. ...az iszlám terrorista nem a liberalizmus hatalomra jutásáért öl.?
Oviban ingyen a kaja? Még suliszünetben is ingyen lesz? Na de mi van az otthoni vacsorával? Azt miért nem szervírozza az Orbán? Különben is: mit adtak nekünk a rómaiak? Nem csitul a gyerekéhezés körüli hiszti. Nem is fog jövő hétig, amikor is az Országgyűlés plenáris ülésén…..
Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve…..
búvár kondér 2015.11.08 18:17:43
@Éhes ló: Göncz Árpád a legnagyobb magyarok egyike. Tisztesség, becsület, közvetlenség, haza és nemzet szeretet és az egész nemzetért való tettek sokasága ami az élet útját jellemzi. Göncz Árpádra csak a legnagyobb tisztelettel gondolhat minden igaz magyar ember.
..... aki másként tesz az csak valami bozgor becstelen haszonleső külföldi rendszámos volt pufajkás náci ivadék lehet.

Orbán a bokájáig sem ér föl.
Az már a nemzet szégyene hogy ilyen szerencsétlen erkölcs nélküli szar alakok merik az egyik legnagyobb magyart bántani.
Hát, ez is megvolt. Emelkedetten, de fáradtan, és lebutított politikai tartalommal búcsúzott az ország Göncz Árpádtól. Reményt igazából az ad, hogy az ország számos pontján spontán gyűltek össze az emberek egy fotó és néhány mécses köré, A hűvösödő novemberben megint…..
búvár kondér 2015.11.07 16:18:47
@ulpius66: no és mi újság az MTVA-nál bér berregő???
A konzervatív liberalizmus igen egyszerű nézőpontja szerint folyamatosan növelni kell az emberi szabadságot ÉS elő kell segíteni annak a kultúrának a meggyökerezését, amely az intézményein keresztül legitim (a nagy többség által elfogadott) módon összehangolja az emberi…..
Önmagában is elég komoly gond a migrációs krízis. Kormányunk kerítéses megoldását leszámítva Európa országai egyelőre teljesen tanácstalanul állnak, az EU tehetetlenkedik; az emberek pedig jogosan tartanak az Európa déli határain át érkező migránsoktól. Már a kormány is…..
búvár kondér 2015.11.01 09:37:53
@alfacharlybravo: "Magyarország mindig szálka volt a cionisták szemében, kiirtandó, de legalább is kicsinyítendő." ...lásd Hitler tervét a magyarság áttelepítéséről az Urálon túlra. .... vagy pl az oroszoknak a Kárpátaljai magyarok áttelepítését más vidékekre.

Ezek a rohadt cionista németek meg oroszok ... és persze az am,erikaiak no és a tamilok meg a hututuk ezek a Soros pénzéből mindenre képesek. ....még szerencse hogy a szingli szingalézek most ép nem érnek rá .
búvár kondér 2015.11.01 11:24:45
@alfacharlybravo: Pető apukázol??? ...de ne feledkezz el Kún Miklós nagypapijáról, Orbán faterjáról, Kövér apjáról és nagyapjáról, Tutsek vérbíróról aki Toroczkai őse .... stb, stb.

...... jössz ilyen böszmeségekkel! Mi vagy Te - talán valami Gyurcsány rokon? Az egész XX. század a magyar nemzet elárulásáról szól Tiszától Horthy-n és Rákosin át Orbánig!
Szerinted van különbség Horthy és Orbán hazaárulása közt??? ... KgBéla és Kiss Szilárd között vagy KgBéla és Orbán Viktor között?
búvár kondér 2015.11.01 19:14:20
@maroz: @WiteNoir: olvasva benneteket az rémlik föl mintha egy előre megírt darabot adnátok elő. ...de mi a fszért nem a jelen hatalmon lévő III/ akárhányas olajszőkítő, védelmi pénzt szedő, a rendszer-gengszter váltást megpuccsozó illiberátorszochazás Soros bérenc népnemzeti pénzmosodákat üzemeltető offshore lovagokkal foglalkoztok..... ki a fszt érdekek mi volt 8-101 éve....
Bulgáriai muszlim roma család Trócsányi László két percben beszélt valamiről, amit a nagyon européer, nagyon demokrata és a valóságtól nagyon távol álló összes idióta úgy fordított le magának, hogy a cigányok a magyar igazságügy-miniszter felvetése szerint ki vannak téve…..
búvár kondér 2015.11.01 12:06:12
@Ramil Safarov: Egy demokratikus országban támogatni kéne az állampolgárok szabad véleménynyilvánítását, es szabad akaratát.
Ha a cigok netán úgy döntenének, hogy szabad akaratukból elmennek lopni vagy terrorizálni a szomszédba akkor ezt egy jogállamnak támogatnia kell.
Amellett, hogy joguk van hozza, es magyar államnak kötelesege támogatni az állampolgárokat, a jogaik gyakorlásában, egyúttal egycsapásra megoldanánk, a magyar-zsidó es a magyar-cigány kérdést is.
„Jól fizet a nőgyűlölet” Papp Réka Kinga szerint, aki legutóbbi cikkében a „suttyó szerkesztők” és újságírók „gonosz, nőgyűlölő megnyilvánulásai” felett kesereg. PRK párhuzamos valóságában az ilyen „nőgyűlölő suttyók” betegre keresik magukat, míg az…..
búvár kondér 2015.11.01 09:52:01
búvár kondér 2015.11.01 09:59:28
@búvár kondér: ....ja és a nő gyűlölet is jól fizet!!!!

