Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick_007

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt levelet kaptam Dr. Fodor Gábortól, az SZDSZ elnökétől. Hozzám hasonlóan valószínűleg mind a kétszázezer+1 iwiwes ismerősének elküldte az elnök a szavazásra hívó levelét, ezért a válasz is több lehet, mint magánlevél. Az egyszerűség kedvéért itt teszem…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
A liberálisoknak sok farkuk van, és mind azokat üldözik. - Henry Louis MenckenEurópába készülő pártjaink kampányszemléjén már jócskán megkopott górcsőnket ezúttal az SZDSZ médiaüzeneteire irányítjuk.A liberálisok (oppardon: ez már maguk között is mellőzött kifejezés)…..
A Zugügyvéd egy blogbejegyzést tesz közzé, a magyar mélyrétegekben is dívó gyakorlatról.   Természetesen nem a rasszista fennhangok miatt döbbenetes az eset.A manapság egyre gyakrabban emlegetett, de a hivatalos szervek által legtöbbször elnézett csicskatartás tipikus…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
 Lajos, szokatlan lesz az a hangnem, amelynek használatára kényszerítesz, „tudom, hogy keményen hangzik”: Ismered, Lajos, milyen a kőművesszex? Mész a picsába! Nem titkolom, hogy mindig is utáltalak. Már a Horn-kormányból is te voltál a legellenszenvesebb figura,…..
Grafter Felszállott a Páva! 2009.05.11 11:53:00
Május a politikai kampányok időszaka, nemcsak az EP, a pécsi polgármesterválasztás tekintetében is. Miután Páva Zsolt tegnap a Fidesz-KDNP színeiben megnyerte az időközi választásokat, itt az ideje, hogy az ő kampányplakátjaiból is csemegézzünk kicsit.Ami érdekesség és…..
nick_007 2009.05.11 19:02:32
 Minden igen messzire vezet. Olvasgatom a Magyar Közlönyt, egész konkrétan a 2009/50. számot, fantasztikus élmény, a Bajnai-kormány új szerkezetéről van szó mind a négy szövegben, és mind a négy egy egészen érdekes megoldást tartalmaz, mely szerint „ez a…..
 Vegyes érzelmekkel olvasom, hogy a VDSZSZ újabb sztrájkot kezdeményezett április 30-ára: „Az érdekvédelmi szervezet felhív minden munkavállalót: aki nem ért egyet a kormányzati csomagban szereplő megszorításokkal, csatlakozzon a vasutasokhoz, és éljen törvény adta…..
EUpályázat Bajnai célba ért 2009.04.14 17:07:00
Csak röviden arról, hogyan vezetett a szegedi születésű Bajnai útja a bajai III. Béla gimnáziumból, "bélás diákként" a BKE, Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomán át a Creditum, majd az Eurocorp Rt tanácsadói, később a CA IB Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatói, majd 29 évesen…..
Motivációs levélMiniszterelnöki pozíció betöltésére Miután a tegnap Békesi László úr azt mondta, hogy komoly ember nem vállalja el a kormányzást, és láthatóan nehézségeik vannak a leendő miniszterelnök személyének kiválasztása körül, ezúton jelentkezem a…..
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Gyurcsány oda, a nép pedig fellelkesedve mást sem csinál, mint előrehozott választásokat követel.Pedig szerintem a legutolsó az utolsó előtti dolog, amire szüksége van az országnak, az az előrehozott választás.KK&TT azt írja a Reakción, hogy:Nincs értelmes ember, aki szerint…..
Hősünk felett alkoholgőzős mámorában átlép a történelem, de eközben a nadrágszárán óvatlanul bekukkantva rémülten veszi tudomásul, hogy nincs rajta alsónadrág. Visszaájul, hogy aztán csak órákkal a "Nagy Lemondás" után eszméljen rá, hogy mennyire fáj a feje,…..
Az index és a Népszabadság is külön cikket szentelt Gyurcsány lehetséges utódainak, és Tóta W. Árpád is türelmetlen, neveket akar hallani. A Konzervatórium most összegyűjtötte a modern magyar baloldal húsz legjobb potenciális miniszterelnök-jelöltjét, a legjobbak legjobbjai,…..
nick_007 2009.03.22 20:49:18
Még a végén a nyakunkon marad a Feri.

