Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül

0 bejegyzést írt és 495 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős vereséget szenvedett Rogán Bulibáró Antal vasárnap este, ám egyelőre nem úgy tűnik, hogy visszacsúszik a Fidesz vezetők képzeletbeli ranglistáján a sereghajtók közé. Miközben a milliárdokból finanszírozott gyűlöletkampány ellenére sem sikerült a propagandaminiszternek legalább minden második…..
Tóni nem az a spúr fajta, na. Szereti a luxust és van ízlése is hozzá. Tóninak James Bond volt a jele az oviban, és úgy gondolja, hogy korlátlanul szórhatja az adófizetők pénzét bármire. Tóni már csak ilyen. Vannak neki gyengeségei. Elcsábul könnyen.  ..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2016.10.05 19:51:44
@Ballib cenzúrázók réme 18:

mi az hogy egy Soros által fizetett álcivil elküld téged a kurva anyádba te meg levonulsz a blogból?? Hát ezért tartunk mi téged, miiiiii???? Így véded a fidesz családunk becsületét?????

Holnaptól ki vagy rúgva, ha kell kirepítelek az országból is! Nekem az igazán nem kerül sokba.
Mindennapi munkánk, szórakozásunk, életünk szerves része lett az informatika, számítógép, laptop, tablet és természetesen az internet. Nem mindegy, hogy milyen számítástechnikai eszközt használunk és az sem, hogy milyen munkafázishoz milyen programot választunk. A megfelelő szoftver megkönnyíti a…..
Orbán Viktor 4 évvel ezelőtt ezen a napon adott exkluzív interjút a HírTV-nek, amelyben bejelentette, hogy Barroso levelére elutasító választ adott. -... természetesen eleget téve az ilyenkor szokásos udvariassági és a miniszterelnöki munkakörből fakadó kötelezettségemnek,…..
Az elmúlt hetekben sok helyen lehetett arról olvasni, hogy a kivándorlók húzzák a magyar GDP-t, mivel soha nem látott összegekre emelkedett a magyarok hazautalása. Ez az állítás azonban nem állja meg a helyét, mivel a KSH a folyó fizetési mérleghez kapcsolódó statisztikát…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.12.07 16:15:21
@aleb19: es a sok buta kozgazdasagtanhoz nem erto bolcseszbufeszakos benyalja, hogy az eu csak onzetlenul ad es csak ad ..

még szerencse hohy itt vagy te az ács-állványozó szakiskolából a turul-táltos közgazdasági tudatoddal és rájöttél, hogy ezért a nettó transzferért az EU egy napon nemzethalált követel a magyaroktól.
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.12.07 16:19:11
@aleb19: valojaban az eu-s penzek az EKB penz higitasabol szarmaznak ami a nemet,francia, holland stb eu tagoknak egy cent/fillerjebe sem kerul.

Bravó te kis ács-állványozó idióta, még hülyébb vagy mint amennyire saját magad is gondolod. Le se szard, hogy az EU be és kifizetések nem monetáris hanem fiskál politikai tételek, de hogy ez a két szó mit jelent, ebbe már bele se menjünk.
Tegnap este, az egyik tévéstúdióban szóba hozta a műsorvezető, hogy Orbán Viktor a múlt pénteken közmondást idézett. A csinos újságírónő a szokásos miniszterelnöki rádióinterjújára utalt, amelyben az ország első embere a paksi atomerőmű bővítéséről beszélt, és ez…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.24 23:30:07
@BéLóg:

Kösz hogy figyelmeztetted a magyar népet, hogy Orbán megint nemzethalált akar rájuk hozni. 1989 óta szokása neki, mikor is a Soros kilóra megvette.
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
Azt nem állítjuk, hogy az IS és a magyar kormány szövetségesek, de az kétséget kizáróan a szélsőséges muszlim állam ténykedésének következtében Orbán Viktor kikecmergett a mély gödörből, melybe egy éve taszította magát. Olyan helyről kapott váratlan támogatást, ahonnan…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.23 19:44:55
@Pipas:

Te valami díszhülyéje lehetsz a CÖF-nek, mert önmagától ember nem képes ennyire elhülyülni mint te.
A fideszes földbérletek leosztása már maga korrupció volt te észkombájn. Csak hát a földek Simicskához mentek, aki akkor még jó gengszter volt, ma meg már nem az. Ezért adják el a földeket. Rádásul az egész világ röhög azon, hogy ez a fidesz csorda azt se tudja, hogy egy meglévö szerzödést tulajdonos váltás esetén nem mehet módosítani, hanem az összes kötelezettséget az új tulajdonosnak át kell vállania. Ha ez nem tetszene neki, akkor nem fog földet venni.