Általánosságokban a gyűlölet ipar egy jól fizető ágazat. Lásd pl. Bakó Bea, .... vagy pl a nagy BAYER ZSOLT .... vagy a közmédiára a fő gyűlöletkeltőre fordított forint milliárdokat. ....de a Századvég, Nézőpont ...és társaik pénzmosodákban forgatott állami pénzek csilliárdjait!
Ma a gyűlölet keltés a média piac húzóágazata!
búvár kondér 2015.11.01 11:57:25
@Veridicus76: Épeszű ember feminista. A feminizmus dicsőség és az emberi faj és önön magunk tisztelete.
Varánusz Orbán Vezér retteg 2015.10.31 12:05:38
Fénylő Csillagunk misét celebrált a minap híveinek. Ők meg ültek ott Batthyány körös professzorostól, itták szavait meg tátott szájjal csodálkoztak az elméjét gyötrő látomások kivetítésén. A főni formában volt, naná, nehéz annak ellenállni, mikor a hallgatóság…..
búvár kondér 2015.10.31 14:45:43
@Imola Helyesi: de igenis retteg a Viktor. ...magyarul fél-fosik-remeg-bepisál-becsinál-összeszarja magát.

Orbán egy gyáva fasz.
búvár kondér 2015.11.01 06:35:50
@Imola Helyesi: Orbán azért retteg mert vissza kell adnia majd a lopott holmit. emlékezz még a lánya esküvőjét sem tudta lopás nélkül megrendezni. .....a lopott fáról nem is beszélve. Orbán csak a tolvajok fejedelme nem a magyarok miniszterelnöke. Igaz most sok a tolvaj az országban.
búvár kondér 2015.11.01 11:12:22
@ördöngös pepecselés: Simon Gábor az ügyészség szerint nem lopott! ....viszont az Orbán vő falopási ügyében tudtommal nem nyomozott! ( tudod azzal a traktorral lopták a fát amin az ifjú pár fotózkodott ...legalább is a felvételek szerint!)
A cím nem elírás: nem Gyurcsány-Orbán vita, hanem a Klubrádió műsorvezetője és a DK elnöke szólalkozott össze. Meglehet, új fejezet ez a balliberális média amúgy is sanyarú történetében. 16 perc 42 másodperc az egész, számos tanulsággal. Miért épp a Gyurcsány írt…..
búvár kondér 2015.10.25 19:51:06
@tomfree: nálam nincs diszkreditálva. ...az hogy az emberek buták arról nem Gyurcsány tehet. ...ha a nemzet az ország akkor érzi jól magát ha csicskaként kezelik, ha gondolkodni képtelen akkor megérdemli a sorsát. Gyurcsány lehetőséget kínál egy jobb s igazabb, élhetőbb országra ...persze ha nem kell s elég a Gyurcsányozás és a csicska lét akkor csak így tovább mint a Zemút években.
Megmozgatta olvasóinkat a Nógrádi-ügyről írt véleménycikkünk: egy nap alatt közel 50 ezren olvasták és több százan kommentelték a bejegyzést. Nem kímélték a címszereplőt: "a biztonságpolitika Ciccolinája", és blogunkat sem: "összeesküvés-elmélet kormánymegrendelésre".…..
búvár kondér 2015.10.25 06:56:34
Egy friss videón azt rögzítették Floridában, amint a lenyugvó nap felett egy fényes második égitest tűnt fel az égen. A felvételen egyértelmű, hogy nem a Hold, mert az távolabb látható az égbolton. A Vénusz és a Merkúr – bár ezek szabad szemmel is láthatók – sokkal…..
Ezt a poszt nem született volna meg, ha csak egyetlen olyan blogbejegyzést sikerült volna találnom, amely épeszűen foglalkozik a Nógrádi-kérdéssel. De megint csak a szokásos: a minden bokorban nácikat sejtő Vincentnél indoklás nélkül is evidens, hogy az ember egy minden rezsimet…..