Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoffú

25 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPad óta tudjuk, csínján kell bánni a jóslatokkal, mert ha nagyon elszalad a fantáziánk, akkor is csalódottak leszünk, ha racionális keretek között a lehető legjobb terméket mutatja be az Apple. Ugyanakkor javíthatatlan pletykagépek is vagyunk, akik képtelenek tartani a…..
Az index.hu idén is figyelemmel kísérte az Egyetemi Napok kísérletsorozatát, sőt még videót is csináltak róla. Fogadjátok őket szeretettel!>>>KLIKK<<<..
Már 1955 július 7-én a Yale Egyetemen leközölt cikk szerint, amerikai sörtől nem lehet berúgni. Dr Leon Greenberg által végzett tanulmány matematikával támasztja alá az iszákosok rémálmát. Lássuk:0,15%-os véralkoholtartalom abnormális viselkedést okozehhez két…..
Van-e rosszabb, mint szörnyű képviccen szerepelni? A válasz természetesen igen, így nem is sajnáljuk Csomor művésznőt, akin gdee tett digitális erőszakot. A megoldás amilyen rossz, olyan egyszerű, kezdő olvasóinknak jó gyakorlóterep, ezért ugrás után közöljük, hadd…..
         Utahi Méregellenőrző Központ emlékeztet mindenki, hogy ne fogyasszanak mérget! Az újságírás és tudomány kombinációjának egy gyöngyszeme..
2036-ban egy kisbolygó ütközhet a Földnek. Bár pontos pályája még nem ismert, de a 2004-ben felfedezett aszteroida ha bolygónkba csapódik még akár fájdalmat is okozhat nekünk. A pályát még módosíthatja a Nap melegítő hatása illetve a Föld alakjából eredő gravitációs…..
KÁTÉ blog Rhely vegyesfelvágott 2008.07.16 12:56:00
Egy házaspár elmegy megnézni egy kiadó lakást. A főbérlő kérdezgeti őket:- Van rendszeres jövedelmük?- Igen.- Gyerek van-e?- Igen, kettő, egy hét és egy tízéves.- És állatok?- Nem, nagyon jólneveltek.***Csönd volt mindenütt, amikor éjjel végigjártam a kórtermeket a…..
KÁTÉ blog Csoki gépészeknek 2008.07.15 17:47:00
Jeff Miller amerikai formatervező álmodta meg ezt a csokoládé különlegességet. A különböző ízesítésű anyák és csavarok egymással kombinálhatók, így keverve az édes ízeket...
Bejelentették, hogy a kémia, a biológia és a fizika csodálatos tantárgyait összevonják az általános tantervben. Ezzel is folytatódik az okatatási reform (= az ország butítása, mint az rtl klub-on). A tantárgy neve Kéziológia. Felháborodásomat fejezem ki ezzel a cikkel és…..
 Nem fog összeomlani az Univerzum a világ legnagyobb részecskegyorsítójától - írja az origo. Ennek örülünk, bár az apró feketelyukak jelenléte és a nem kívánatos időutazás lehetősége még mindig álmatlan éjszakákat okoz nekem. Lehet, hogy a Genf mellett…..
Újabb méréssel igazolták, hogy a fizikai törvények az univerzum belátható részei egyetemesek. Ez nekünk gépészeknek jó hír, hisz nem kell továbbképzésre mennünk, mikor a mikróbáktól és jégszemcséktől elhódított bolygókon fröccsötő műhelyeket építünk a kínai…..
KÁTÉ blog Biodízel mizéria 2008.07.13 20:42:00
A Volvo állítása szerint a biodízel égésterméke tízszer rákkeltőbb a kéntartalmú, fosszilis üzemanyagoknál, emellett 10%-kal csökken a motor teljesítménye, valamint (a legborzasztóbb) a kipufogófüst sültkrumpliszagú.Következtetés: A jövő-utáni-időszak üzemanyaga a…..
A normális koleszterinszint is hozzátartozik az egészséghez, így a munkahelyen azt is óvni kell a munkatörvény értelémben. Az konyhaajtón egy felirat:"Kérjük a kedves munkatársakat, a szekrényben található prezentációs (???) süteményekből mértékkel…..
Tűz esetén, mindenkinek állampolgári kötelesessége, hogy segítse az oltást.Hasonló állampolgári kötelesség: Haza védelmeEzt mindenki csak addig tegye, míg biztonságban érzi egészségét.Hasonló állampolgári kötelesség: Vélemény szabadság..
Lassan vége a munkának... márcsak 1 óra."A forró gumi meleg."??? :D..
Na, ez mókásHa a szemedbe fröccsen sav vagy lúg a gépek körül, keresd meg a speciálisan erre tartott mosófolyadékot és öblítsd ki a szemed. Persze csak ha vakon megtalálod.....
Európai múzeumok mélyén felfedezett, furcsa kinézetű halkövületek oldhatják meg az evolúciós elmélet egy függőben lévő kérdését - adták hírül amerikai kutatók. Az volt eddig a nagy kérdőjel, hogy vándorolt a lepényhalakon egy oldalra a szempár, valamint a szárazföldre…..
Ez nem olyan mókás, inkább meglepő:A munkavédelmi cipőm kényelmesebb, mint a Hongkong-ban vett Marks&Spencer cipőm...
Hangos gépeknél, nagy zajban a munkáltatónak, kötelező fülvédőt biztosítani, de a munkásnak nem kötelező használni. Fülsérülés és pszihikai károsodás esetén, szóba jöhet a táppénzelt szabadság.VÉDELEM *TAPS* *TAPS* VÉDELEM *TAPS* *TAPS*..
Szintén a nyárigyakról:Ha tűz van, akkor üssük be a tűzriasztót és kiáltsuk: "TŰŰŰZ VAAAN, TŰŰŰZ VAN". Erre azért van szükség, hogy a munkások komolyan vegyék a tűzriadót...
Az újságból jól ismert rovat szösszenetekkel bővül itt a blogon, hisz míg nyári gyakon vagyok és unom a pasziánszt, nincs jobb dolgom. Pont aktuális, 2 órája voltam munkavédelmi oktatáson. Egyik kedvencem:A simmering sorjázó gép 3 késsel működik, melyek igen könnyen vágást…..
KÁTÉ blog OLD'S CLUB 2008.05.14 02:19:00
Május 15-én újra Old's Club. Félévzáró rendezvény. Részletek a plakáton...
Matematikusaink megtaláltak a Rubik kocka legegyszerűbb megoldását. Mindössze 6 lépés.Gyakorlati eredményekkel!!! Valóban működik:..
Közkívánatra elérhető a KÁrTÉkonyak, tavalyi SLIP-es imágó filmje a világhálón. ..