Azt meg még a legsötétebb agyú fidesz birkája is tudja, hogy a magyar emberek földjeit a fideszes oligarcha körnek fogják szétosztani.
Téged meg megint orrba szájba szopatott orbán gazdid.
A nappaliban ugrálok egyedül, mint egy hülye.  Vitray Tamás közvetítette: „Détári, lődd már be! Na végre, legalább ez bent van”. 1986-ot írtunk, Kanada ellen szenvedtünk a világbajnokságon. Ez volt a második gólunk és 2-0-ra nyertünk csapnivaló játékkal. Aztán…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.16 19:58:54
@A megvalósult amerikai ólom..:

Szoptok fidesz kretének! A libsik ugyanis már 29 éve röhögik a ti nemzetiszar bukásaitokat. Igaz, most pótvizsgán a magyar közmunkás válogatott csak megkapta a kegyelem kettest, ezt felírhatod nagy nemzeti győzelemnek, de hát ezzel együtt is a meccs állása:

Libsi röhögők - fidesz birkák 29:1

Ráadásul az EB után a libsi röhögők újra kiépítik a behozhatatlan előnyüket.
Lehet, hogy még több stadiont kellene építeni a libsi röhögők legyőzéséért?
Életük eddigi legfontosabb mérkőzéseire készülnek a magyar labdarúgó-válogatott tagjai. A norvégok elleni Eb-pótselejtező első meccsét ma este Oslóban rendezik, míg a visszavágó három nappal később a Groupama Arénában lesz. Mindkét találkozó 20.45-kor kezdődik majd és…..
A magyar sajtó is többször bedől annak a Fidesz berkeiben született, és onnan szárnyra kelt mítosznak, mely szerint Orbán Viktor akár az Egyesült Államok elnökválasztási kampányába is bele tud szólni. Ebből persze az is következik, hogy olyan európai demokráciákban is…..
Két nappal ezelőtt arra gondoltam, és arra nézve fogalmaztam meg költői kérdést, vajon lehetséges-e, hogy Göncz Árpád temetése kizárólag Göncz Árpádról szóljon? Kérdésem, egyben kívánságom-óhajom meghallgattatott. Bár csak a Duna Televízió közvetítését követve…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.08 19:38:27
@BitPork:"http://www.publicus.hu/blog/goncz_arpad_a_legjobb_koztarsasagi_elnok/"

Tegyük ehhez hozzá, hogy ezt ugyanaz a nép mondja, amelyik még 10 éve a közvélemyénykutatásokon azt mondta, hogy az elmúlt 100 év legnagyobb politikusa Kádár volt.

Hát ennyi tud ez a nép önmagából kihozni, rendre annak nyal, akit éppen a vezérének kiáltanak ki. Aztán csodálkozik a birka társadalom, hogy soha semmire nem vitte a történelemben. Nem úgy, mint a kinyalt seggü vezérei.
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.08 19:41:37
@totalnick: "Orbánt már tisztelik nyugaton is."

A Nyugat szemete, a neonáci csürhe az amelyik élteti Orbán diktátort.

Ennek a hülye népnek megint sikerült kurvajó szövetségeseket találnia a világban!
Hát, ez is megvolt. Emelkedetten, de fáradtan, és lebutított politikai tartalommal búcsúzott az ország Göncz Árpádtól. Reményt igazából az ad, hogy az ország számos pontján spontán gyűltek össze az emberek egy fotó és néhány mécses köré, A hűvösödő novemberben megint…..
Ha valóban jó hangulatú volt a Bell-Szijjártó találkozó, akkor annak nem lehetett más oka, minthogy a magyar külügyminiszter ígéretet tett, figyelembe veszik az amerikai kifogásokat. Ezek a korrupciót, a kormánytól független szervezetek hatósági vegzálását, a bíró…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.04 18:57:28
@Ballib Cenzúra:

