Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dev.null

12 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Elégtétel 2016.05.31 06:46:00
Mostanában egyre többet lehet olvasni, hallani arról, hogy mekkora szakemberhiány van Magyarországon, olyannyira, hogy az építőipar, sőt, a balatoni turizmus szereplői is katasztrófahelyzetet emlegetnek. A mai poszt szerzője, Digger egy külföldön élő magyar szemszögéből írta meg…..
dev.null 2016.05.31 10:16:14
Az a bajság, hogy az urak akkor is hozzá fognak jutni a kenyerükhöz és akkor is kiveszik az ágytálat alóluk a méregdrága magánkórházban, amikor az ország lakossága már a küszöböt rágja és maga ganézza ki maga alól az ágytálat. Szóval igazából az emlegetett urak csak röhögnek rajtad Digger, mert őket aztán marhára nem érinti ez az egész. Ha itt mindenki éhen döglik neki akkor is lesz pénze kaviárra, ez van.

Aki ezt megszívta, és akiről ez a post kellene hogy szóljon az a birka, aki megszavazta a jelenlegi kormányt. Háromszor. A nyugdíjjas, aki nem látott tovább az orránál. Az ideólógiával szektásított narancsos, aki még mindig beleáll a felcsúti ramszesz döntéseibe, mert ő az isten. És még folytathatnám.
Itt lesz az EU népszavazás, ahol igenis üzenhetnénk Brüsszelnek. Azzal, hogy az EU mellé állunk orbán ellen. De nem fogjuk megtenni. És a választásokon is újra orbán fog nyerni. Mert ez a birka nemzet ennyit tud, ezt érdemli. Nekik kellett volna üzenni. A jobbágynak, mert a földesúrnak üzenhetsz, ő nem olvassa őt nem érinti, van eurója, dollárja, megkapja az ellátást vagy Ausztriában, a saját lábán álló lánya Svájci iskolába jár és nagyívben tesz arra, hogy mi zajlik a közkórházban, a közoktatásban, mit lehet venni a CBA-ban.