Szavazás, vita:
wita.hu/index.php?show=wita&wita=113

Ön szerint van értelme a választásokig hátralévő egy évre új MSZP-s kormányt alakítani?
Tudósítás a vidéki Magyarországról A Reakció száguldó riportereként megállás nélkül igyekeztem első kézből begyűjteni a köz véleményét Gyurcsány Ferenc lemondásáról. Egy Budapesttől különböző városban tettem ezt meg. Sajnos elég felemás tapasztalatokkal.…..
nick_007 2009.03.22 20:48:08
Még a végén a nyakunkon marad a Feri.

Szavazás, vita:
wita.hu/index.php?show=wita&wita=113

Ön szerint van értelme a választásokig hátralévő egy évre új MSZP-s kormányt alakítani?
Eljött az idő a változásra. Szombaton Gyurcsány Ferenc ugye bejelentette, hogy megszünteti önmagát, mint akadályt. Itt van tehát a lehetőség a határok átlépésére. Dávid Ibolya megpróbált átugrani egy képzeletbeli lécet, amikor Bokros Lajost jelölte miniszterelnöknek.…..
nick_007 2009.03.22 19:58:47
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
nick_007 2009.03.22 19:56:34
Jól megkavart a dolgokat Feri.

Szavazás, vita:
wita.hu/index.php?show=wita&wita=113

"Ön szerint van értelme a választásokig hátralévő egy évre új MSZP-s kormányt alakítani?"
addict Gyula kalandjai a neten 2009.03.06 13:40:00
Néhány hónappal ezelőtt majdnem kiesett a kezemből az újság, amikor megpillantottam a Magyar Telekom egész oldalas álláshirdetését. Egy filmplakát stílusában volt összerendezve három viaszbábu mosolyú fiatal, akik egy akciófilm moziposzterét idéző pózban, kezükben mobillal,…..
nick_007 2009.03.06 15:14:10
 „Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt akként módosítsa, hogy ne legyen büntethető az a személy, aki saját, illetőleg mások személyét, tulajdonát, testi épségét, életét fenyegető, veszélyeztető jogtalan…..
Dávid Ibolya gondolt egy merészet, és felkérte Bokros Lajost az MDF EU-parlamenti listájának élére. Kár, hogy ezzel még a párt hivatalos megmondóemberei sem értenek egyet. Katona Kálmán azt hitte, rosszat álmodott. A teljesen ismeretlen és passzív Olajos képviselő, aki az MDF…..
killtheradical Nyugdíjcsapda 2009.02.20 06:07:00
Jogállam. Jogállamban nem lehet a szabályokat direkt megkerülve nyerészkedni. Emlékszik még valaki arra, amikor drága képviselőink úgy emelték meg a fizetésüket, hogy nem a köztisztviselői illetményalapot növelték, csak a saját szorzójukat? Mindezt a legnagyobb egyetértésben,…..
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma bejelentette: a mai nyugdíjemelési szabályok eltörlésére készül, helyette inflációkövető, illetve ahhoz nagyon közeli indexálást vezetne be. Ennek kapcsán érdemes felidézni felelős politikusaink megszólalásait.      …..
nick_007 2009.02.16 19:08:12
Lassan olyan magas lesz a nyugdíjkorhatár, hogy meg sem éljük

Szavazás, vita:
wita.hu/index.php?show=wita&wita=105
Egyetért Ön azzal, hogy a kormány 2016-tól 65 évre emelje fel a nyugdíjkorhatárt?

eddig 20% nem 80% igen