Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kero88

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
Kero88 2019.08.25 08:54:59
@Blindmouse: te meg már ahhoz is csicska lettél, hogy próbálkozzál, szép, mondhatom.

A reflexióidért, amiket a világról ( párokról, kapcsolatokról ) alkotsz, szintúgy felelős vagy, mint az érzéseidért. Te egy olyan tudatot alkottál, ami csak a rosszat látja, arra rezonál. Elmondom, ez egy "normális" nőnek sem vonzó, a kutya itt van elásva. Nyilván a kudarcaidra nem megfelelően reagáltál, és ez vezetett ide.
Ne érts félre, nem bántani akarlak, de ez ebből fakadó szarságaidat úgy terjeszteni mint valamifajta értéket, bűn. A gyengeség vallása, lásd még: homofóbia,idegengyűlölet, rasszizmus, stb.
Kero88 2019.08.25 21:46:19
@Kritikus Intrikus: 1-es, leülhetsz. Elnézést, hogy nem vettem észre a kongó ürességet trágár szavaid mögött te jelentéktelen kis fasz :)
Kero88 2022.01.08 14:19:47
@Reactor: Huuu tesa, előástál egy majdnem 3 éves postot, hogy így egyenként válaszolgass mindenkinek. Mit is lehet erre mondani ? Jobbulást, és boldog új évet!
                        „Milyen egy átlag mai kapcsolat? A szexualitás elapadása után felléphetnek a kizsákmányolás különböző fokozatai, s ha a másiknak ez nem tetszik, jönnek a külön utak” - úgymint az internetbújás, titkos találkákra járás, vagy az éjszakáig kimaradozás, csakhogy ne kelljen a…..
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
Kero88 2019.09.24 01:04:03
@EGY a Queen: Amiről ír a kedves beteg, valóban létező motiváció bizonyos emlősök körében.

Ami nála annyira nem szokott szerepet játszani elméletei megalkotásában: tudatosság, érzelmek, kultúra. Így tudja összefésülni az állatok viselkedését a sajátjával. :)

Nézd el ezt neki :)
Kero88 2019.09.24 09:41:45
@Captain Admin: Kitűnő, kitűnő! Úgy látom fejlődünk.

Az inger egy dolog, valójában ösztönös. Aztán az inger keresztülszalad a magasabb rendű agyi hálózatokon ( amik a kognitivitásért, érzelmekért, szocio-kultúrális viselkedésért felelősek ) és így alakul ki a tényleges viselkedés. Nálad és sokaknál leginkább az elsőben és harmadikban vannak hiányosságok, de van egy jó hírem: ezek fejleszthetók. További jó hír: ha már fejlesztetted őket, képesek bizonyos mértékben újrahuzalozni a mélyen fekvő struktúrákat ( az ösztönvezérelteket ) , ezért van az hogy nem fosod magad össze pl. egy buszon, hanem megtudod várni az alkalmat, amíg megfelelőek a körülmények.

Már talán mondtam neked, de a gondolkozásmódod nagyon lineáris, függvénykapcsolatokban gondolkozol, de az agy meg inkább valószínüségi alapon hozza létre a viselkedést, feltételek mátrixait értékeli ki időről időre. Ezért is nevetséges amikor ultimatív igazságokról beszélsz ilyen témában.

Szép napot :P
Kero88 2019.09.24 10:31:05
@Captain Admin: Kérdéseidre a válasz nem. De a szabályozhatóság mértéke, és maga a skála szélesség is változó, emberről emberre. Ez kimarad az elméleteidből, mert nem vagy hajlandó magadon túl nézni.

Ösztönlények IS vagyunk, valamint érző lények IS és a társadalom pici pontszerű tagjai IS. Nálad az első szempont szerinti értelmezés fixálódott. Egyszerűbben: túl nagy súlyt kapott a kiértékelési folyamatban. Ennek nincs normája, átlaga, csak azt lehet érezni a kommunikációdon hogy nélkülöz bizonyos dimenziókat a világképed. És azért, mert vannak helyzetek amikben ezzel hatékony tudsz lenni, nem jelenti hogy igazad van.

