Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeros

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell más csak egy vízforraló és egy tasak tésztaleves és pár perc már ehetünk is. Az időnk drága, viszont az instant tésztalevesek olcsók, így jó megoldás nem csak a koliban, munkahelyen, de otthon is, ha épp csak pár percünk van a napi teendők között, hogy együnk valamit, de ahogy a tesztünk…..
zeros 2020.09.24 13:09:57
@Gukker: Nem rossz, de sajnos a SOBA itt csak márkanév és nem a tészta összetevőjét jelenti, hiszen éppen, hogy nem lisztből készül a soba-tészta hanem hajdinából.
Ja és a teriyaki összetevői is jórészt hiányoznak belőle, tehát ez is csak márkanév.
Sajnos a levélből nem derültek ki részletek, így érdekes rejtély, hogy Pórul járt fogyasztónál miért szakadt el a türelem cérnája a Szállás.hu-val való összetűzés után mindössze 14 órával (!)  annyira, hogy egy Homárnak írt panaszlevélben keressen azonnali vigaszt és megnyugvást. Lehet, hogy…..
A napokban lett öt éves a blog, ami lehetőséget adott rá, hogy azokról a filmekről írjak, melyek kiállták az idő próbáját vagy épp le voltak akciózva! Meg kell, hogy mondjam, átkozottul gyorsan elteltek ezek az évek, de térjünk rá ennél is sebesebben az évforduló alkalmából született posztra! Az…..
Az amerikai elnök még 2012-ben írta ezt ki a Twitterre: I never fall for scams. I am the only person who immediately walked out of my ‘Ali G’ interview — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 30, 2012 Ami szép és jó, de nem igaz. Mert ugye itt fent az áll, hogy Nem dőlök be az…..
zeros 2018.08.24 21:57:03
@Sean MacTíre: Trumpot idézte, Mr Sherlock!
Az élménybeszámolóm első részében olvashattok többek között a Drakula-kastélyról és az "erdélyi Móriáról", most pedig lássuk a medvét! Szent Anna-tó Tovább..
zeros 2018.08.22 12:24:21
Szerette volna, ha brutálisan kivégzik a sorozatban. Nem kellett kétszer kérnie. (A bejegyzés enyhén spoileres, úgyhogy aki nem szeretne tudni arról, hogy egy ismeretlen szereplőt megölnek a Trónok harcában - micsoda meglepetés! -, inkább ne kattintson a továbbra.)..
Mit tegyünk, ha elkaptunk valamilyen vírusfertőzést, vagy megfáztunk és minél előbb túl szeretnénk lenni rajta? Mind a megfázás, mind az influenzavírusok cseppfertőzés útján terjednek. Törekedjünk a megelőzésre, amit leghatékonyabban a rendszeres és alapos kézmosással, a gyakori szellőztetéssel…..
Sorozatunk első részében röviden összefoglaljuk, honnan is ered az egész, manapság is roppant divatos zombi kultusz! Hallott-e valaki például Lugosi Béla Fehér Zombijáról? Tudjuk-e ki volt az a Nzumbe? Láttuk a Holtak hajnalát? Végigvesszük a főbb mérföldköveket és…..
Alan Turing brit matematikus a huszadik század egyik kiemelkedő személyisége volt, ő a modern számítógép-tudomány egyik atyja, korát messze megelőzve írt tudományt a mesterséges intelligenciáról, számos fontos matematikai alaptézist fektetett le és nem mellesleg évekkel…..