Annyira élvezet nézni, ahogy a felcsúti köcsög két kézzel szopat titeket büdös proli köcsögöket:

Orbán Viktor több millió bevándorlót vár

Magyar Hírlap

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.04 18:59:43
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Mi van náci batyu, ma nőnek öltöztél, úgy mutogatod magad a világnak? Miért nem egy tranzvesztita bárban éled ki ezt a ferde hajlamodar, miért itt az indexen?
Az utóbbi években politikai jelentőségre tett szert Magyarországon a kaotikus piac bulvár elmélete, amely szerint a piac ab ovo nem képes ellátni az optimális erőforrásszabályozás feladatát, ezért ezt nagy részben az államnak kell átvenni. Mivel a magyarok nagy része történeti…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.01 20:16:34
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:

Még vasárnap este is dolgoznod kell Putyin netes trolljanként te komcsi bulgár kérődző? Az áplóid miért engedik ezt?

aktiv.origo.hu/gazdasag/20150819-lebuktak-putyin-parti-berkommentelok-oroszorszag.html

Havi 210 ezerért kommenteltek Putyin mellett orosz trollok

Origo2015.08.19.

Lebukott egy, Putyin-párti bérkommentelőket alkalmazó cég, miután az egyik volt alkalmazott beperelte őket. A bértrollok havi 210 ezer forintos fizetésért dolgoztak.

Fiatal voltam, kellett a pénz

Az újságíró két hónapon át dolgozott a cégnek, neki és kollégáinak a feladata az volt, hogy Vlagyimir Putyint dicsőítő és nyugatellenes kommentekkel árasszák el az internetet.
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.01 20:20:01
@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
"Közíróként nagyon fontos a világot rádöbbenteni erre a felismerésre"

Te nem köz író vagy, hanem közismert pszichopata:

A társadalomra, környezetre a pszichopátiás beteg jelenti a legnagyobb veszélyt, és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti.

A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedésszintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=gyakori partnercsere), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel.
“Az, hogy az örvény igazán magasba szívja a tárgyakat, elég ritka jelenség, bár vannak olyan felvételek, ahol ez is jól megfigyelhető.” Wikipédia a Tornádóról  László Petra történetét kezdi beborítani a feledés. A migrációs/menekült kérdésben újabb és újabb…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.10.31 10:01:24
@♔bаtyu♔: "Petra: A youtube-on lényegében hős. "

Persze te barom, látom az áplóid megint szabadsághra mentek, te meg vedeled az LSD-t. Laci Petra csak a magafajta rejtőzködő foltel nácik számára hős. Na de ti még légyfing se vagytok a történelemben, csak egy pár percig ható büdös banda.

Az emberiség nem úgy akar élni mint a náci batyu, hanem mint a humánus Ronaldo.
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.10.31 10:04:09
@Zsuzsi25:

Mi van te kis náci büdösfing, együtt kommentelsz batyu apukáddal?
Az ismert Maslow-piramis alsó felében mozog a magyar választók többsége: a fiziológiai szükségletek és a (lelki és testi) biztonság vágyától a szükségletek hierarchiájában legfeljebb a társas szükségletekig (csoporthoz és családhoz tartozásig) jut el; arról már rég…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.10.29 20:32:47
@desw:

"az így kiesett szaros 500 milliárd kemény ~2,8%-a az egész kibaszott költségvetésnek"

Az az 500 milliárd az egész éves hiány fele!
Amiatt a fideSS megszorítások soha az életben nem érnek véget, mert ezt a hiányt soha nem lehet gazdaságilag kinőni.

Bármekkora híve is vagy a síkprimitív fideszkomcsi rendszernek, te is csak egy permanensen megszorított hasznos hülyéje vagy a rendszernek.
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.10.29 20:36:57
@tralalala:

Apád meg 40 évig hitt a Kádár rendszerben aztán csak összeomlott az is.