Valamint ezért vagy itt állandó vitában egyesekkel, mert nem látod, hogy az amit te és az amit ők írnak lehet egyszerre igaz...

Számomra ez csak azért aggályos, mert destruktívnak tartom féligazságok terjesztését, vannak olyanok akiket ezzel bántasz. Lehet, hogy pont ezért is csinálod.
                       Posztolónk idén lesz 32 éves, és bár szeretne kapcsolatot, olyat biztosan nem, ahol a párja rendszeresen verbálisan kasztrálja őt. Eddig azt hitte, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki mellett nők lehetnek, nőnek érezhetik magukat és nőként is viselkedhetnek, épp ezért nem…..
Kero88 2019.09.16 08:49:33
@Captain Admin: Vak vagy. Az ilyen típusú fenyegetőzés és retorika inkább poén vagy élcelődés, amit nyilván visszakap valamilyen formában a nő ( mondjuk nem törődnek vele, vagy épp más csajokkal is törődik a csávó ;) ) ami pedig megteremti a kapcsolat dinamikáját.

Esetleg, lehet hogy ez a csávó perverziója, de ha egy férfi ilyen karakter, akkor az kívülről is látszik, így nem születik poszt vele kapcsolatban, nincs kérdés.

A poszter egész egyszerűen nem vágja mi van, mint ahogy te sem :D
Kero88 2019.09.16 10:09:21
@Daenerys Targaryen: Nyilatkoztass ki, mester! Öntsd univerzális igazságod az internet eme tesztoszterontól túlfűtött, keserűséggel átitatott bugyrába, te ősanya!

( hülyepicsa :D )

Nagyon is látszik, hogy igazam van:

Captian Admin azonnal ringbe száll a férfiasság védelmében, hiszen az ilyen hangvétel az, ami őt magát az elégtelenségére, férfiatlanságára emlékezteti. Ő ha tehetné még a valóságból is kitagadná ezt a jelenséget.

Aztán itt van Irene Adler, aki irigykedve rúgja tovább a férfit, aki már amúgy is a porban fetreng megalázottságában, hogy egy feszes cickóért, helyes pofiért és kerek seggért még ezt IS megengedhetik maguknak a nála szerencsésebbek.

Ők a skála két széle ( geci nők vs. csicska férfiak ) , a valóság pedig nyilván ezek között terül el. Az én olvasatom mediocore, tehát az esetek többésében normál eloszlást feltételezve az igazsághoz közelebb áll mint bármely szélső érték.

Puszi
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
                       „Olyan ruhákat hord, amiket már a nagyanyám se venne fel, ha élne...Hogy engedhetik el magukat annyira a nők, hogy ez legyen a vége?” - Posztolónk egyik kérdése az, hogy érdemes-e 45 éves férfiként gyereket vállalni, a másik pedig az, hogy mit lehet tenni, ha a párja, aki a…..
Kero88 2019.09.10 22:57:36
@Fókabébi a porondon: gondoltam kedves leszek, elassuk a csatabardot, ilyesmi. Foleg a delutani maganleveledet figyelembe veve volt ez a szandekom, de neked ugylatszik mas terveid vannak.

Amugy nekem ez az egy nickem van, plusz a regi feluleten is a sajat nevemmel kommenteltem, fel tudom vallalni a velemenyem. Megint ossze vissza beszelsz.

Amirol viszon nem esett meg szo, az a sajatos viselkedes, amit gyengebb fizikumuk miatt a nok gyakorolnak leginkabb: a passziv agressziv kommunikacios stilus, jatek masok erzeseivel es egyeb okossagok. Te ebben utazol, indulatok kelteseben, aztan az aldozat eljatszasaban.

Akinek realis vilagkepe van, az tudja, hogy ez pontosan olyan karos mint eroszakot alkalmazni egy gyengebben, vagy epp kihasznalni a tarsadalmi statuszbol fakado elonyoket valaki karara.

