Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proli

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Rugdalózó 2008.03.16 23:01:00
 Csürhe. Aki fotósokat, újságírókat rugdos, aki a kukák tartalmát kiszórja a körút közepére, az csürhe.  Én eddig és továbbra is a totális véleményszabadság híve vagyok, felőlem lehet szkinhedkoncert a Blahán, ennek megfelelően legalizációs nagygyűlés is a…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
w Új rend 2008.02.28 07:30:00
Megy a Híradó, háttérzajnak, úgymaradva, macizok a kisgyerekkel, önfeledten. A híreket úgyis tudom már. Csak magamtól nem mindig teszem őket egymás mellé. Újságolja a rendőrség büszkén, hogy már kilencszáz autóstól vették el a jogosítványt azonnali foganatosítással,…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Előlegben: a cikk részben Ján Slota legújabb akciójának apropóján írodott, de még a kezdetekkor megfogadtam, hogy egy szót sem szólok egy bizonyos értelmi szint alatt álló politikusokról. Most sem fogok. Két nép akkor tud a legkönnyebben egymásnak esni, ha szent…..
Szokásos napi rutinomat végezve, mielőtt a sok spamet egyetlen kattintással az örök bad sectorokra küldeném, szoktam rájuk egy futó pillantást vetni. És ma valamin megakadt a szemem, a feladó: FIDESZ. Mi a fasz? Azon kívül, hogy spammelni csúnya dolog, rögtön elkezdtem gondolkozni,…..
Isten és Szabadság! Forradalmat! 2008.02.12 03:01:21
Se időm,se energiám most sajnos a mai eseményekről cikket írni,de egyetértek Molnárgörény kapcsolódó írásával.ÍME..
Avagy: hangszerelések kapitalizmusra. Merle Travis: Sixteen Tons Republic: 16 tonna feketeszén Funk Como Le Gusta - 16 toneladas…..
Ekkor a tizenkettő közül az egyik, a karióti Júdás, elment a főpapokhoz, és ezt kérdezte tőlük: "Mit adtok nekem, ha kezetekre adom?" Azok harminc ezüstöt fizettek neki. Attól kezdve már csak a kedvező alkalmat kereste, hogy kiszolgáltassa nekik.Mt 26,…..
Hóbelevanc Egyház és állam 2008.02.07 16:34:00
A következő írás alkalmas egyes személyek lelki nyugalmának a megzavarására.Bemegy Jézus a templomba, a pénzváltók asztalára csap, majd azt mondja: „elegem van ebből a Pilátusból és a csomó elnyomó intézkedéséből. Itt az ideje, hogy felszólaljak ellene. Kizsákmányol,…..
Sokat járkálok fel-alá a városban, hát jut időm közben a látottakon gondolkozni egy kicsit.Rengetegszer buszozok el a Budai Várpalota várkertjének bejárata előtt. Maga az építmény gyönyörű. Volna. Ha nem lennének a freskók összegraffitizve, s úgy egyáltalában nem volna…..
A folyó vasutas sztrájk ráirányítja néhány fontos érdekképviseleti témára a figyelmet.Egyrészt örülök annak, hogy a megalázóan alulfizetett dolgozók szervezete kiáll azért, hogy kapják meg azt a pénzt, amit Kóka Úr ígért nekik. Nem érdekel, hogy milyen formában fizetik…..
Hagyjuk most egy kicsit a politikusokat, újság-és közírókat, és vessünk egy pillantást azokra, akik nem megélhetési célzattal politizálnak: a bloggerekre, az Index és a Gondola fórumozóira. Azt láthatjuk, hogy bár a legtöbben magukra aggatják a "liberális",…..
Mandiner blog Megjött 2008.02.05 20:01:00
 Megjött végre, amit annyira vártunk. A Millenniumi Országjáró legfényesebb napjait idézi a kormány januárban elkészített, és (a novemberi számmal ellentétben) minden háztartásba eljuttatott ingyenes kiadványa, az Új Magyarország. „Az a baj, hogy rosszul kommunikáltuk…..
A cím nem kérdezve, hanem hangsúlyosan kiabálva a legfőbb privatizációs érv a szadeszosok és a hasonlóan érvelő (és még többet lopó) szocialisták részéről. Érdekes, hogy az MSZP, melynek tagságában tán még ma is a volt MSZMP-tagok viszik a prímet, milyen tökéletesen át…..