Ez van. Szóval lehet üzenni, lehet passzívan ellenállni, csak épp addig itt lófa** se fog változni, amíg a fejekben ilyen sötétség van.
Hibás hangsávot kapott az Isten nyomában vasárnapi epizódja (mi is megírtuk), de nem kell csüggedni, a csatorna elnézést kér, és természetesen ismétel:    A National Geographic Channel műsorán az Isten nyomában Morgan Freemannel sorozat premierepizódja április 3-án vasárnap technikai okok miatt…..
Azzal kezdeném, hogy nem így terveztem a pénteket, de a sors (pontosabban Orbán Viktor miniszterelnök) közbeszólt. Szó szerint. A kormányfő a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén ugyanis mondott egy olyat, amit még mindig nem tudok értelmezni, de majd ti talán segítetek...
Mostanában több fórumon is olvashattatok a London Angels HC – női kézilabda csapatról. Lehet, hogy a Londonban élők közül vannak, akiknek személyes élményeik is vannak az Angyalokkal kapcsolatban. A csapat különlegessége, hogy szánt szándékkal csupa magyar tagja van, magyarul…..
Nem sírni kell, hanem belevágni – összegzi saját történetét mai szerzőnk, swGuru, aki szerint nem igaz, hogy 40 fölött nem lehet újrakezdeni külföldön, csak kitartás, tervezés kell hozzá (és persze némi háttér sem árt, teszem hozzá én). (A képekért köszönet a…..
Határátkelő Megszívtuk 2013.12.20 06:46:00
Itt változás nem lesz, csak ha vér folyik. Rossz itthon élni, rossz látni, ahogy ezt a csodálatos adottságú országot eladja és kifosztja a maffiaként működő politikai és gazdasági elit, ahogy a lakói jobbágysorba kerültek. Miért maradok mégis? – teszi fel a kérdést a mai…..
dev.null 2013.12.21 11:05:49
@tableno: Hmm, erre nem gondoltam, valóban akkor még nem volt deviza hitel :) Bár -30 év az a 80-as évek, akkoriban azért annyira nem volt disszidálás, nem? Egyébként hitel akkor is volt, 1%-os :) OTP adta, vagyis ami akkor volt, már nem emlékszem. Lehet akkor is otp-nek hívták? És volt egy időszak amikor választani lehetett, vagy kifizeted egybe (talán kedvezménnyel) vagy átalakítják a hitelt piaci kamatokra. Hűderégvolt.
dev.null 2013.12.21 14:52:29
@Cascabel: Márpedig infós vonalon -ha jól értem tildy is az- nőként bizony nehezebb érvényesülni mint férfiként. Van pár olyan szakma, ez is egy közülük.
Újabb népszavazás lesz, 500.000-ből csak találnak már 200.000 jó aláírást. 4 milliárd forint, ha spórolunk 3.5 milliárd. 2 idióta barom miatt. Most arról kár beszélni, hogy mi értelme az egésznek, mert nemsokára úgyis mindenki rá fog jönni. Csak eszembe jutott a hétfői…..
Állatfarm Váljatok békávé 2008.04.06 19:43:00
Ismét értetlenül állok a sztrájk előtt. Vasutas sztrájkot nem részletezném, mocskos büdös köcsög graskó vagy hogy hívják a sötét barmát. Szüntessék meg a picsába a MÁV-ot, adják magánkézbe az egészet úgy ahogy van, lásd GYSEV, ott nincs sztrájk, nyereség van, és…..
Állatfarm Kettős mérce vagy mi? 2008.03.13 08:45:00
Tegnap olvastam egy blogot, ahol azt panaszolta valaki, hogy az ellenőrök rángattak egy bliccelőt, és ez milyen felháborító. Aztán a fórumában persze jókat orkozott mindenki, meg felháborodott.Namost elmondanám a saját nézetemet. Furcsa mód engem még soha nem rángattak, pedig én…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Állatfarm Hoztuk a formát 2008.03.10 08:34:00
Szerencsére nem kellett csalódnom az országban, ahogy az várható volt, az igenek elsöprő arányban győztek - vagyis a nemek, mert az igennel nemet szavaztak a jópolgárok. Szűklátókörben és idiotizmusban mindig is élenjártunk a világban. Azt pedig, hogy mit is jelent ez a három…..
Én nem megyek el, először is mert tudom, hogy felesleges, másodszor mert máshol élek mint ahol szavaznom kellene, és a franc fog emiatt kavarni.De most megvan a szuper megoldás, szavazz mókásan, viccesen, írd rá a valós véleményed és töltsd ki érvénytelenül. Az egy igen komoly…..
Állatfarm hurrikán 2008.03.03 09:31:00
Hát ezt is megéltük, sikerült kilobbizni az emberiségnek végre azt, hogy már nálunk is legyenek hurrikánok. Mikor is kezdődött, 3-4 éve? Kb. akkoriban jöttek a rendszeres viharok, és mostmár minden évben vagy 3-4db. No sebaj, tenni persze ne tegyünk semmit, előbb-utóbb majdcsak…..
w Új rend 2008.02.28 07:30:00
Megy a Híradó, háttérzajnak, úgymaradva, macizok a kisgyerekkel, önfeledten. A híreket úgyis tudom már. Csak magamtól nem mindig teszem őket egymás mellé. Újságolja a rendőrség büszkén, hogy már kilencszáz autóstól vették el a jogosítványt azonnali foganatosítással,…..
dev.null 2008.02.28 15:22:29
Hogy hová és mennyi pénzed megy el:
allatfarm.blog.hu/2008/02/26/kinek_dolgozom

Bocs, önreklám, de nagyon szeretném ha mindenki belegondolna abba amit leírtam. Elmeháborodott ország ez.
Állatfarm Kinek dolgozom? 2008.02.26 13:01:00
Régi tervem, hogy végig követem, mennyire zsákmányol ki az állam ebben a marha nagy demokráciában. Most sok szám jön, de érdemes végigrágni, méginkább végig gondolni.Találtam egy oldalt, ami sokat segített, de ennél asszem egy picit rosszabb a helyzet (például bevezették a…..
Állatfarm 1984 2008.02.21 16:21:00
Szerintem ezt nem kell kommentálni. Óceánia.http://www.hwsw.hu/hirek/35387/acte_adat_egyesult_allamok_kutatas_notebook.html ..
Állatfarm Népszavazás 2008.02.21 08:49:00
Nem fogok elmenni népszavazni, és utálom a fideszt, hogy a szokásos arrogáns módján ezt a több mint 4 milliárd forintot ismét az én zsebemből tapsolja el a saját agymosó hadjáratának erősítésére. Inkább költötték volna ezt a pénzt arra, amiről a népszavazás fog zajlani -…..
Állatfarm fordított gondolkozás 2008.02.07 08:34:00
A költségvetési mozgástér azonban abban az értelemben szűkös, hogy a konvergenciaprogramban vállalt hiánypálya betartásához ekkorát vagy ennél nagyobbat nem lehet kiengedni adóoldalon úgy, hogy közben a kiadásokhoz nem nyúl a kormány. Csak akkor lehetne több százmilliárdról…..
Állatfarm Miez 2008.02.06 08:54:00
Miezitt? Sokunknak van valami nézőpontja arról, ami az országban történik. Nekem is. Ezt fogom ide leírni, ha senki nem olvassa akkor is. Ha pedig valaki egyetért, kommentáljon. Aki pedig nem tudja mi az az állatfarm, javaslom ezt elolvasni: http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llatfarmHa…..