Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RogerFederernyúl a pácsóban

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember bioterméket vásárol, akkor valami nagyon természetes, adalék- és egyéb anyagoktól mentes dologra számít, így elvárja és megnyugodva konstatálja a no artificial flavors (mesterséges aroma nélkül) feliratot egy ilyen terméken. De vajon jót, és egyáltalán mit jelent…..
RogerFederernyúl a pácsóban 2015.08.25 14:06:02
@Manyecska: na, pszichiátrián már terhességet is néznek? XDXDXDXDXD
Azannya! Zarándokútnak álcázott termékbemutató! A házaspár termék fogalmának bevezetése! Oltárra tervezett rántott hús! Egy förtelmes műfaj  nagy klasszikusát köszönthetjük ma. Kedves Hilda,  Ezt ma találtam a postaládámban, és egyből arra gondoltam, hogy hány…..
RogerFederernyúl a pácsóban 2015.02.26 10:59:44
@Manyecska /válasz ment az emilre HAHÓ!/: "Se a méhemre" Akkor az anyádpicsájáért írod ki, te csökkentképességű!?!?!?!?
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
Nem elég akarni, de tenni, tenni kell! Méghozzá elég sokat. És az sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy az ember megszabaduljon a T-előfizetésétől. Laci, tied az első hely! Kedves Homár! Érdeklődéssel olvastam az alábbi történetet és kénytelen vagyok reklamálni. Vajon mennyi…..
RogerFederernyúl a pácsóban 2015.02.06 11:22:34
@nyúlontúlnyuszi: én nem nyúl vagyok, hanem egy teniszállat. na mindjárt jön az ígöláj.
Látja? Nem látja? Na látja.  Igyekszünk megtudni a NFH-tól, hogy mit kell/lehet tenni egy szőrén-szálán eltűnt webshoppal. Hello Homár! 2014. decemberében vásároltam egy műszaki terméket az ecostore.hu-n. Karácsony napján tönkrement, de a webshop átvételi pontja (Bp.,…..
RogerFederernyúl a pácsóban 2015.02.05 07:53:06
@Manyecska /válasz ment!/: bambuszrúd? hmm, jó kis estéje lehetett a nyúl et-nek
RogerFederernyúl a pácsóban 2015.02.05 15:36:36
@Black Hole: a mexikói szendvicskrémben még érthető is lenne a poncsó. de ez a pácsó mi a tököm...