Mi is ennek a mondandoja? Hogy jelzok nelkul is meg lehet bantani valakit, veres nelkul is lehet traumatizalni és a te trágár kifejezésektől mentes kommented is lehet kifejezetten visszataszító.

Szép estét.
Kero88 2019.09.10 23:00:57
@PPK™: Ja erre emlekszem, ez volt az a csavo aki meg kepet is toltott fel magarol ide, ugye?
Kero88 2019.09.10 23:49:57
@PPK™: pedig de, és utána még a hozzászólások között is megjelent :)
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
„Ha szakítani akar, elvárnám tőle, hogy legalább olyan nyíltan megmondja, mint az ilyen-olyan véleményeit szokta” - Levélírónknak semmi tapasztalata nincs abban, hogy mi a teendő, amikor valaki szünetet kér. Azt sem tudja, mit jelent, és mennyi ideig tarthat a dolog. Vagy csak…..
Kero88 2019.06.07 10:51:53
@Kritikus Intrikus: olyan aranyosak amikor teljesen megfeledkeznek magukrol es a szerepukrol, nem? :))) En tovabbra is fenntartom, hogy megkurnam ezt a csajt, van benne valami! :D
Kero88 2019.06.07 11:22:52
@Womb Raider: ugy kepzelem ahogy van: vannak funkciok amire egy no alkalmasabb biologiai sajatossagainak koszonhetoen mint egy ferfi. Erzekenyebb, kommunikativabb, turelmesebb. Ebbol szamold ki, mire gondoltam. Manapsag a piacgazdasagi kornyezet sok nőtől elveszi a lehetőséget hogy kifejlodjenek ezen képességei, s ad neki cserébe valami olyat amivel nem tud mit kezdeni hosszutavon. Beletorzul, beleőrül. Ez amugy a rendszer hibaja is, na meg azoke akik a devianciakat nem tudjak a helyukon kezelni. Elismerem hogy a nok felszabaditasara szukseg volt, de azert a jol működő dologokat nem kell kenyszeresen megújítani :)
Kero88 2019.06.07 11:32:03
@Womb Raider: talan tudni kene jol valasztani... Persze ahhoz helyes ertekrend is kell, ami luxusnak szamit manapsag :)
„Esetenként képes vagyok kilépni a szerepemből, de állandóan anyává, vagy nevelőnővé lenni nem akarok felette” - Mert jelenleg most így áll a helyzet. A pasi Xbox-függő és trehány lett, aki a barátnőjét hol bionaptárként, hol cselédnek használja.   Ha esetleg nem…..
„Nem tudom, hanyadik helyen álltam a fontossági listáján, de most állítja, hogy teljesen kifordult magából miattam” - És a pasi nem adja fel, tovább nyomul, az sem érdekli, ha az ex kijelenti: újrakezdené azzal az emberrel, akibe az elején belezúgott, de az az ember már…..
A férfi lakásába cselesen beszivárgó nő egy idő után végül kinyitja a száját, de nem azt mondja, amit Posztolónk titkon remél, hanem az ellenkezőjét: szakítás helyett házasság. Hogy miért gondolta azt, hogy egy addig sem működő kapcsolaton majd nagyot lendít egy házasság,…..
Kero88 2019.04.16 09:24:02
Kero88 2019.04.16 11:05:59
@Alinda: hat nem tom hogy nézhet ki kivul belul egy olyan ember aki napi 16 orat robotol... Szerintem nem lehet valami vonzo :D akkor meg minek az egesz?
Kero88 2019.04.16 11:21:02
@EGY a Queen: most mit piszkalod, akinek postas "lusta" jozsi a celcsoportja az megteheti hogy ilyen szinten is felvallalja magat. Mindazonaltal a 16 ora munka, az osztonkesztetesek kognitív kontrolljanak a hianya elorejelzi az eletbrn valo sikeresesseget, de az mas kerdes :D