Orbán pont olyan lassú de biztos lerohadásba vitte az országot mint Kádár. Csak hogy 2020 után nincs több EU segély, aztán majd akkor fogsz rohangálni közmunkáért. De ki akarna majd felvenni egy hivatásos fidesz troll?
Alkalmam adódott rá, hogy kérdéseket tehessek fel egy magyar óvónőnek, aki Németországban dolgozik. Nagyon örültem őszinte és elgondolkodtató válaszainak, amelyek szerintem sokak számára érdekesek lehetnek. Pedagógusoknak, akik külföldi munkavállalást fontolgatnak,…..
Ez egy elég kemény írás lesz. De meg kell írni a szemforgató magyar migránsgyűlölők miatt, akik maguk is gazdasági bevándorlók Németországban, vagy "életerős magyar fiatalok", akik kalandvágyból mennek Nyugatra, esetleg magukkal mit kezdeni nem tudó hülyék, akik úgy…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.09.08 00:27:50
@Brix: "mert a jólétet csak nemzetállami keretek között lehet fenntartani"

Majd nyisd ki a szemed, vagy vedd ki a fejed az Orbán vagy Vona seggéből, aztán kénytelen leszel konstatálni, hogy pontosan az önmagukra zárkózott nemzetállamok lettek a 20. meg 21. század legnagyobb lúzerei. Lásd pl Kelet-Európa kis náci államait.

Amúgy mondjál már egy pár nemzetállamot, amelyek többre vitték a történelemben mint a multikulti USA, Német, Franciaország, stb.
Csak nehogy Azerbajdzsánnal vagy Szaúd Arábiával indíts már!
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.09.08 00:29:52
@pervie but hot:

a ballibek nem a magyarokat gyülölik, hanem csak az ostoba, sötét magyarokat. Ha ezen megsértődsz, akkor már nem is kérdés, hogy mi is vagy valójában.
Szijjártó Péter, magyar külgazdasági és külügyminiszter interjút adott a Der Standard osztrák újságnak, ahol feltették neki a kérdést, hogy látta-e a török partoknál megfulladt szíriai kisfiúról készült képet (vigyázat, felkavaró tartalom – a szerk)? Szijjártó tömör…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.09.07 20:21:01
@BB 89:

Fel nem tudod fogni, hogy Európa nem tud mindenhol ott lenni a világban és segíteni. A vízbe fulladt kisfiú esete viszont pont akkor történt meg amikor soha nem látott tömegben menekülnek az emberek a háború elől és pontosan hozzánk európaiakhoz, erre a fajgyülölő fidesznáci kormány kerítéssel és fegyverrel akarja visszafordulásra kényszeríteni ezeket a szerencsétlen sorsú üldözötteket.

Ezek adódtak össze, ekkor értette meg az egész nyugati világ, hogy mekkora tévedés és erkölcsi förtelem az ilyen félázsiai tahóparaszt Orbánok "megvédjük" hazugságai mellé állni és inkább visszatértek a jól bevált európai emberi értékekhez.

A suttyó Kúrbánt már csak az európai neonácik éltetik, mindenki más kifarolt az elmebeteg diktátor mellől. Még Cameron is.
A pártpolitikai haszonszerzés miatti menekültügyi keménykedés következtében bűnbakká vált Magyarország a külföld szemében. Moszkvától New York-on át Vancouverig írják az emaileket az ismerőseim, a rokonaim: „Minden este mutatjak a tvben a szogesdrotot es a Keletit. Innen…..
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.09.05 09:01:49
@Hajdú Peter: "HA BÁRKIBŐL LEHET 5 PERC ALATT UNIOS ÁLLAMPOLGÁR ? ÉS ENNEK CSAK ANNYI FELTÉTELE VAN, HOGY ELÉG ERŐSZAKOSAN ÁTTŐRJÖN VALAKI A HATÁROKON."

HA ENNYIRE HÜLYE VAGY A TÉMÁHOZ AKKOR NE ORDIBÁLJ, HANEM ÜLJ BE AZ ISKOLA PADBA ÉS TANULJÁL OLVASÁST ÉS SZÖVEGÉRTELMEZÉST!
Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.09.05 09:11:51
@♔bаtyu♔:

Látható, hogy az USA nem csak a világ összes országát, népét és a folyók folyási irányát befolyásolja és irányítja hanem a te elmeorvosaidat is, ezért végeztek veled ilyen csúny munkát.

Talán az elvtársi illib ruszki dokikhoz kellene menekülnöd gyógyulásért. Bár biztos, hogy azokat is az usások befolyásolják és irányítják.